Jopa 10 vuoden vankeus uhkaamassa isää, joka hakkasi tyttärensä raiskanneen afrikkalaisen

Vankeusuhasta huolimatta isä sanoo, että ei kadu mitään.

Rikos

Ranskalainen isä Roannen kaupungista, joka hakkasi guinealaisen ”yksin saapuneen 16-vuotiaan pakolaisen,” on joutumassa oikeuteen ja saattaa mahdollisesti saada jopa 10 vuotta vankeutta tuomiokseen.

Guinealainen on epäiltynä siitä, että hän oli salaa tunkeutunut ranskalaismiehen kotiin ja raiskannut perheen 6‑vuotiaan tyttären. Perheen äiti oli kiinnittänyt huomiota tytön huoneesta kuuluvaan voihkimiseen ja muihin ääniin ollessaan syöttämässä perheen vauvaa. Äiti oli avannut huoneen oven ja nähnyt guinealaisen raiskaavan heidän tytärtään, jolloin musta oli paennut. Raiskaajan epäillään tulleen ikkunasta sisään.

Seuraavana yönä perheen isä oli lähtenyt äidin ja naapurustopartion kanssa etsimään tekijää ja äidin tunnistettua tekijän kadulla, miehet olivat lyöneet ja potkineet mustaa raiskaajaa. Isää syytetään myös guinealaisen hakkaamisesta sähköjohdolla ja rautaputkella.

”Hakkasin hänet. Ystäväni olivat paikalla onneksi estämässä minua. Muuten olisin saattanut mennä pitemmälle. Joka tapauksessa en kadu mitään,” isä oli kommentoinut.

Lähde: Remix

Rikos Rotu Suora toiminta Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  ”Hakkasin hänet. Ystäväni olivat paikalla onneksi estämässä minua”. – Huonot ystävät on onneton isä itselleen valinnut. Ystävää ei pidä estää, ystävää pitää auttaa.

  • Sellaista ei saisi estää

   Vastaa

   Toivottavasti sai potkittua munat rikki.

   • M.T.

    Vastaa

    Eipä hirveästi hyödytä, kun maassa on satojatuhansia ellei miljoonia näitä rikollisia tunkeutujia.

    • Puukkojunkkari 2.0

     Vastaa

     Kyllä hyödyttää mitä useampi maahantunkeutuja saa kuulla että raiskaajatoveri on saanut munansa joko pois leikatuiksi tai jauhelihaksi. Heillä ei nimittäin nykyisillä spekseillä ole tipan vertaa kunnioitusta isäntäkansoja kohtaan ja he ovat niin alkeellisia ja kulttuurinsa ovat sellaiset että ainoastaan väkivallan pelko saa heitä jokseenkin käyttäytymään.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Eiköhän nuo ystävät ollu samalla lailla mukana antamassa lumiukolle turpiin, isä vain sanoi noin ettei ystävät joudu pulaan.

   Tässähän taas on oikeus nykystandardien mukaan toteutumassa: nekru raiskaa 6v pikkutytön, rangaistus pari vuotta vankeutta, mistä istuu ehkä vuoden. Isä, joka antaa turpasaunan tyttärensä raiskaajalle, istuu 10 vuotta päivästä päivään.

  • Ketku

   Vastaa

   Harmi kun eivät tehneet neekerille että niks naks.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Isä teki niin kuin isän kuuluukin tehdä, normaalissa yhteiskunnassa isälle olisi annettu jonkinlainen mitali ja hän olisi esikuva, koko perhe olisi saanut kriisiapua tarvittaessa, mutta nykypäivän pahasti rappiollisessa Euroopassa tällaisesta uhkaa vankeustuomio ja häpeäleima.
  Elämme surullisia aikoja.

  • GLGL

   Vastaa

   Toden totta. Ei tarvitse mennä, kuin 100 vuotta taaksepäin länsimaissa, ja tuo isä olisi palkittu kylää ja perhettään suojelevana sankarina. Eiköhän olisi aika palata niihin impivaara-aikoihin? Tämä nykyinen post-modernismi on jo nähty. Ei toimi.

   Joissakin maissa tuo läheisten varjelu toki vieläkin voimassa. Olisipa guinealainen mennyt raiskaamaan jonkun irakilaisperheen tyttären. Olisi nyt varmasti paloiteltu aika moneen osaan.

   • Pertti Valariutta

    Vastaa

    Niin, muslimimaissahan just joku ”sukulainen” on aina tytön/naisen mukana,ettei niitä raiskattaisi…

 • Kuolema poliiseille

  Vastaa

  Tässä on klassikkoesimerkki tapauksesta jossa poliisit ja oikeuslaitos käyvät tietoisesti sotaa omaa kansaansa vastaan.

  Tämä tilanne olisi yhtä hyvin voinut tapahtua täällä Suomessa ja lopputulos olisi ollut täsmälleen sama. Omaa lastaan puolustanut isä saa huomattavasti kovemman tuomion kuin laittomasti maahantullut lastenraiskaaja, josta ei tälle yhteiskunnalle ole mitään hyötyä – ainoastaan haittaa.

  Tästä huolimatta kansallismielisissä on vieläkin niitä systeemille hyödyllisiä idiootteja jotka tuntevat poliiseja kohtaan sympatiaa ”koska he vain tekevät työtänsä”. Työtä jonka tehtävänä on valkoisten Eurooppalaisten hidas ja varma tuhoaminen.

  Yksikään poliisi eikä ”oikeus”laitoksen työntekijä ei tunne mitään sääliä eikä ymmärrystä sitä raiskattua lasta kohtaan. Päinvastoin, nauravat vahingoniloisena kun he tietävät ettei säälittävät pikku-kansalaiset pysty tekemään yhtään mitään asialle.

 • Nimetön

  Vastaa

  Isä teki sen mitä isän täytyy tehdä. Näin tulee jokaisen toimia ja vittu piste!

 • otto suni

  Vastaa

  On valitettavaa, että eivät ehtineet kastroimaan kyseistä guinealaista! Tätä saamme kun Rotschildien pankkiiri Macron johtaa Ranskaa!

 • Rapefugees

  Vastaa

  Ja musta raiskaaja saa tietenkin pienemmän tuomion kuin tuo isä. Tuolle isälle ei pitäisi antaa mitään tuomiota. Toimi täysin oikein

 • Joonas

  Vastaa

  Olisin itse tappanut sen raiskaaja paskan!!!!

 • Ari

  Vastaa

  Vankilan sijaan valtion kuuluisi antaa miehelle kunniamitalli.

  Mutta elämme Saatanistien hallitsemassa maailmassa missä normaliteeteillä ja maalaisjärjellä ei ole sijaa.

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Mitähän 6 vuotiaan raiskaajalle tehtäisiin ”hänen omassa maassaan” ?

  Jos hormoonit jo hyrrää ja pystyy raiskaamaan, pitäisi lähettää oman maan tuomioistuimen tuomionlukuun .

  Onko tässä käymässä niin, että ”erilaiset” tulevat Eurooppaan toteuttamaan ”fantasioitaan”, koska tuomioita ei juuri tule, tai ne ovat olemattomia ?

  Esimerkiksi Kiinassa pikku kylässä ”tuomio” oli ”porkkanan” katkaisu; muistaa tekonsa koko loppuelämänsä.

  Kansamme ”johtajien” takia Eurooppa on menossa juurikin tähän samaan suuntaan; eikä tahattomasti, vaan tarkoituksellisesti.

  Ilman vastakkainasettelua olevassa maassa tällaiset ”johtajat” olisi syrjäytetty jo vuosikymmen sitten !

  Nyt kansan viha ohjataan tänne TUOTUIHIN RIKOLLISIIN ; jotta johtajat välttyvät kohteeksi joutumiselta .

  Kun johtajat vaihdetaan parempiin; maailma rauhoittuu !

  Mutta lähtevätkö he suosiolla; jää nähtäväksi ?

  Ison kirjan mukaan heillä on mahdollisuus tunnustaa ja katua; tai kaatua katkerasti … näyttävät valinneen sodan tien; sodan, jossa kansa taistelee RIKOLLISTEN puolesta !

  Totuutta he eivät lopultakaan pääse pakoon; KAIKKI ON KIRJATTU ylös; 90-luvun petokset; Koiviston konklaavi; ihmisten omaisuuden varkaudet ( laki 4442012); He 99 – 1042022 vp ; Eu-peruskirjan rikkomukset ; YLE:n haltuunotto ( Media ja demokratia / kriittinen näkökulma; hallituksen tilaa tutkimus 2005 ); Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta; EIT:n mädätys ( EOA kansliapäätös 1350/4/08) .

  Ihmisten orjuutus ”piikillä” suunniteltiin kauan sitten; ja Suomen ”perustuslaki” mukautettiin tähän 2011; Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 /2010 … Poikkeusoloja koskevaa lakia TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ”ilmoittaman” pandemian seurauksena .

  Hallitukset, jotka tiesivät SUUNITELLUN ”pandemian” tulo 2010 ovat rikosoikeudellisessa vastuussa ASIANOSAISINA MURHISTA; joita eivät estäneet !

 • TT

  Vastaa

  Sosialismin tyranniassa valtio, ”esivalta” ja oikeuslaitos voivat katsoa puuttuvansa joka ikisen asiaan. Ei mikään koti, ei perhepiiri tai ei uskonyhteisö ole rauhassa valtion hirmuvaltiaiden tyrannialta. Ilmiö ei ole uusi, vaan tyrannit kautta historian ovat aina mielistyneet itsejärjestäytyneiden harmonisten yhteisöjen riistämiseen ja raastamiseen. Esimerkkinä vaikkapa luostarit, joiden rikkaudet ja vaikutusvallan väkivaltaiset hirmuvaltiaat ovat aina halunneet rikkoa niin idässä kuin lännessä. 

  Jos joku tule toisen kotiin tekemään törkeyksiä, niin hänet on lupa vaikka tappaa. Tämä on luonnollista oikeutta. Kommunisti tai valtiouskovainen on kuitenkin tästä eri mieltä. Hänelle sosialistinen valtio on jumala, joka päättää kaikesta ja jonka valtapiiri ulottuu kaikkialle, jopa ihmisen ruumiin sisälle asti asti (vrt. pakkolääkintä koronassa). Jos valtio harjoittaa rotujen sekoitusta, niin silloin se suojelee neekeriä, vaikka tämä olisi tunkeutunut toisen kotiin ja suorittanut siellä uskomattomia törkeyksiä, joita ei pidetä suotavana edes neekeriyhteisöissä. Rotumuukalainen on kommunismissa etuoikeutettu niin kauan, kunnes rodut ja etnisyydet ovat sekoittuneet.

 • Älä koskaan toimi kuin petturi

  Vastaa

  Poliisi ja oikeuslaitos suojelevat järjestelmällisesti näitä raiskaaja rikollisia. Jonkun ministerin pitäisi joutua näiden eläinten joukkoraiskaamaksi. 

  Tyhmempienkin suomalaisten on nyt ymmärrettävä että poliisi ei ole ystävä. Oikeuslaitos ja muut viranomaiset ovat sodassa meitä vastaan.

  Se joka vielä kerran avaa suunsa ja sanoo jotain hyvää poliisista tai oikeuslaitoksesta on petturi.

 • GLGL

  Vastaa

  Ari: ”Mutta elämme Saatanistien hallitsemassa maailmassa missä normaliteeteillä ja maalaisjärjellä ei ole sijaa.”

  Putinin syy (ylen mukaan). Kannattaa muistaa, että satanistit (kirjoitetaan muuten pienellä alkukirjaimella) eivät tyydy vaan yhteen osa-alueeseen, vaan vyörytys on koko rintamalinjan leveydeltä. Esimerkkinä vaikka yle:n uutistuotanto, joka on 100% pelkkää käskytettyä propagandaa. Maalaisjärjelle ei ole muka sijaa, mutta se on se ase, jolla satanismia vastaan oikeasti taistellaan. Älä luovu maalaisjärjen käytöstä, vaikka siitä sinua kuinka parjattaisiin ja halveksittaisiin. Älä luovu!

 • Late

  Vastaa

  olis nekru ollu kilon paloina jos mun tyttäreen olis koskenu

 • juha II

  Vastaa

  Sopii ”kaupunkikuvaan!!!” Aikoja sitten kun oliko sekin Ranskassa nousi suuri ärtymys ja viha MATUn tekemästä raakasta raiskausmurhasta ranskalaista naisuhria kohtaan. Piankos jokin jutkujärjestö alkoi ulvomaan ”RASISMISTA” ja MUUKALAISVIHASTA, joka on kitkettävä pois käyttämällä kovaa lakia vihastujia vastaan! Rooman kasukkansa kääntänyt (satanisti) paavi peeveli sanoi taannoin, että Euroopan maahanmuuttovastaisuus johtuu liiasta stestosteroidista. Mielestäni Vatikaaniin pitäisi kärrätä about 100 000 avutonta ”dollarihymyä”. Ja jos siellä tomuiset arkistot ja kultaiset eli mahdollisimman ”pyhät” reljetit vaihtavat omistajaa ja µuutama sinne eksynyt nunna kokee ”täyttymyksen”. Ei muuta kuin turvat tukkoon! ”Make love, not war!!!”

 • Nimetön

  Vastaa

  Tälläisessä tilanteessa ja tekijän kansallisuudesta riippumatta, torille kiskottuna lyhtypylvääseen. Kassit irti leikattuna tekijän suuhun tungettuna.

  Katuisinko mahdollisesti kiinni jäötyäni.
  En Tippaakaan.
  Ja muistaisin tuoda julki ne hyysääjät jotka maanpettureina näitä suojelee.

 • Nimetön

  Vastaa

  Isä teki sen, mitä jokaisen lapsiaan rakastan isän kuuluukin tuossa tilanteessa tehdä.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Minäkin alan olla sitä mieltä, että poliisista ei saa sanoa MITÄÄN HYVÄÄ!! Ne ovat tuossakin tapauksessa olleet pistämässä rautoja isän käsiin. Ja Suomessa on aktiivinen pyrkimys rekrytä runsaasti rotumuukalaisia poliisin riveihin. Pääsevät POLAMKiin, vaikka kielitaito on ”huvaa paivaa mina raiskaa sinun” ‑tasoa. Tulevaisuudessa kun kytät pysäyttävät jostain ajorikkeestä niin saattepa nähdä millaista on yrittää selittää mitään rotumuukalaiselle sinivuokon vormussa. Ja ettei vain kävisi niin, että nämä uudet huippuosaaja-poliisit sitten vähän tilaisuuden tullen raiskailisi suomalaisia naisia ja etenkin pikkutyttöjä..

 • Julli

  Vastaa

  Harmi, että tuokin neekeri elää.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  On se väärin kun omankäden oikeus on kaikkein parasta lääkettä pedofiileille.
  Ei kiitos ”Musteja minnekään” 😉
  https://Valkoinen-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com
  Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa
  https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com

  • Vanhat tavat

   Vastaa

   Siksi maassamme on laajat suot ja mäntykankaalla ei routa talvella estä kaivamista, että paluu vanhaan on edessä virkavallan näytettyä jo suurelle osalle kansaa olevansa vihollinen. Omankadenoikeus on nyt sitten ainoa omien suojelu. Oikeutta maassamme ei ole.

 • Sami

  Vastaa

  Selvisivätkö Ranskan kulttuurimarxismin sekä kehismaahantuonnin puolesta äänestäneet ilman kuoleman rangaistusta?

  Jos selvisivät, niin kehiksiä maahan kutsuvat kulttuurimarxismin äänestäjät jatkavat edelleen samaa uusien kehisten maahantuontia loputtomiin.

  Mitään muutosta ei ole tulossa, ei mitään uutta länsirintamalta.

 • Veli-Matti Lähteenmäki

  Vastaa

  Voi kunpa Suomalaiset miehet olísivat yhtä rohkeita. Suomessa pelätään jopa 55 kiloisia mustalaisia!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi