Monikulttuurinen jengi ryösti nuuskakauppiaita Turussa – 2,5 vuotta vankeutta

Päätekijä Abdullahi Hassan Huseen tuomittiin 2,5 vuoden vankeuteen ryöstöistä.

Rikos

Monikulttuurinen ryöstöjengi keksi Turussa uudenlaisen tienauskeinon, joka tosin oli sen verran ristiriidassa lain kanssa, että häkki heilahti. Jengi oli keksinyt ryhtyä ryöstämään nuuskakauppiaita.

Ryöstäjät houkuttelivat nuuskakauppiaita tekemään kanssaan kauppoja, mutta vastassa olikin ryöstöjengi kättä pidempineen mukana. Yhdessä ryöstössä uhrilta vietiin laatikollinen nuuskaa. Toisessa uhrin piti ostaa nuuskaa, mutta tältä ryöstettiin noin tuhat euroa rahaa.

Jengin päätekijä Abdullahi Hassan Huseen tuomittiin 2,5 vuoden vankeuteen ryöstöistä. Lisäksi hän sai tuomion kahdesta lahjuksen antamisesta. Hän oli yrittänyt lahjoa poliisivankilan henkilökuntaa palveluksia vastaan.

Lähde: HS

Kotimaa Maahanmuuttajajengit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Turku Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Tekijä nimestä päätellen 2015 saapuneita moniosaajia, kirurgiastronautteja. Nyt kun on keksinyt bisnestä se onkin paha. On siinä abdullahi ihmeissään. Onkohan luvannut imeä jortikkaa poliisivankilassa, että saisi jotain itselleen ja vartija ei olekkaan ollut puppelipoika. Helsingin poliisivankilassa olisi varmasti onnistunut.

 • Venäläisiä vaan käsketään vihata

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f10568da-cac0-4e16-8e4d-650a0643ea81 Ja samaan aikaan toisaalla.. Rotumuukalaiset asialla.
  Lähi-idän ja Afrikan mantereen banaanipojat huolehtii suomalaisten tyttärien tuhoamisesta kyllä todella.

 • Irmgard

  Vastaa

  ”Monikulttuurista rikkautta” on tilattu ja myöskin saatu. Veronmaksajien piikkiin loisivaa rikollista ongelmajätettä. Ovathan nämä torakat tavallaan ”moniosaajia”, tehtailevat erilaisia rikoksia varsin laajalla skaalalla.

 • Packalen.jari6@gmail.com

  Vastaa

  Koneinsinöörit osaa mitä vaan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi