Maahanmuuttaja Oulussa tuomiolla törkeästä raiskauksesta – naureskeli uhrille: ”Olisin voinut raiskata sut ihan kunnolla”

Oli syyskuu vuonna 2020, kun 16-vuotias tyttö tapasi oululaisessa ostoskeskus Valkeassa kolme lähi-itäläistä poikaa. Tapaaminen johti ikäviin seurauksiin, jotka saattavat vaikuttaa tytön elämään vielä pitkään.

Rikos

Lähi-itäläiset olivat saapuneet treeneistä. Yksi heistä, 15-vuotias, kertoi pelaavansa jalkapalloa ja treenaavansa. Seurue siirtyi autolla eräälle asunnolle, jossa juotiin teetä ja polteltiin vesipiippua.

Jalkapalloilijapoika alkoi lähentelemään tyttöä ja pyysi tyttöä vessaan katsomaan, ”mikä täällä on”. Eihän siellä mitään ollut, mutta sitten poika lukitsi oven ja lähentely kiihtyi. Tyttö yritti päästä ulos muiden seuraan ja onnistuikin, mutta muut olivat syystä tai toisesta poistuneet asunnosta.

Lähi-itäläinen sanoi suorasukaisesti tytölle että haluaa seksiä. Tyttö sanoi että hän ei jaksa, ”mulla on menkat” ja että ”ei kiinnosta”. Hän sanoi sen monta kertaa.

Lähi-itäläinen yritti suostutella, kehui tyttöä ja oli tosi ”yli-iloinen”. Tyttö kieltäytyi seksistä edelleen, jolloin seurasi raiskaus siitä huolimatta, että tytöllä oli kuukautiset. Tamponikin oli paikallaan, mistä syystä raiskauksesta aiheutui erityisen suurta fyysistä kipua.

Tyttö voi tapahtuman jälkeen henkisesti huonosti. Myöhemmin hän jutteli pojan kanssa Snapchatissa ja puhelimessa kysyen, tajusiko tämä mitä oli tehnyt. Lähi-itäläinen ei kokenut tehneensä mitään väärää, mutta kysyi, pitäisikö hänen pyytää anteeksi ja naureskeli, että ”jos olisin halunnut, olisin voinut raiskata sut ihan kunnolla.” Lopulta asia paljastui tytön äidille ja koulukuraattorille, minkä jälkeen oli viranomaisten vuoro puuttua peliin.

Kuulusteluissa lähi-itäläinen kiisti edes tuntevansa tyttöä eikä hän olisi voinut raiskata tyttöä, sillä hänellä oli ”isänsä määräämät tiukat kotiintuloajat.”

Oulun käräjäoikeuden istunnossa näyttö lähi-itäläistä vastaan todettiin vahvaksi, ja nyt 17-vuotias tuomittiin törkeästä raiskauksesta nuorena henkilönä 1 vuoden 8 kuukauden vankeusrangaistukseen, joka on ehdollinen. Lisäksi tuomittu joutuu maksamaan uhrille erilaisia kärsimyskorvauksia 4300 euroa, asianosaiskuluja 100 euroa sekä oikeudenkäyntikuluja yhteensä 4534 euroa, josta summasta tuomittu joutuu maksamaan 1534 euroa takaisin valtiolle.

Lähi-itäläisen oikeudenkäyntikulut 3000 euroa jäävät suomalaisten veronmaksajien tappioksi.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen eli siihen voi hakea muutosta hovioikeudesta.

Lähteet: Oulun käräjäoikeus, Kansalainen

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Oulu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Bella

  Vastaa

  Ja nyt ennen kuin kommenttikentta tayttyy uhrin huoritteluista, niin muistutan, etta minut poistettiin verkkolehti Uuden Suomesta kirjoittamasta, koska toin esille lahi–itaisten facebook–sivuston, jossa haukuttiin suomalaisia raiskauksen uhreja huoriksi. 

  Syy, miksi naiset ovat sinisilmaisia naiden kanssa, on se, etta naiset ja tytot uskovat sen, mita valtamedia kirjoittaa islamin kulttuurista, ja mita siita koulussa kerrotaan. Myos suurin osa vanhemmista toitottaa muslimien ”suvaitsevaisuutta”. Joka puolella kuulee aivopesua muslimien suvaitsevaisuudesta. Vain aidosti, poliittisesti kapinallisella ihmisella on alyllinen mahdollisuus tassa totaalisen aivopesun maassa alkaa nahda todellisuus. Usein tallainen vaatii kuitekin enemman elamankokemusta kuin mita kuusitoistavuotiaalla on. (Toki tunnen huippualykkaita nuoria, joista yksi on oma poikani, jotka ovat alynneet todellisuuden jo kaksitoistavuotiaina.)

 • juha II

  Vastaa

  Jos nyt noille ”tyttöihmisille” yrittäis jotain valistusta suomi mies antaa. Suomi mies olisi iltauutisten pääuutinen kuvan kanssa ja ”jatkot olisivat poliisiasemalla / ”oikeudessa” / vankilassa.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Niinpä Bella. Näiden kultamunien kanssa nuorisomme joutuu pärjäämään. Ja tämä tapahtuu kautta koko ”valkoisten” valtioiden alueella , kun ”valitut” puurattimersuvapaamuurarien avulla tuhoavavat kansallisvaltiot.

 • Nimi

  Vastaa

  Törkeästä raiskauksesta ehdollinen? Eihän noi matut ees pidä ehdollista juuri minään ja sama meno jatkunee.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihmettelen kovasti, miten joku tyttö lähtee noiden petojen kämpille.

  • jose

   Vastaa

   nuo alielukat pitäisi hirttää !!!

 • Bob

  Vastaa

  ”15-vuotias”, teetä ja vesipiippua, vessaan katsomaan ”mitä täällä on”, tapahtuman jälkeen jutteli ”pojan” kanssa jne. Joo‑o. Mitä tähän nyt sanoisi?

 • Nimetön

  Vastaa

  Kova opetus, nimittäin tytölle, joka on aivopesty monikulttuurin auvoisuuteen. Sen sijaan tuollaiset ”tuomiot” jopa kannustavat raiskaamaan.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Suomen nuoret on petetty. Heille aikuiset ovat valehdelleet silmät korvat täyteen. On muka ollut rasistista pitää varansa näiden tulokkaiden kanssa.. Eivät nämä kunnioita naisia tippaakaan!

  Hullu sika, jos raiskaa tytön, jolla on tamponi paikallaan. Täytyy olla kyllä todella kipeästi seksin puutteessa!

  Valistakaa vanhemmat kotonanne omia muksuja, etteivät ala mihinkään tekemisiin ali babojen kanssa. Siitä seuraa vain ongelmia. Tuo tuomio oli VITSI, se ei tosiaan raiskarin elämää muuta mitenkään. Varmasti tulee vielä luomaan pitkän ja merkittävän uran suomalaisnaisten ja tyttöjen raiskaajana.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi