Helsinki: Poliisi otti kiinni monikulttuurisen huumeringin

Esitutkinnassa on rikosnimikkeinä muun muassa huumausainerikoksia, useita maahantulokiellon rikkomisia ja törkeä huumausainerikos.

Rikos

Länsi-Uudenmaan poliisi sai kesällä 2022 toisen asian tutkinnan yhteydessä haltuunsa viestintää, joka liittyi huumausaineiden hankkimiseen. Poliisin aloittaman esitutkinnan myötä selvisi hyvin varhaisessa vaiheessa, että kysymys on rikosepäilystä, jossa useiden henkilöiden epäiltiin tilauksesta välittävän ostajille huumausainetta.

− Huumausaineen luovuttaminen vastaanottajille sovittiin viestittelyn perusteella Helsingissä sijaitsevan kauppakeskus Puhoksen ympäristöön tai yksityisiin asuinhuoneistoihin muualla. Epäilemme, että epäiltyjen pääasiallisesti välittämä aine on ollut marihuanaa, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Lauri Hakkala.

Poliisi teki perjantaina seitsemän kotietsintää

Länsi-Uudenmaan poliisi ja Helsingin poliisi toteuttivat esitutkinnan pohjalta yhteisen operaation perjantaina 18.11. Sen yhteydessä poliisi otti kiinni 15 henkilöä Helsingissä perjantain aikana. Kiinniotettujen epäillään liittyvän selvitettävänä olevaan huumausaineiden levittämiseen rikoksesta epäiltyinä.

− Teimme kotietsintöjä kuuteen asuinhuoneistoon ja yhteen liiketilaan. Etsintöjen yhteydessä takavarikoitiin joitakin kilogrammoja marihuanaa, satoja ekstaasiksi epäiltyjä tabletteja, vähäinen määrä kokaiinia, kymmeniä tuhansia euroja käteistä rahaa ja muuta asian selvittämisen kannalta tärkeää esineistöä, rikoskomisario Hakkala kertoo.

Rikosnimikkeinä esitutkinnassa ovat muun muassa törkeä huumausainerikos, huumausainerikoksia ja useita maahantulokiellon rikkomisia.

Lähde: Poliisi

Huumausainerikos Kotimaa Maahantulokielto Monikulttuurinen rikollisuus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä huumausainerikos Väestönvaihto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei yhtään yllätä, että Puhoksen basaarilla tapahtuu tuollaista, kamala etnohelvetti koko paikka.
  Olisi mielenkiintoista tietää mikä tämä ”liiketila” oli?

  • Paze

   Vastaa

   Kalliossa (vai onko se Hermannia) oli aikoinaan neekerien pitämä Internet Café tjsp. Näyteikkunassa oli vanhoja beigen värisiä pöytäkoneita ja näppäimistöjä. Sisältä kun kysyi khattia, niin sitä sai ainakin ostettua. Taatusti muutakin tavaraa oli kaupan.

 • Salomon

  Vastaa

  Eikö kenelläkään tule mieleen, että miten tää pidättäminen on nyt yht äkkiä näin helppoo, ne nerkerit on räpiköinyt siellä vuosi kymmeniä ja paskalakeilla on kyllä nahkan väri tiedossa ja valkoiset pikku kätyrit mukaan luettuna… Vuosia! Kummeniä vuosia, samaa vitun showta, kela makoilua, raiskauksia, diilaamista. En tiedä mikä näille kultamunien joukko pidätyksille on syynä, veikkaan edelleen ‚että joku jutku on nyt raiskattu ja ryöstetty

  • Bella

   Vastaa

   Valtamediassa on alkanut nakymaan juttuja, joisa tutkijoita on haastateltu, ja nama aiemmin mediassa esiintymattomat tutkijat ovat kertoneet asioita, joista sai ennen sakkoja. Itselleni vaativat ehdollista, mutta ei mennyt lapi. No tama tietaa itselleni helpompaa tutkijanuraa akateemisesti. Tiedan myos yliopistolta jopa proffatasolta ihmisia, jotka eivat ole koskaan allekirjoittaneet maahaninvaasioita, ja ovat joutuneet pitamaan turpansa kiinni. Nyt ennen kuin joku hyokkaa selittamaan, etta kuinka pitaa puhua, oli asema mika hyvansa, niin kannattaa muistaa meikalaisen kohtalo: jokin poliisin solu vainoaa minua ehka loppuelamani (”tutkija ei saa seukata tiettyjen ihmisten kanssa tai kertoa ”totuuksia”, pitaa myotailla pirisannojen hallituksia, vaikka nama hallitukset ovat vetaneet tieteellisen lahestymistavan vessasta alas”). Jos kuolen hamarissa olosuhteissa, tai sanotaan, etta tein itsemurhan, niin alkaa uskoko.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kriminaalitutkijoilla on tarkkaa tietoa, mitä maan rikostilastoissa on tapahtunut ja mikä on mamujen osuus. Kummasti näitä tilastoja on vaikea saada näkyville.

 • Ketku

  Vastaa

  Neekeri on hauska veitikka.. Aina kun näen neekerin niin rupeaa naurattamaan niin perkeleesti.

 • juha II

  Vastaa

  On se kumma etteivät kokonaiset metrit ole Ruotsin ja Suomen välissä olekkaan vaikuttaneet mitenkään siihen, että se, mikä on tapahtunut haittamaahanmuuton osalta svedulassa. Eioli ”toistanut itseään” myös täällä Suomessa. Huuto oli kyllä KOVA TV-stutiossa, että ”täällä tehdään kaikki toisin”. Eli istutaan tuolilla hemmetin leveällä perseellä ja samalla haukutaan inhorealisteja natseiksi kiiluvin silmin. Luulenpa, että valtamediankin ”alennustilaan” syynä on paljolti Ruotsin hienoinen ”ilmastonmuutos” matutuksen osalta. Mutta kaikesta on piiiiittkä matka vielä TODELLISIIN toimiin, joka vastaa hihoijen käärimistä ja asennetta pistää kätensä tuoreeseen paskaan kun ”perustarve” ‑viemärö on kokenut ”burnoutin”! Olisiko peräti jonkun lisääntymistä sinänsä vastustavan toimettelijan kersa saanut ”jättipotin”? Helsingissä aikoinaan somput tekivät 100 ryöstöä suomi nuorille eikä polliisi tehny mittään. Sitten isokenkäisen piltti ”käännettiin” siinä missä karvalakkikansan kakaratkin. Sitten polliisi nosti perseen penkistä ja kokonainen Afrikan Sarven ”helminauha” tuli päivän valoon. Helsingin Sanomissa ladottiin kirjaisimet siihen malllin, että oli silkkaa sattumaa, että kaikki ryöstetyt olivat suomalaisia nuoria!

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Juhlitaan vasta sitten kun pidätyksiä on 15 sijasta 1500 yhtenä päivänä sillä se olisi oikea määrä ongelman laajuus ja vakavuus huomioiden. Ja jos karkotuksia ei tule tuo pidätysaika toimii ainoastaan vuosilomana näille maahantunkeutujille ja kun valtion kustantama loma on ohi niin homma sama jatkuu. Jos AITOA halua löytyisi niin ongelma ratkaistaisiin muutamassa kuukaudessa ‑lopullisesti.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksi eivät sitten tyhjennä samalla lailla kaikkia ostareita… Jippii hyvä Kontulan ostarin ja siellä lahjotut vartijat…

 • Nimetön

  Vastaa

  aatun opeilla ongelma poistuu lopullisesti !

 • Paze

  Vastaa

  No, mitä sitten? Ei näiden mitään sakkoja tarvitse maksaa. Toiminta jatkuu muodossa tai toisessa ja veronmaksaja maksaa koko lystin. Näillä on hyvät oltavat Suomessa — aina.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi