Puotila: Jari Veijola ampui United Brotherhoodiin kytkeytyneen kurdin

Uusimpien tietojen mukaan epäilty Veijola on tunnustanut teon poliisikuulustelussa.

Rikos

Milad Tadayyon.

Vuonna 1988 syntynyt kurdi Milad Tadayyon kuoli Jari Veijolan (1968) ampumiin luoteihin Helsingin Puotilassa keskiviikkona. Poliisin mukaan miehet olivat tavanneet Puotilan venesatamassa sovitusti ja he tunsivat toisensa entuudestaan. Veijola tuomittiin vuonna 2019 kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon väkivaltarikoksesta.

Uhrilla rankka rikostausta ja jengikytköksiä

Tadayyon tuomittiin vuonna 2014 pakottamisesta, törkeästä ryöstöstä, huumausainerikoksesta, vapaudenriistosta, törkeästä huumausainerikoksesta, rattijuopumuksesta ja ajokortitta-ajosta kolmen vuoden vankeuteen.

Milad Tadayyon

United Brotherhood ‑rikollisjärjestön mustalainen Mertsi Allan Isberg, joka tunnetaan nykyisin nololla nimellä Mike Soldier, muisteli Facebookissa ystäväänsä Tadayyonia pian tapahtuman jälkeen.

Äärivasemmisto on pyrkinyt maalaamaan tapahtumista vain ”kantasuomalaisten bodarien” välistä yhteenottoa.

Lähteet: Poliisi, MTV, sosiaalinen media

Kotimaa Kurdit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Romanit Rotu United Brotherhood Väestönvaihto

Keskustelu

91 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Olipa ullatus että kurdit ovat rikollisina.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mikähän tuohon tekoon lopulta johti, olisi mielenkiintoista tietää mistä siellä on puhuttu ja mikä johti tilanteen kärjistymiseen.
  Yhteiskunnan näkökulmasta kävi loppupeleissä hyvin, todennäköisesti monelle harmia aiheuttanut ja rikoksia tehtaillut kurdi ei ole enää koskaan häiriköimässä ketään.

 • pöh

  Vastaa

  Paskaa pois, eli kukaan ei menettäny yhtään mitään..
  Mopojengit tekee itsestään pellejä kaveeraamalla kehitysmaasaastan kanssa.

  • Nimetön

   Vastaa

   yks mammanpoika vähempänä kun ei nuppi kestä elämää ilman rikoksia.

 • p.grandell

  Vastaa

  heh. tollaset ”puniikit” kyllä kitisee somessa, mutta eivät kyllä bikersien lähettyvillä…eikä kyllä moni muukaan, miehet on miehiä…puniikit on puniikkeja…

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Sellainen korjaus ettei united brotherhoodilla ole mitään tekemistä bikerien kanssa. Pelkkää saastaa ovat, ja on ilouutinen että yksi paska vähemmän. Bonuksena että oli kurdi. Toivottavasti et ole niin hölmö että vertaat brotherhoodin kikkareita kunnon miehiin. Samaa saastaa kuin punikkiäijät mutta eri paketissa. Molemmat äärimmäisen haitallisia Suomelle.

 • Schlageter

  Vastaa

  Oikea kurdi on taistelemassa kansansa vapauden puolesta, eikä siirtolaisena Euroopassa.
  Sama koskee mustalaisia…

  • Että näin

   Vastaa

   Kuten on huomattu, kurdimiehistä mihinkään muuta kuin patsastelemaan ja öykkäröimään. Ketkähän vartioi nytkin Al-holen leirillä, kurdinaiset! Ukot ovat lipsutelleet canadian goose takit lepattaen eurooppaan itkemään surkeuttaan.

  • Manneillemaa

   Vastaa

   manneille pitäisi antaa pieni pläntti Suomesta heidän omaksi maaksi. 5–15v aikana ne sukurutsarit olisi tappaneet toisensa sukupuuttoon ja kansa kiittäisi.

 • Miinus yksi

  Vastaa

  No, ainakaan tuo kurdi ei aiheuta enää Suomen valtiolle kustannuksia rikollisella toiminnallaan. Luonto poistaa heikot yksilöt.

 • Nimetön

  Vastaa

  Colt makes man equal.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Komendantti Höss oli ennen keskitysleiriuraansa mukan tappamassa kommunistia, josta sai muutaman vuoden tuomion. Mielestäni vastaava puolitappo tuomio olisi paikoillaan, jossa yhteiskunta näyttää ettei tappaminen ole oikein, mutta samalla tiedostaa, ettei rikos ollut pahinta laatuaan. Veijola voisi saada 4 vuotta ja vapautua parin päästä. Se olisi riittävä rangaistus.

  • A.l.

   Vastaa

   Olen samaa mieltä! Jarille tuomio korkeintaan taposta.

  • Nimetön

   Vastaa

   Samaa mieltä, turha alkaa murhatuomiota vaatimaan, bisneksistä tms keskusteltu ja kurdi käynyt varmasti kimppuun. Hätävarjelun liioittelu + ehkä kuolemantuttamus 1v 8kk ehdollista sopiva tuomio.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tämä on vasta esimakua, Suomi on ottanut ensimmäiset askeleet Ruotsin tiellä. Viiden vuoden kuluttua pyssyt paukkuvat Suomessa, kuin Ruotsissa tänään. 

  Hirvittää ajatella, missä jamassa Ruotsi on viiden vuoden kuluttua.

 • mummo

  Vastaa

  Huumeveikot; tappakaa toisenne niin tähän maahan saa hetken rauhan ja ei menettäisi ihmishenkiä kaman vuoksi. Mopopojatkin ovat niin kovaa jätkää yhdessä ja omissa kerhoissaan mutta yksin eivät uskalla kuljeskella. Toiset uskoo jumalaan ja toiset harrikkaan, säälittäviä plösojä suurin osa, tyhmiä pellejä, joiden muijatkin on yhtä bimboja, jotkut tekee vielä lapsiakin tuollaisten ihmisroskien kanssa.Ulkomaan pellet voisivvat hipisiä takaisin sinne omiin maihinsa ja leikkiä siellä juttujaan, teitä ei kukaan tänne kaipaa. Mun tontille kun erehtyy joku em mainituista niin tulee kylmää kyytiä vaikka olen vanha akka.

  • A+

   Vastaa

   Aina joskus nukkumaan mennessäni unelmoin siitä, että nämä kriminaalit vain putsattaisiin porukalla pois. Poliisit ja siviilit kävisivät yhdessä tuumin hommiin, ja nämä roskat olisivat hetkessä poissa. Samalla lähtisivät albaanit, irakilaiset, somalit ja muu rötössakki. Suomi kerralla kuntoon.

 • GLGL

  Vastaa

  Jahas, Petra se vaan jaksaa. Ei ole vielä tullut monikulttuuriuden ongelmat iholle asti. No luonnonlakien pohjalla olevat stokastiset prosessit tuovat senkin tapahtuman päivä päivältä lähemmäksi. Petra luonnonlapsena syyttänee PS:ää siitäkin.…

 • Nimetön

  Vastaa

  Siis oliks nää persu ja.. No ei ullatus🤔

 • Bella

  Vastaa

  Petra ei ilmeisesti tieda maahanmuuttajien jarjestaytyneesta rikollisuudesta. Juurikin UB on taynna naita maahanmuuttjataustaisia, kas, sen sanelee jarjeston ideologia.

 • Lahti Suomen Chicago

  Vastaa

  Suomen väkivaltaisin porukka, muistan kun yli 10v sitten porukka uhkaili että jos alkaa natsit liikaa levitäytyä niin alkaa paukkumaan. Kuinka paljon jäsenistössä liekään kurdeja, manneja sekä muita lähi-itä ja afrikkalaisia. Boualem Benguerrah, Djamel Benguerrah Roope Halinen, taiteilijanimeltään E.N.R.P (Ei Niin Reipas Poika) ja Ville Jaatinen Lahden porukkaa.
  https://yle.fi/a/3–11997221

 • Vitun hyvä uutinen

  Vastaa

  Ja jossain uutisoitiin että kiltti ha harmiton suomalainen perheenisä ammuttu kävelyllä, hah ja pah! Taaa juutalalaiset yritti peittää näiden rotumuukalaisten huumekauppiaiden syntejä! VMP! Mutta tosiaan, yksi vähemmän.

 • Nimetön

  Vastaa

  UB noudattaa näköjään Eurooppalaista ja erityisesti Ruotsalaista ammattirikollisuuden mallia ja on monikulttuurinen jengi. Yhdessä yhteiskuntaa vastaan kaikenväriset n**k*rit.

 • Nimetön

  Vastaa

  https://www.sv24.fi/urheilu/kolmen-lajin-suomen-mestari‑6.139.88827.2bf5728c31

  Jari Veijola, 54‑v, Rukinkin isänmaalleen suorittanut fiksu Suomalainen perheen isä, joka on auttanut monia. Perheen isä, joka on tehnyt tuohon ikään mennessä myös paljon verotuloja Suomen valtiolle mm. omistamalla 3 erilaista kuntosalia ja rakennusyrityksen. Ja tehnyt muutenkin paljon hyvää ohjaamalla vuosikymmeniä ihmisiä kuntoilun pariin, myös joukkuelajeissa. Sekä toimimalla turva-alalla.

  Mitä ovat tehneet reilu 30 vuotiaat islamin Kurdi Milad tai Mikko Sotilas Suomen valtiolle? Entä heidän isänsä? Googlaamalla löytyy vain keksittyjä kiristysjuttuja ja perheiden uhkailuja.

 • Aivan kuin MC Apache

  Vastaa

  Vittu mitä sekopäisiä piri ja bentso porukkaa muukalaisilla lisättynä. Miten nuo manne kurdit itiksen ihmeet saa yönsä nukuttua? Onko SML valmis karkoittaamaan näitä?

 • Kurdi Lähi-Itä Manne porukkaa

  Vastaa

  UB:ssä on ollut mamuja sen perustamisesta lähtien täysjäseninä. Jos joku olettaa että UB on jotenkin Suomalaisuuden perikuva niin aika syvällä metsässä olettaja samoilee.
  Jäseniä oli sen verran tanakasti että Tampereen ja Turun osastot pyöri normaalisti vaikka kakkuja tulikin johdolle, uusia heimopäälliköitä putkahti kuin sieniä sateella.
  Ja se tuntuu vielä vaikeammalta ajatella miten joku Tarki Kangas Ruovedeltä Moren pressana piti porukkansa tässä liitossa. Ja on nyt itse taas vankilassa. Linkissä päin seinää case ja kovia huumeita:
  https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000006260556.html
  Zafer Atalani ja Rozgar Mohammed tuomittuja UB jäseniä Tampereelta. Partisaani voi toki etsiä näitä lisää

  • Bella

   Vastaa

   Tampereen osasto lisaksi taynnaan turkkilaisia.

 • FBI

  Vastaa

  Veijola vaati Kurdia maksamaan 20K:n hormonivelat,Kurdi oli sanonut kun alat perimään niin sinä olet velkaa 200K ja uhkaillut tekevänsä jotain Veijolan lapsille,Veijola teki oman ratkaisun.

  • Nimetön

   Vastaa

   fbi puhuu paskaa

  • Nimetön

   Vastaa

   Kaiken kuuleman perusteella logiikka on ihan oikein. Velka Veijolalle kuitenkin oli voinut tulla aliurakoinnin maksamatta jättämisestä, vedättämisestä, pettämisestä. 

   Hieman sinisilmäisenä, suoraselkäisenä, Suomalaisena perheen isänä, hän ei voinut kuvitellakaan, että joku voi olla niin kiero.

   Ja tuskin, fiksu 54-vuotias perheenisä mitään peri, vaan on vaan ihmetellyt ääneen, että ”meillä Suomessa miehen sanaan luotetaan”.

 • Tutkiva journalisti

  Vastaa
 • Suomalaiset Isät

  Vastaa

  Jari Veijolalla on kaksi suloista n. 10 vuotiasta tyttöä, joista hän on tunnetusti pitänyt hyvää huolta. Veijolan Facebook kuvat ovat näemmä auki ja sieltäkin heidät löytää.

  Sitä vastoin jo vain googlaamalla, näistä kahdesta mainitusta, kurdimuslimista ja romaanista löytyy, että ollaan uhkailtu mm. hiv raiskauksilla ja lasten päiden irti leikkaamisella. Ja keksitty velkoja Suomen kansalaisille.

 • Adolf

  Vastaa

  Kaksi degeneraattia pois kaduilta. Hyvä uutinen. Suomalaista paskasakkia on täällä ihan liikaa.

 • FREE VEIJOLA

  Vastaa

  Free Veijola tuotteita nyt myyntiin. Esimerkiksi paitoja, lippiksiä, kahvimukeja ja olut tuoppejakin. Finlandia vodkakin voisi tehdä pienen erän. Tuotteet menisivät kuin kuumille kiville 🙂 Itsenäisyyspäivän marssille voisi myös valmistaa kylttejä. 

  Free Veijola tekstin lisäksi niissä voisi (pitäisi) olla tietenkin Suomen Leijona !

  Tuotot ohjattaisiin nuorten Suomalaisten tyttöjen trauma työhön.

 • Oikeus on voittanut taas

  Vastaa

  paras kurdi on kylmä kurdi.

  • Miladit ja Milanit

   Vastaa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fc7be6c9-e792-457f-8147-bcfbf7ec92ab

   ”Tukholman valtavan väkivalta-aallon keskiöön on noussut Ruotsin suurin huumeiden maahantuoja, joka on antanut itselleen lempinimen Kurdikettu (Kurdiska räven).”

   ”Välillä nimimerkkinä on esimerkiksi Animal, eläin.”

   ”Vuonna 2020 Ketun lähipiiri jää Ruotsissa kiinni rahanpesusta. Mukana on muun muassa äiti ja isä sekä vanhempien kaksi eläkeikäistä tuttavaa.”

   ”Ruotsin yleisradion SVT:n tietojen mukaan ainakin Kurdiketun puolelta olisi laadittuna lista, josta saa valita tehtäviä palkkiota vastaan. Iskuista kiinni otetuista moni on ollut jopa alle 15-vuotias.”

 • Suomalaiset Tytöt

  Vastaa

  Kurdeista lukee jo wikipediassa, että tytöt menevät naimisiin 12-vuotiaana!
  Tällaiset tavat ovat siis jo kurdien kansan terveimmällä osalla.
  Jari Veijola taasen joutui vastakkain tällaisen kansan alhaisimpien yksilöiden kanssa.
  Huumeilla ja hormoneilla, rikollisia aivojaan lisää tuhonneiden kanssa, jotka on jo omasta maastakin poistettu. 

  Ja entä romani Isbergin taustat ?
  Jo joskus nuorena poikana hän kidutti kuoliaaksi avuttoman, puolustuskyvyttömän Suomalaisen ressukan, Pohjanmaalla. Löytyy googlettamalla. Vaikka uhrin tilitkin oli tarkastettu, ettei niissä ollut rahaa, niin Suomalaisen reppanan kidutus vaan jatkoi mm. 75 sähköiskulla, polttamisella jne. Tämän uroteon jälkeen hän oli mielestään ansainnut nimen vaihdoksen, Mertsi Allahista tuli Mike Soldier, tuomion aikana. 

  Epäilyttää muuten, että Mikki Sotilas ei ole suorittanut edes Suomen alimmaisen tason asevelvollisuutta. Koska kidutusmurhastahan hän sai 10-vuotta, ja ennen tekoa hän ei ollut kyllä asevelvollisuutta suorittanut. Veijola on Rukin huippuja ym. Silti nimi on pysynyt ihan vaan Jarina, Jartsana : )

  Sotilaan isähän on Vartti Isberg. Murhamies. Sotilaan iso-isänkin sisarusparven 7 jäsenestä ainakin 5 tapettiin, ellei loppupeleisssä kaikki. Löytyy myös googlettamalla tämäkin tieto. Kertoo jotain. Ja jotain siitä, mitä Jari Veijolan perheellä oli/on vastassaan.

  Ihmetyttääkin, että miten perisuomalaiselle isälle, Veijolalle, voidaan vaatia elinkautista, parista itsesuojelu laukauksesta alas, kurdimuslimi torbedoa päin…jos Mike Soldier sai 10-vuotta (eli 5 v.) puolustuskyvyttömän Suomalaisen kidutusmurhasta? Ja isänsä Vartti pääsi parissa hassussa vuodessa vapaalle, ammuttuaan suoraan miestä päähän, suunnitelmallisesti, lähietäisyydeltä, Tukholmassa. Murhaten.

  ???

  PS. joku jolla on tunnukset murha.infoon, voisi pohtia näitä asioita sielläkin. Kiitos!

  • MertsiAllah

   Vastaa

   muuten ihan mielenkiintoinen ja hauska teksti, mutta ei taida olla kaikki mannet vermossa sulla. Vartti ei kyllä ole Mertsi Allahin isä se on ihan 100 varma. Muuten ihan hyvä teksti. kannattaa ottaa selvää ennenku rupee faktana kirjottamaan vaihokas.

   • Nimetön

    Vastaa

    Sitten siltä osin pahoittelut. Näin jotkut ovat puhuneet. Ja ikä ja elämän tyylikin täsmäisi. Romanithan tekevät lapsia jo aika nuorina. Ja usein paljon enemmän kuin valtaväestö. Vo myösi olla koko elämän aikana helposti 2–3 vaimoa. Ja useita lapsia siis. Ja joku ”eka vaimo” olisi voinut muuttaa vaikka pohjanmaalle, rauhaan.

    Ei kuitenkaan muuta asia kokonaisuutta.

    PS. Kun pistää sukunimi infoon Isbergin, niin siinä kerrotaan, että koko Suomessa on vain 32 Isberg sukunimistä romania. Siis vauvoista mummoihin ja vaareihin…

    • Sääli Tyttöjä

     Vastaa

     Tarkemmin katsottuani se noin 30 romani Isbergiä olikin 50–60 luvulla. Mutta ei niitä vieläkään paljoa ole. Varmastikin sama romani suku suojaa tätä sukunimeä ja pitää sen itsellään.

     -

     Bellalta kysyisin, että miksi kaatuneen torbedon lapset lukisi jotain murha.infoa? Ja kun on tullut kuva, että ei kurdimuslimi torbedolla ole edes lapsia! Hänen erilaisilla uhreillaan sitä vastoin on. Ja jos olisi, niin pakko olla tosi nuoria. Kurdi kulttuurissa jo 12-vuotiaat tytöt pistetään säännönmukaisesti pakolla avioon (Löytyy wikipediastakin. Kohdasta kurdit, tavat). Eivät he saa lueskella murha.infoa. Ja eiköhän päivän lehdissä ole jo lukenut torbedokiristäjästä, ja jo entisistä ”hienoista” linna tuomioistakin.

     Uhri on tässäkin Suomalainen isä, Jari Veijola ja hänen vanha fiksu äitinsä, sekä 2 suloista tytärtään, veljensä Jarkkokin ym. Kurdimuslimi kiristäjä kaltaistensa kanssa tuhosi täysin heidän elämänsä. Hienon elämän. Elämän jonka eteen monella saraa oli tehty paljon, paljon töitä. Kaikki oli hienosti ja ikää jo kunnioitettavat 54-vuotta.

     Miksi mainitsin veljenkin joukossa? No siksi, että eihän tämä nyt tähän jää.
     Nyt se kiristys ja Suomalaisten elämän pilaaminen vasta jatkuukin. Hienon Suomalaisen suvun. Urheilu ja sotilas suvunkin, naisineen. Katsokaa nyt vaikka jo Mike Soldierinkin täysin julkista linjaa FB profiilissa.

     • Bella

      ”Bellalta kysyisin, että miksi kaatuneen torbedon lapset lukisi jotain murha.infoa?”

      Voi pyha yksinkertaisuus! Internet on aikakapseli. He voivat kiinnostua ottamaan selvaa isansa kohtalonsa esim kahdenkymmenen vuoden kulutttua. Ynna on niita muitakin omaisia kuin lapset…ja ystavia jne. Hieman ajattele pidemmalle ennen kuin kommentoit.

    • Kiirotusvirheestä :)

     Vastaa

     ”Vaimoja voi myös olla koko elämän aikana helposti 2–3. Ja useita lapsia siis.” 

     Näin piti siis kirjoittaman. On uusi 5G puhelin, automaattiset tekstit päällä, kiire ym. Jos mahdollista, korjatkaa tuo kohta.

    • MertsiAllah

     Vastaa

     Eiköhän nuo kaikki mannet ole aika yli edustettuina rikostilastoissa koko sukua myöten. Kansanmurha olisi paikallaan.

  • Bella

   Vastaa

   Murhainfoon tuskin kannattaa aloittaa keskusteluketjua, silla siella on melkoisen uhria syyllistava keskusteluilmapiiri. Ei ole kiva lasten ja omaisten lukea sellaista keskustelua, missa mietitaan, etta millainen uhri oli ja miksi siis ansaitsi kuolemansa julmalla tavalla. Ennemmin kannattaa puhua tassa…

 • Suomalaiset Tytöt

  Vastaa

  Avaava pieni lisäys ylempään. Unohtui äsken kiireessä : )

  Mike Soldier siis tunkeutui tämän Pohjamaalaisen kotiin.
  Kotiin jossa oli myös kidutus uhrin vaimo paikalla!
  Tuntikausien jälkeen, hän vielä kantoi ressukan varmuudeksi autoonsa, ja otti mukaan, ettei vaimokaan vaan voinut häntä auttaa. Eikä soittaa apua paikalle kotiin. Löytyy googlaamallakin. Olikohan heillä lapsia, kuka tietää.

  Ja tästä kaikesta 5‑vuotta realiaikasta istumista.
  Vaikka heitti Suomen oikeuden tuomareitakin vielä tuoleilla.

  Tunnetusti erittäin fiksu käytökselle Veijolalle, Suomalaiselle perheenisälle, taas vaaditaan elinkautista – parista hätälaukauksesta alas, kurdimuslimi torbedoa kohden.

 • Mika Peltola Mäntsälä

  Vastaa

  UB vässykät valikoivat kiristettävä satunnaisotannalla. Nyt kävi huono tuuri kun kiristettävä olikin suoraselkäinen Suomalainen mies.

 • Lahti Suomen Chicago

  Vastaa

  Kyllä tuo UB on ollut aivan uskomaton, Suomen mafia (jude) rotutyypeillä varustettuna kaikkine tekoineen! Tuli historiasta mieleen sekin että joku 10v sitten Joensuussa eräs tyyppi ampui heistä pari ja toinen kuoli. No Mikke Sotilas aka Mertsi uhosi jo tuolloin kostavansa kaikille natseille ja skineille. Ja UB jätkät ammuskeli myöskin aikanaan aatteen miehiä Helsingissä vuosia sitten jalkoihin kun tuli jo sitä ennen koteloon. Ja tosiaan, täällä Lahdessa on värikästä väkeä aina riittänyt. Rogues Gallerysta lähtien…

 • Nimetön

  Vastaa

  vaikuttais olevan keskittynyt lattianpäällystämiseen tämä paikallinen rakennulsalan yritys

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Se että tällaiset kurdi- ja mustalaisrikolliset voivat toimia vapaalla jalalla, kertoo siitä miten mätiä poliisi ja syyttäjälaitos ovat. Pvl sitten vaadittiin lakkautettavaksi ” hyvien tapojen vastaisena”.

 • "Olen Suomalainen"

  Vastaa

  Vähän lisää Isbergin suvusta:

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009045646.html
  – Taas tunkeuduttiin suoraan Suomalaisten koteihin, ja täysin tekaistuilla syillä. Uhreista vanhimmat 92-vuotiaita.

  https://mvlehti.net/2015/05/27/lomalle-vankilasta-raiskasi-naisystavansa-tyttaren/
  ‑Taas kodeissa, jota Suomessa ihan oikeutetusti kutsutaan ”pyhäksi paikaksi”. Sekä taas kohteena täysin syytön.

  Tai esim.
  ”2.–3.3.2002 Helsinki. 13-vuotias tyttö ja 15-vuotias poika puukottivat kuoliaaksi 65-vuotiaan miehen Malmin Pikkalankadun bussipysäkillä. 13 puukoniskua saanut uhri virui tuntikausia pysäkillä, ennen kuin hänen tilansa huomattiin. Tekijät tavoitettiin muutaman päivän kuluttua. Teon motiiveiksi lapset eivät osanneet sanoa oikein mitään ja tyttö ei edes katunut tekoaan. 13-vuotias sijoitettiin perhekotiin ja 15-vuotias Tenho Allan Isberg tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä taposta ja ryöstöstä 7 vuodeksi vankeuteen.”

  Tai esim.
  https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/3280192

  Jne

  Rukouksia Veijolalle ja Perheelle !

 • Tikku

  Vastaa

  Mendi, asterix samaa kakkaa kaikki. Hyvä että kuollut. Ei enää kuluja yhteiskuntaan. H.A 81, UB kuollut kärpänen. Eli surkean pikku elämässä rikollisena kasvattaen hormoonien avul tyhmän kroppansa, aivoit jättäneet kehon aika päivää sitten. Yksi elätti poissa pysyvästi.

  • Muslimos Mc

   Vastaa

   ”Maailma tarvitsee Esikuvia”

 • Mike kokkelihuuli

  Vastaa

  Toi Mike sotilas on kehittävän näköinen kokkelinaama. Tollaseksi tulee kun vetää kokkelia, hormoneja eikä muutenkaan ole ihan penaalin terävin kynä. Ton kurdin menetys ei varmaan Suomen yhteiskuntaa ainakaan haittaa. Yksi UB:n paviaani vähemmän.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ruotsin tiehän on juuri tämä: mopojengit puoliksi täynnä turkkilaisia, irakilaisia, afgaaneja jne. Muodostavat osan monikulttuurisesta sisäisestä sotilaallisesta uhasta Suomen kansalle.

  • Anders McVeigh

   Vastaa

   Ja Suomen tie! Kuka takaa turvallisuuden tässä uudessa tilanteessa ja tulevaisuuden asvalttiviidakossa, vielä ilmaiseksi, henkensä uhalla? Toisille?

   Elämme täysin muuttuneessa Suomessa jo 2020 lukua. Ja vauhti vain kiihtyy.
   Olisiko tässä uudessa tilanteessa jo konservatiivisten Suomalaisten miestenkin aika vihdoin alkaa äänekkäästi, periksiantamattomasti, vaatimaan sukupuolten tasa-arvoa, sukupuolineutraalisuutta ja kaikkien yhdenvertaisuutta lain edessä. Samoja velvollisuuksia kaikille. Yhteiskunnan pystyssä pysymisen suhteen. 

   Eli alkaa vaatimaan sukupuolineutraalia kansalaispalvelusta kaikille.
   Oikeasti yleisen oppivelvollisuuden tapaan. 

   Myös siis ”tyttöhallituksemme” kaltaisille naisille, jotka rakastavat monikulttuurisuutta ja matuja. Ja jotka esim. tilaavat pelkkiä kylmiä, vege aamupaloja, lainvastaisesti vajaa 15 000 € jo ennen kiinni jäämistään, 210 000 € vuosipalkan, huviloiden ym etujen päälle.
   Tai vaikkapa Sisäministeri, kettutyttö Marian, ruotsalaisen Puolustusministeri mummi Elisabethin ja Ylipäällikkö Tavjan kaltaisille naisille. Sekä kaikille heidän rakastamilleen, yhä lisääntyville maahan muuttajille samalla.

   Varmaan Veijolakin, Rukin mies, alkaa oikeutetusti olemaan samaa mieltä, kun katselee haisevassa pienessä kopissa huomenna itsenäisyyspäivän juhlimista, lapsistaan erossa, kenties elinkautista odottaessa 54-vuotiaana.

   Kyllä heille pitäisi nyt alkaa antamaansa, rakastamaansa sukupuolten tasa-arvoa. sukupuolineutraalisuutta ja ihan kaikkien yhdenvertaisuutta lakien edessä.

   • JATIMATIC

    Vastaa

    http://www.lopettakaatappaminen.info/

    Suomessa tapetaan joka vuorokausi, ympäri vuoden, 25 suomalaista vauvan alkua, ihmis taimea. Siis enemmän kuin yksi per tunti. Jatkuvasti. Läpi kellon, vuosien. Ilman pisarankaan rangaistuksia. Muovi ämpäriin paiskaten. Muistakaa tämä aina kun katsotte kelloa.

    Suomalaisella nykymiehellä, vauvan isällä, ei ole mitään valtaa tähänkään asiaan. 

    Saman aikaan kirottu, feministi, monikulttuuri valtio ajaa vaikka minkä muun oikeuksia lisääntyä. Matuista kalan taimiin ja puun kääpiin.

    Ja samaan aikaan esim. Somalimme synnyttää keskimäärin yli 7 lasta.
    Miettikääpä verkosto markkinointimaisesti eteenpäin. Ja Suomalaisten syntyvyys on romahtanut.

 • Netissä nähtyä

  Vastaa

  Tuon kurdin naisystävä näkyy olevan paksuna.

 • Realisti

  Vastaa

  Jos yksikin lapsi tai nuori välttyi huumehelvetistä, kurdin kuolema ei ollut turha.

 • Sam

  Vastaa

  Kyllä heillä on sen verran tulivoimaa, että kiristäjäkurdit ottavat kunnolla pataan, jos tulevat uhittelemaan Länsirannikolle. Tervetuloa. Ite hakkasin kerran neljä paskaa yksin.

 • Peili

  Vastaa

  Missähän kuntosalilla Mike Soldier poseerailee?
  Ja ihan noin yleisesti. Onko Mikella perhettä vai onko poikamies?
  Tunnettu hahmohan hän on, niin kyllä julkisuuden henkilön taustat aina kiinnostaa.

 • Heikki

  Vastaa

  Penkki hänellä aika heikko kokoon ja massaan nähden. Mike omaa isot lihakset ja sotilaspenkki vain 160kgx1. Ite saan 200kgx1, vaikka painan vain 98kg.

 • "niin metsä vastaa"

  Vastaa

  Eli tollanen tyypillinen ”hidas mutta kankea” n. 150 kg penkkipunnertaja. Hiukan pelokas katse silmissään. Tuskin on käynyt, kunnolla ja tosissaan, vuosia esim. vaparissa. Sillähän ei ole merkitystä, jos joskus 10‑v sitten kävi jonkun karaten 2 kk mittaisen peruskurssin tai vastaavan. Tämän hetkinen ”treeni ohjelma” ratkaisee kaduilla ym.

  Enkä usko, että käy edes pistooli ammunta radalla säännöllisesti.
  Onkohan ”Mikki Sotilas” käynyt edes armeijan vajari puolta.
  Esim. suomi24 Rauma osastolla sivutaan vastaavasti Veijolan taustoja.

  Sitten kiristellään ja uhkaillaan Suomalaisia. Perheitä, lapsiakin. Oivoi.

 • -

  Vastaa

  Lisäksi näissä linnavenkuloissa on sellainenkin selkärangaton puoli, että ne ottaa noita valokuvia ”hevoskuurin” lopussa. Esim. tuomion lopussa, kun on päässyt jo lomille tai vapaa vankilaan jne, roinaamaan.

  Sitten kun ne näkee vuoden päästä vapautumisesta, niin ei meinaa uskoa silmiään.
  Voivat olla 20–30 kg keveämpiä, ja 10 v. vanhentuneen näkösiä.
  Kuuri on aikoja sitten ohi, ja sen tilalle on tullut tuttu piri ja päihde elämä.

  Jo googlaamalla ym löytyy kuvia missä Milad tai Soldierkin ovat paljon pienempiä.

 • Mc Muslimos

  Vastaa
 • MertsiAllah

  Vastaa

  Ennen alamaailmassa naiset ja lapset saivat olla rauhassa. Nykyään heitäkin jo uhkaillaan jengiläisten toimesta. Kyllä on narkkareilla epätoivoinen tarve saada rahaa huumeisiin ja huumeiden myötä on kadonnut kaikki periaatteet. Huumerikosvyyhdin supervasikan entinen muija kelpaa vaimoksi ”kovan luokan rikolliselle”. Lujaa menee. Odotellaas kun Suomeen saapuneet Venäjän rintamakarkurit muodostaa jengin Suomessa niin jalkoihin jää pirinistit ym. tiukat ajat on edessä Suomen alamaailmassa. Lisäksi ei mene kauaa kun ulkomaalaiset ymmärtävät ettei tarvii Suomalaisia rikollisia mihinkään ja alkaa oma jengi valtaamaan alaa. Siinä kaatuu matto monen pirinisti ”kovanaaman” alta.

 • Tasa-arvo Valtuutettu

  Vastaa

  Tästä kuuluisi saada suunnilleen saman luokan rangaistus, mitä feministi pääministerimme sai yhteensä teoistaan. 

  Hän täysin harkitusti, suunnitelmallisesti ja jatketusti käytti valtion rahoja petoksenomaisesti, erittäin vastuullisessa valtion virassa. Johtavassa, näkyvässä virassa, jonka yksi poikkeuksellinen velvollisuus on näyttää esimerkkiä lainkuuliaisuudesta Suomen kansalle, ja esimerkkiä ”meno leikkauksistaankin”, näinä vaikeina aikoina. Ja käytti silti, vaikka vuositulot ovat yli 200 000 € ja luvalliset, ei rikolliset edut melkoiset.

  Hän ei myöskään itse soittanut mihinkään, vaan olisi jatkanut tähän päivään asti ”jatkettua petosta ym” , ilman ulkopuolisten käräyttämistä.

  Ja sen jälkeenkin hän vielä jatkoi pettämistä, erittäin vastuullisessa virassa, kertomalla, että ne nyt vain oli kylmiä aamupaloja. Eli siis omena ja tuoremehu lasillinen, muka hetkessä 14 400 €. 

  Hän myös mm. häpäisi koko Suomen lipun ja pääministeri instituution, lesbokavereineen. 

  Ja jauhojengi juttukin näkyi selvästi jo läpi ruudun. Kovin on muutenkin energinen, hoikassa kunnossa ja silmät suurina. On aivan petosta mennä 2–3 viikon päästä testeihin perjantaina (kyllä hän myös sen tietää, sekin kertoo jotain) amfetamiini ja kokaiini epäilystä, sillä ne näkyvät testeissä max 1–3 vrk. Finlabin sivuilta voi varmistaa. Ja silloinkin täytyy olla pitkä käyttö putki takana, ei vkl viihdekäyttö.

  Vapauttakaa Veijola, Vangitkaa Marin.

 • Yvipäällikkö Tavja

  Vastaa

  On kuulunut sellaistakin, että tämä kurdimuslimi olisi kulttuurinsa tapojen mukaisesti pyytänyt Jarin 12-vuotiasta tytärtä yllättäen vaimokseen, kebab illallisella. Kurdien kulttuurissa säännönmukaisesti 11–12 vuotiaat tytöt laitetaan avioon, aikuisten miesten kanssa (esim wikipedia – kurdit – kulttuuri – tavat). Pakit saatuaan hän oli vannonut aloittavansa henkilökohtaisen jihadin. Hänen muslimi kunniaansa oli loukattu pahasti. Hän ei voinut käsittää, että miten noin vanha nainen, varsinainen vanha piika, voi kulkea vapaana. Jihad oli alkanut. Avuksi hän kutsui itse sotilaan, Mikko Sotilaan. Valitettavasti heillä oli vastassa Suomalainen perheenisä. Ja loput tiedättekin.

  • SaddamHussein

   Vastaa

   Siinä vasta sotilas tämä Mertsi Manne. Koko elämä menee leikkiessä valkolaista vaikka täys mannepaska on. Mannet pitää pellenä ja niin pitää valkolaisetkin miehet. Yhtä paljon sotilasta tässä mannessa kun Venäjältä karkaavilla rintamakarkureilla.
   Hyvä se on raukkoja kiristää kolmeen mieheen pirit sisuksissa – nyt oli väärä ihminen vastassa. Ei muutama horkkakuuri hänestä miestä tee. Pakkomielle dildoihin tällä mannella – piilohomo kaiken lisäksi. kaukana miehestä tämä pikkumanne kontulan juopposuku mannen poika.

 • Anders McVeigh

  Vastaa

  ”Kun oikeudesta on tullut voimaton, Voimasta tulkoon oikeus”.

 • Valtio on Harhaa

  Vastaa

  Tuossa vielä Jari Veijolan ainoa veli, Jarkko Veijola.
  Jarihan oli Rukin eliittiä, Jarkko lääkintä Aukin.
  Jarkko on myös kokopäivä toimisesti opettanutkin turva-alan ammattilaisia, muistaakseni paikka oli Innova. Parhaimmillaan heillä oli Jarin kanssa 150 töissäkin, Juhannuksena jne.

  https://www.sv24.fi/terveys/jarkko-veijola-nauttii-tyosta-hyvinvointivalmentajana‑6.56.83755.4c393572b2
  https://www.iltalehti.fi/ravinto/a/465624f3-3b9e-497b-ba75-64bc8c095c43

  Kummankin jutun, Jarista (ylempänä) ja Jarkosta Satakunnan Viikkoon, on halunnut kirjoittaa itse Asko Tanhuanpää. Kyseessä on Rauman, ja Rauman ihmiset, läpi kotaisin tunteva arvostettu toimittaja. Ja jutut on kirjoitettu parin vuoden sisällä, ei missään menneisyydessä. Siinä Jarin jutussa Asko on vielä oikein ajanut Helsinkiin Jarin kotiin jne. Kuten näette pokaaleistakin. Ja Asko Tanhuanpää ei todella halunnut olla missään tekemisissä minkään sortin rikollisten kanssa. Hänhän oli tunnettu urheilutoimittaja, urheilutoimittajien liiton varajohtajakin, STT:n avustaja sekä Rauhanturvaaja lehden Päätoimittaja. 

  -

  Itsenäisiä, lopullisesti irti sanoutuvia yhdistyksiä, liikkeitä, veljes-seuroja, heimoja ja tulevaisuudessa kylä/kaupunki valtio tapaisia virityksiä pohjoinen alue kaipaa kipeästi. Luovuutta. Poltetun maan taktiikkaakin. Se on ainoa mahdollisuutemme. Ja siitä saa silti myös nauttia ; ) Nauttivat muutkin. Sana kiertämään!

  • Lomsky

   Vastaa

   paska puhetta. jari ja jarkko on olleet lapsesta saakka paskahousuja eikä se ole muuksi muuttunut.

   • vastaus Kebabbilan vakioasiakkaalle

    Vastaa

    https://www.google.com/amp/s/pakkotoisto.com/jari-veijola-alfaland/%3famp

    Alfaland, Pakkotoisto, Asiantuntemusta :
    ”Jari Veijola on voimailun uranuurtajia suomessa. Mies on voittanut mm. suomen vahvimman miehen titelin kolme kertaa ja tuonut kotiin hopeamitalin maailman vahvin mies kisoista. Kaiken tämän lisäksi herra on aikuisiällä kilpaillut eri lajeissa jo kolmen vuosikymmen ajan.”

    Ja hän on treenannut myös siis kamppailulajeja, puhumattakaan turvallisuusalan koulutuksista. Sekä jatkuvasta ovella painimisesta ym.
    Vielä nytkin oli facebook profiilissa oma turva-alan firma jne.

    Nyrkkeilyssä Jari oli erittäin lahjakas ja esim vaparissa eräs tunnettu kaveri ihmetteli, että ”kun on näemmä tarpeeksi räjähtävää voimaa sekä ketteryyttä, niin näistä lukoista tullaan jopa pois” : )

    Amerikkalaisessa jalkapallossa hän voitti, aika vanhana, samana vuonna sekä Suomen että Norjan mestaruuden. Lensi maiden väliä.

    -

    Jarkon kuva on mm tuossa Iltalehden jutussa. Hän on hieman pidempi kuin Jari. Jarkko on noin 190 cm. 

    40-vuotiaaksi asti hän päätti tehdä myös ovella hommia. 20-vuotta.
    Ja kyllä ihan kaikki kovimmatkin sekopäät niistä yökerhoista ulos tarpeen vaatiessa aina lensivät : ) Koulutuspuolella hän koulutti nimenomaan voimankäyttöä.

    Et sellasta 🙂 Ja tietenkin Asko Tanhuanpään julkiset jutut ovat totta, kuten sotilasarvotkin ym.

 • Sana Kiertämään

  Vastaa

  Ei nyky länsimaissa tarvita United Brotherhoodeja , vaan Aryan Brotherhoodeja ym. Hiukan fiksummin vaan toteutettuna.

  Historia on mennyttä. Työstäkää se. On aika taas luoda uudenlaista.
  Ja tunnetusti, jo yksi päättäväinen ihminen voi saada paljon aikaan.

  Jo jopa tunnettu kirkkoisäkin totesi aikanaan, että mitä muuta ovat valtiot, kun tarkemmin katsoo, kuin vain suurempia Rosvojoukkoja, jonka moraali taipuu miksi vaan. Eivätkä he olleet nähneetkään tällaisia Matu & Sodomia , miesviha feministivaltioita, edes pahimmissa painajaisissaan.

 • H Laasanen

  Vastaa

  Mike Soldier oli kuulemma laittanut jo facebookkiinkin ihan julkisesti, että seurustelee Isac Elliotin äidin kanssa. Samoin oli tehnyt Elliotin äiti omalla sivullaan. Kait nimeltään Linda Hemming-Lunden. Kauniaisten suomenruotsalaisia…

  Nyt ovat kuulemma taas poistaneet tiedon, julkisesti.

 • J Kaartinen

  Vastaa

  Pelkuri menee aseen kanssa tapaamiseen jossa on luvannut maksaa velkansa. velka on ryyneistä+siitä että kaveri otti ex jutun tuomion omaan piikkiin.
  Velkaukko ja vasikka pikkujari veijola ei aikonutkaan maksaa vaan ampui.
  Murhatuomio on ainoa oikea tässä kohtaa.

 • Avaa Silmäsi !

  Vastaa

  Kyllä hän lusi ihan omia asioitaan.
  Ja oikeutetusti mietityttää, että kuinka monesta asiasta ei jäänyt kiinni Suomen valtiolle, vaikka olisi kuulunut?
  Ja kun googlaa, niin menikö se vielä niin, että poliisi keskeytti hänen touhunsa kesken, niissä tapauksissa, missä jäi kiinni?
  Eli mihin ne olisikaan johtaneet, jos hän olisi saanut ne viedä loppuun, oman tahtonsa mukaan.

  Joka tapauksessa. Kaunis kiitos Suomen valtiolle, taas kerran, islamilaiselta pakolaiselta.
  Juuri Veijolankin suku on niitä verorahoja tehnyt vuosisatoja, isänmaalleen.
  Sekä rakentanut ja raivannut Suomea verotuottojen päälle.
  Puhumattakaan maanpuolustus asioista!

  PS. Ja Veijolat nyt eivät edes tiedä mitä joku ryyni sana tarkoittaa. Tulee ihan joku ihme sekakäyttäjä mieleen.

 • Suomalaiset Tyttölapset

  Vastaa

  J Kaartiselle pieni kertaus Suomen suurimmalta ja laadukkaimmalta medialta, jolla on ammattitaitoisia toimittajia ympäri Helsinkiä, sekä lainopillinen vastuu siitä, mitä se julkaisee.

  -

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-uutisten-tiedot-puotilan-ampujaksi-epaillylta-kiristettiin-200–000-euron-keksittya-velkaa-perintatoimina-vakivaltainen-vaijytys-ja-lasten-uhkailu/8588664#gs.lu0isk

  ”MTV Uutisten tietojen mukaan ex-liivijengiläinen tunnetaan alamaailmassa keksityistä veloista ja velanperinnän kohteeksi joutuneiden henkilöiden perheisiin kohdistuvasta uhkailusta.”

  Ylempänä tässä ketjussa näkyy olevan lisää hänen taustoistaan.

  -

  Ja pieni julkinen ote vielä Milad Tadayyonin ja ystäviensä tavoista.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356

  ”18-vuotias nuorukainen oli ravintolassa…Tuolloin ovimiehenä työskennellyt Tadayyon oli pyytänyt 18-vuotiaan ravintolan kellariin ja kovistellut häntä 13 000 euron velasta. Ovimiehelle paljastui, että 18-vuotias oli väärä henkilö. Hän kuitenkin pakotti 18-vuotiaan järjestämään tapaamisen Espoossa asuvan ”Petrin” kanssa.…18-vuotias ei uskaltanut kertoa asiasta poliisille tai vanhemmilleen. Hän halusi Tadayyonin ottaman kotiavaimensa takaisin [ihme ja kumma, taas koti ja perhe uhattuna]…huusi apua, mutta hänen nivustensa tuntumaan painettiin veitsi…uhkasi tappamisella, pahoinpitelyllä ja HIV-positiivisten miestuttaviensa tekemällä raiskauksella.”

  -

  Suomalaista 54 v. perheen isää, Jari Veijolaa, myös uhkaillaan netissäkin ”kurdi mafialla”, jonka johtaja on Milad Tadayyonin ystävä, Milan Jaff. Kummatkin kurdi pakolaisia. Milan Jaff istuukin tällä hetkellä mm. Suomalaisen lapsen törkeästä raiskauksesta, raiskauksesta, ryöstöstä, varkauksista, kotirauhan rikkomisesta ym. Asian voi varmistaa wikipediasta.

  -KUVASTAVAA-

 • Late snowman

  Vastaa

  Tämä Veijolan tapaus on ihan selvä case.
  Kun harkitusti murhaa niin siitä kuuluu saada ja saa murhatuomion. Tarkoittaa noin 18 vuotta kakkua. Vaikuttaa molemmat veljekset samanlaisilta pillerivilleiltä.

 • Yvipäällikkö Tavja

  Vastaa

  Tämä Veijolan tapaus on ihan selvä case.
  Tästä kuuluu saada Suomen rauhanturvaajien korkein ansioristi.
  Sekä eraser, suojelija patsas Suomen pääkaupunkiin.
  MLL, eli Mannerheimin Lastensuojeluliiton rinnalle tulee perustaa uusi,
  Veijolan Suomalaisten Naisten ja Lasten suojeluliitto, VNL.

  Ja jos yhteiskunta on ollenkaan terve, linnaan pitää lähettää Sanna Marin ja Jari Sillanpää.

 • Kaunis Kiitos pakolaisilta

  Vastaa

  Murha infossa ja Suomi24 on ”rehti peli” puolustuskyvyttömässä asemassa olevaa Suomalaista 54-vuotiasta perheen isää ja hänen tyttäriään kohtaan.

  Esimerkiksi arkkitehtinä esiintyvä nainen kirjoittaa näin 28.12.2002 :
  ”Jos Veijola istutetaan Milanin kanssa samalle osastolle niin Milan pistelee steroidikalluun sormella reikiä kostoksi. Jaff on paljon kovempi luu kuin Veijola ikinä! Panee vielä perseeseen reikien tökkimisen jälkeen.”

 • "Kulttuuri Rikastuu"

  Vastaa

  ”Milan Jaff ja Yasouff on laitettu eristyksiin, kun ovat hokeneet Jarin nimeä ja yrittäneet etsiä häntä.”

  Veijolankin työn täyteisen suomalaisen urheilu ja sotilas suvun verorahoilla tänne lennätetyt ja elätetyt muslimi pakolaiset ovat hienoa väkeä.

  Ja feministit hokevat vaan, että suomalainen kulttuuri rikastuu.

  Ja kummillakaan ei ole mitään velvollisuuksia.
  Eikä Suomalainen mies ymmärrä sitä alkaa vaatimaan.

 • Suomen Rakentajat, Urheilijat ja Puolustajat

  Vastaa

  Jari Veijolasta hieman tännekin. Nyt kun Helsingin kaduilla ym sanotaan, että tämä 54-vuotias suomalainen perheen isä ei tule näkemään vuoden loppua, luultavasti ei juhannustakaan. Matut ja criminaalit pitää kuulemma siitä huolen. Täällä kirjoitukset ”pysyvät muistissa” : )

  Eli – Tunnetusti Jari Veijola ei ole koskaan ollut kenellekään velkaa. Aivan päinvastoin.

  Poikien isähän kuoli nuorehkona urheillessaan. Ja äiti antoi puolet kaikesta omaisuudesta pojille. Ja he siis asuivat hienossa omistus talossa, puutarhoineen jne.

  Tämän jälkeen Jari Veijola on viettänyt askeettista, työn täyteistä elämää.
  Urheilijoiden ja sotilaiden itsekuria ihannoiden.

  Jari Veijola oli jo 20–30 vuotiaanakin se kaveri, jolta kysyttiin sitä velkaa tai takauksia.

  Eikä tämä tietty ole ihme, kun normaali työn tai yrittäjyyden lisäksi, hän seisoi 2–3 vrk viikossa vielä ovillakin takomassa rahaa. Samaan aikaan kun muut pistivät palamaan sitä rahaa bailatessa.

  Linkki Esimerkiksi – ja ottakaa huomioon, että jo tuossakin puhutaan 3 eri laadukkaasta kuntosalista, joiden kaikkien omistaja siis Jari Veijola oli. Tämä mainittu kuntoklubi ei siis ole pelkästään firman nimi, vaan oma salinsa.

  https://www.ts.fi/uutiset/1074161037

  Ja onhan hän perustanut yksin myös esim. oman amerikkalaisen jalkapalloseuran ja tunnetun urheiluseuran, tuttavan kanssa.

  Myös hyväntekeväisyys oli aina lähellä sydäntä. Veijoloillahan oli alkuaikana RMJ noin 150 turvallisuusalan työtekijää. Ja esimerkiksi tällöin oli suunnitteilla, ystävänsä Halmeen kanssa hyväntekeväisyys nyrkkeily ottelu, jonka tuotot olisi mennyt Suomen Sotaveteraaneille jne.

  Esimerkiksi
  https://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/a/2016032521325867

  Rakennus yritykselläkin meni hyvin. Palkan lisäksihän hän nosti viime vuonnakin 20 000 £ pääoma tuloja. Joskin kuulemma, jotain pitkäaikaisia, alhaisia saatavia oli hieman…;-)

  Samoin tuvallisuus alalta tuli lisää. Esimerkiksi Esplanadin Kappelilla ym olette voineet vaikka jutella tietämättään hänen kanssaan…:-)

  Ja kuinka paljon Veijolan suku onkaan tehnyt vuosisatojen saatossa verotuloja Suomelle, jos vertaa matuihin. Raivanneet ja rakentaneet Suomea, sekä puolustaneet sitä, jopa hengellään!

 • Jaakko Ilkka

  Vastaa

  Vielä hieman itse itsepuolustus tilanteesta Puotilassa. 

  Sitähän oli edeltänyt useiden kuukausien kestoinen alhainen piina Veijolan perhettä kohtaan mm väijytyksineen. Hieno varmastikin asua vielä rivitalossa, tyttöjenkin. Ei tiedä ketä maksettu piripää on sisällä, kun tulee rakkaaseen kotiinsa. Tai mitä tapahtuu taas yöllä jne. Mitä on käynyt autoille jne.

  Oville ei voi mennä töihin, eikä ihan hieno ole mennä rakennus työmaillekaan. Rahatkin jo loppuu. Tai suomalaisten tyttöjen mennä kouluun tai harrastuksiin. Tai shoppailemaan ja virkistäytymään itikseen, kun mm korvat on uhattu leikellä tytöiltä elävältään irti. Ja nuorten matujen idolli, kurdi Milan Jaffkin, istuu tunnetusti juuri suomalaisen pikku tytön törkeästä raiskauksesta.

  Kaiken päälle on vielä nykyään Some, kiusaajien paratiisi.

  -

  Käsittääkseni kurdi pakolais Miladilla ei edes ole ajokorttia, saati omistus autoa. Jo heti googlaamallakin löytyy ajokortitta ajoa ja vielä huume päissään. Tekaistu, törkeä kiristys juttu silloinkin meneillään, syyttömän suomalaisen pojan perheen kotiavaimetkin vietynä, äiti ja siskot vaarassa. Uhkailuina näemmä tappamista ja hiv raiskausta.

  Eikä myöskään käsittääkseni romani Mike Soldierillakaan. Löytyy myös kortitta ajoa. Ja myös silloinkin tekaistu kiristys meneillään, uhkaillen suomalaista äitiä ja 1‑v lasta pään irrottamisella. Löytyy tämäkin googlaamalla.

  Tämä hänen punainen, massiivinen laina autonsa oli varmastikin osa uhkausta. Pelote, viesti. Samoin kuin parkkeeraus tyyli ym.

  Samoin työvaatteiden mukana melko varmasti olleet työmora, ehkä kirvesmiehen retkikirveskin ym. Ja autosta löytyy rengas rautaa ym.

  Kuten myös kiristyksen uhrin tieto siitä, että UB taustaa on tässä mukana. Väijytyksineen, uhkauksineen, hänen lapsiakin kohtaan. Sekä juuri tuolla Itä-Helsingissä pyörivä Milan Jaff 47 jengeineen ja matu faneineen.

  -

  Tätä kaikkea vasten tunnettu muslimi torbedo / pakolainen lähti itsevarmana, elviksenä ”hieman opettamaan lisää”, jo 54‑v ikään ehtinyttä suomalaista perheen isää, että huijaus/kiristys onnistuisi. Veijolan perheen tuolloiselle kotikulmille. 

  Varmastikin sivummalla on ollut vielä se varmistaja, aseineen, omassa autossa. Nämä kaverit eivät toimi yksin, eikä ilman asetta. Kuuluu sääntöihin.

  Piekseminen ja ehkä pieni puukotus suunnitelmakin opetukseksi, ei onnistunutkaan, sillä kiristyksen uhri ei ollutkaan täysin pelosta jäykkänä, kuten moni suomalainen olisi luonnollisesti, oikeutetusti ollut.

  Ja pakolais torbedon jyrätessä yllättäen päälle, Jari Veijola toimi kiireessä, niin kuin hänelle on opetettu turvallisuus alalla vuosikymmenien saatossa. Huusi sen pari kertaa : Pysähdy, Pysähdy. Ja ampui alas pari kertaa. Ei tähdännyt päähän, eikä sydämeen, koska mistään murhasta ei ole kysymys, vaan suomalaisen 54 v isän itsepuolustuksesta. Ja tunnetusti, jo hieman pahempi haavoittava laukaus pudottaa ihmisen ! Muslimi torbedo kuitenkin sai jäädä ihan pystyyn ja kävely kuntoon. Ja Jari antoi hänen kävellä pois. Sekä soitti itse 112. Pisti varmastikin vielä ”kädet ristissä” tytöilleen viestit, että muistakaa, että isä rakastaa teitä aina. Ja jäi odottamaan avun saapumista. Mielessään varmasti kirosi tätä nykyajan moraalia ja nykysuomea matuineen.

  Eli – Näin uskon ja hieman myös tiedän.
  Pahoittelut kirjoitusvirheistä kiireessä.
  Voimia Jarin perheelle, missä sitten joutuvatkin nyt olemaan, elämä tuhottuna !

 • Carl Adenauer

  Vastaa

  Kova ja räjähtävä nyrkkeilijä tämä Veikkolan hiiri vai? Otti heti Soldierilta koteloon, joka on treenannut vuosia kamppailulajeja.Kuten voi lukea käräjillä, paskat oli housuissa Veijolalla.Miksi piti lähteä leikkimään vanhoilla päivillä gangsteria? Muka kiltti perheenisä, miksi sitten tuomio pahoinpitelystä ja törkeästä pahoinpitelystä? Kova oli halu alkaa kaveerata ukkojen kanssa, sitten tämä pelkuri ampuu aseettoman miehen, houkuteltuaan ansaan..,selkään ampuja, olis ampunut lisää, jollei romu aseensa olisi saanut syöttöhäiriötä.Ja täällä ylistetään pelkuria, jonka kaverit olivat sen verran fiksuja, etteivät Veikkolan pyynnöstä huolimatta sekaantuneet asiaan.Itse tämä teidän ” upseeri ja herrasmies” seuransa valitsi.Nyt onkin varmasti asiat paremmin, tulee aika vitun hankala tuomio lusia liskolla sarjakuristajan kanssa, kerroksilla ei vankilassa mitään asiaa.Tämä on tapauksia,jonka taakseen jättää sen edestään löytää.Ennemmin tai myöhemmin, vai onko ongelma nyt ratkaistu?Kävi päinvastoin, tolla tempulla homman nimi muuttuu, eikä varmasti Veijola kannalta hyvään suuntaan.

  • joasnd

   Vastaa

   jep jep, eli sinun mielestä ub on toiminut oikein kiristässään ihmistä. mitä jos suksisit sen sun rikollisjärjestö fetissisi kanssa vaikka afrikkaan juoksemaan tiikereitä niiden muiden hiekkeneekereiden kanssa karkuun.

 • "Pettäjän Tie"

  Vastaa

  Niin, siis hän auttoi pyynnöistä ja säälistä, tapojensa mukaan, tätäkin, nuorehkoa Miladia. Kovasti aneltiin, että auta nyt sinä, kun sulla on rahaa ja asiat kunnossa, että saisi uuden alun. Ja Veijola sinisilmäisenä ja suoraselkäisenä suomalaisena miehenä lainasi sitten kymppitonnin.

  No, kriminaali joutuikin taas linnaan, eikä mitään uutta alkua tullutkaan. Veijola hyvää hyvyyttään katsoi tämänkin (pettämisen) läpi sormien, vuosia, eikä alkanut kyselemään sovitulla maksuajalla velkaa takaisin.

  Sitten vuosien jälkeen tämä Kurdi oli saanut asoitaan reilaan, tai sanotaanko, että ainakin rahaa jostain – ja silloin vasta (suhteellisen oikeutetusti, voisi sanoa) hyväsydäminen Veijola päätti kysästä asiaa.

  Vastassa olikin kurdirikollisen lisäksi myös kriminaali manne. Olikohan autoissa vielä muitakin. Ja täysin yllättäen toinen uhkasi ainakin puukolla, ja toinen peräti uskalsi sitten lyödä, liivisuojan ja puukotusuhan takaa yllärinä n. 55 vuotiasta miestä. Suomalaista perheenisää, joka oli heidän anelun takia heitä auttanut.

  Tällasia eri kovia sankareita nämä ovat. Koko heidän historiansa on.

 • -

  Vastaa

  Ja pelko oli siis nuorten tyttäriensä, ja erittäin fiksun, konservatiivisen, lähes 80-vuotiaan suomalaisen äitinsä puolesta. Jota muuten läpeensä tatuoitu, tumma muslimi pakolaismuija, nimitteli heti julkisestikin – huoranpenikka.

  Ei ole vaikea kenenkään rehellisen suomalaisen kuvitella, että mitä meno oli/on, kun ei ole poliiseja/vartijoita vieressä, tuomareita nenän edessä, oikeustaloa nauhoittavine kameroineen sekä toimittajia näkemässä. Kun heidän naisensakin ovat jo tota tasoa, selvin päin.

  Sääli suomalaisia tyttöjä ja äitejä.

 • Sigmund Freud

  Vastaa

  Onko tämä Mike Soldierin isäkin tappanut jo jonkun aikanaan, myös tosi nuorena?
  Joku vaan mainitsee asiasta murha infossa.
  Linnanmäellähän on ollut tällainen ”rahan pyyntö tapaus” 70-luvulla.
  Tulee väkisinkin mieleen tämä pohjanmaan tapaus, Mertsi/Soldier nuorena.

  Yritin googlata, mutta vain tuollainen hypähti esiin:
  ”Ra­ha­pu­las­sa ollut mies puu­kot­ti vie­ras­ta teinipoikaa.”
  https://www.kaleva.fi/rahapulassa-ollut-mies-puukotti-vierasta-teinipoik/2157456

  No, se mutta tästä aiheesta.
  Hyvää Pääsiäistä joka tapauksessa!

 • chiphrat

  Vastaa

  Sit tän kurdi ukon sisko jotain huuteli siel oikeudessa, eikö hänetkin voisi lähettää laivakontilla takaisin sinne hiekkaneekerilandiaan, adioos! voi siellä sitten tulittaa vai kalasnikovilla itseltään pään irti

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi