Hovioikeus: Aasialainen pedofiili vankilaan

Wai vangittiin teoista epäiltynä alkuvuodesta 2022. Itä-Suomen hovioikeus ei marraskuussa antamassaan päätöksessä muuttanut käräjäoikeuden kesäkuussa antamaa tuomiota.

Rikos

hammer, books, law

Tekoaikaan 19–20-vuotias Yan Soe Wai käytti kolmea lasta seksuaalisesti hyväkseen vuonna 2021. Pisimmillään yhden lapsen hyväksikäyttö jatkui yli kuusi kuukautta.

Mies otti alle 16-vuotiaisiin lapsiin yhteyttä sosiaalisen median kautta. Kaikissa tapauksissa mies ja lapsi tapasivat jo hyvin lyhyen yhteydenpidon jälkeen. Tuolloin mies käytti lapsia seksuaalisesti hyväkseen. Kyse oli sukupuoliyhteyksistä. Osalle uhreista mies lähetti myös seksuaalissävytteisiä viestejä.

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi vuonna 2001 syntyneen Yan Soe Wain ehdottomaan vankeuteen neljäksi vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi. Itä-Suomen hovioikeus ei muuttanut käräjäoikeuden antamaa tuomiota.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sosiaalinen media Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Miksi! Miksi helvetti meidän päättäjät ei tee mitään? Ainii on tärkeämpiäkin juttuja, pirin vetäminen, rakettien ostelu ja patalappu takaraivolla kirmailu.

 • juha II

  Vastaa

  Tuostakin asiasta voisi koulu ym. nuortenyhdistykset aina ministeriön perustamin projektein puhumattakaan poliisista TIEDOTTAA eli VAROITTAA lapsia ja nuoria somen, katujen, koulujen lähettyvien ja urheiluseurojen taholta! Mutta EI! Kun pedofilia eli ”sukupolvien välinen rakkaus” on YK:n ja NWO:n sairas saatanallinen projekti. Paras ”puhemies” tälle agendalle on kukapa muukan kuin Yhdysvaltain presidentti Joe Biden nuuh, nuuh…

  • GLGL

   Vastaa

   Hyvä pointti Juhalta. Yksi ylen tärkeimmistä tehtävistä tulisi olla tiedottaminen ja valistaminen. Moni vielä muistaa ylen valistustietoiskut heikoista jäistä? Ne on varmasti säästänyt monta henkeä. Mikä siinä on, että valistusta ei harjoiteta enää ollenkaan. No, yritetäähän sitä, mutta se on nykyään ideologista lapsellista tuputusta, ei valistusta.

   MäTV3 yrittää valistaa ihmisiä siinä, millaisista seksiasennoista naiset tykkäävät, jne. No onhan sekin hyvä yritys, mutta tuskin siinäkään takana on oikeasti valistustavoite, vaan enemmänkin ulkoa ohjailtu mädätys.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  hammer, books, law