Korkein oikeus ei antanut valituslupaa Mohamed El Fatimin 13 vuoden vankeusrangaistuksesta

"Enona" tunnettu rotumuukalainen käytti vuosien ajan alaikäisiä hyväkseen. Rikokset tapahtuivat Helsingin Laajasalossa vuosina 2006-2016.

Rikos

Mohamed El Fatim

Helsingin hovioikeus tuomitsi käräjäoikeuden tavoin 67-vuotiaan Mohamed El Fatimin yhteensä 13 vuoden pituiseen vankeusrangaistukseen laajassa lapsiin kohdistuneessa seksuaalirikoskokonaisuudessa. Korkein oikeus ei myöntänyt miehelle valituslupaa hovioikeuden tuomiosta.

Nuorten parissa ”Enona” tunnettu mies tuomittiin useista törkeistä raiskauksista ja lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä. Tekojen uhreiksi joutui yhteensä 16 nuorta, joista lähes kaikki olivat tapahtuma-aikaan alaikäisiä. Nuorin heistä oli alakouluikäinen, 7–8‑vuotias.

El Fatimi velvoitettiin myös maksamaan uhreille vahingonkorvausta kärsimyksestä ja tilapäisestä haitasta yhteensä noin 87 000 euroa korkoineen.

Hovioikeus katsoi El Fatimin syyllistyneen yhteensä 26 rikokseen, rikosnimikkeinä kaksi törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, törkeä raiskaus, neljä raiskausta, kuusi lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, kaksi seksuaalista hyväksikäyttöä, raiskauksen yritys, kolme pakottamista seksuaaliseen tekoon ja muita vähäisempiä rikoksia.

Vakavimmat rikokset liittyivät noin kaksi vuotta jatkuneeseen suhteeseen tekoaikana 15–17-vuotiaan tytön kanssa. Muut vakavimmat teot kohdistuivat tekohetkellä pääosin 16–18-vuotiaisiin tyttöihin.

Näitä nuorempiin tyttöihin kohdistuneissa rikoksissa oli pääasiassa ollut kysymys itsensä paljastamisesta lapsille, itsetyydyttämisestä lasten nähden ja pornografisen aineiston näyttämisestä lapsille.

Joihinkin tekoihin oli sisältynyt myös koskettelua. Tekopaikkana oli kaikissa rikoksissa El Fatimin asunto, ja osan teoista vastaaja oli videoinut.

Lähde: HS

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Joo nää on näitä halosen ystäviä. Kuinkas kauan tää saalistaja on oleskellut täällä

  • Suomalaiset ämmät on pääosin sairaita ja tyhmiä

   Vastaa

   Kaiken kukuraksi Päivi Nerg tiesi tostakin äijästä kaiken, mutta ei puuttunut tapahtumiin millään lailla.

   • Pertti

    Vastaa

    Uhrien omaisten kannattaisi nostaa kanne Nerg:iä vastaan. Hän omien sanojensa mukaan tiesi tämänkin tuomitun taustat. Joko hän valehteli virka-asemassaan tai sitten antoi hyväksyntänsä tuomiossa kuvattuihin tapahtumiin.

    • Teme

     Vastaa

     Ei näistä auta valittaa, sillä tämä on agendan tarkoitus: sekasorto, turmio, ISIS-terroristit päiväkodeissa pikkutyttöjä hipelöimässä jne. Ei kukaan tälle asialle tule tekemään yhtään mitään. Systeemi on kansaa vastaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mistä se on tullut suomeen?

 • Teme

  Vastaa

  Yle kertoi nuorten kokemuksista katujen turvallisuudesta ja jengeistä pääkaupunkiseudulla. Radio Suomen jutussa ei kuultu nuorten ääniä, vaan narisevaäänisen Ylen suvakkinaisen toimittamat referaatit nuorten vastauksista. Yksi nuori tyttö kertoi kantavansa puukkoa mukana. Kertomansa mukaan hänen kaverinsa on kuollut henkirikoksessa. Tämä oli todennäköisesti romani. Ehkä mahdollisesti voisi olla neekeri tai sellainen astetta vaaleampikin islamilainen, mutta eiköhän kyseessä pahvihousutar ollut. Tosin kun kyseessä on Helsinki tai Vantaa, niin sitähän ei voi tietää millaista kaikenlaista vipeltäjää sielläkin vastaan voi tulla.

  Jutussa varoitettiin menemästä humalaisten luokse ja välttämään iltaisin tietynlaisia tilanteita. Melkoiset ohjeet. Miten vältyt näiltä ”tietynlaisilta tilanteilta”, kun pääkaupunkiseudun kadut täyttää jatkuva ugala-bugala! Katujengien olemassaolo kiistettiin siis vahvasti ja puukottelevia nuoria puolusteltiin rikkinäisillä kotioloilla. Lisää päähäntaputtelua ja perheenyhdistämistä siis, niin hyvä tulee. Eivät ne kai enää tuon ehjemmiksi Kela gold ‑rahoilla täällä loisiessaan voi tulla tosin. Vai onko pään lisäksi taskuissakin reikä? Ja näitä ulkomaalaisten sosiaalipummien katujengejähän ei kiistä enää kukaan muu paitsi nämä muutama Ylen suvakkitoimittelija sekä vitsipoliisi Jari Taponen.

  Musiikkivideoista, kuulemma, otetaan vain vähän mallia nuorten ja lasten keskuudessa ja sitten ollaan kaduilla hieman kovempia kuin ollaankaan. Näinhän ne katuja terroriroivat, raiskailevat, varastelevat ja huumeita myyvät irakilaiset, somalit ja albaanitkin vetosivat syyttömyyttään vannoen ison mediajulkisuudenkin saaneessa oikeuskäsittelyssä. Vain umpisokea idiootti viitsii enää puhua jostakin YouTube-videoista matkitusta rap-elämästä, kun käsillä on todellinen ongelma. Rikollinen/syyllinen/krooninen valehtelijahan ei koskaan tunnusta tekojaan, kuten tässäkin gangsterien alut ja yleläiset osoittivat jälleen. Jostakin se oppi rikolliseen elämään otetaan ja siinä on se ongelma, johon tulisi puuttua. Suvakki-Ylen mielestä tarvitaan teetä ja sympatiaa, pizzaa ja pullaa. ”K‑kyllä se siitä…”

  Jutun lopussa kaiken kruunasi se, kun suvakkitoimittelija nieleskellen myönsi, että ”teräaseita” – siis puukkoja ihan näin suomeksi – käytetään ryöstöissä ”uhkailuun, kun omaisuutta anastetaan ja sitten nämä… näkyvät tilastoissa sellaisina vakavampina tekoina… ja niistä kirjataan… rikosilmoitus”. Kyllä teki oikein ilmiselvästi yleläisellä vallan pahaa myöntää tällaisia vihafaktoja ja havaintoja oikeasti elämästä, Suomen kaduilta.

  Minulla on aivan pähkähullun crazy idea ongelman ehkäisyyn ja tiedän että tämä taatusti kuulostaa aivan käsittämättömältä, mutta: mitä jos estettäisiin tietyn porukan pääsy maahan ja poistettaisiin maasta pysyvästi tietty porukka, joka raiskauksia, huumerikoksia ja henkirikoksia tehtailee? EU/ETA-alueen ulkopuolisten tontti- ja kiinteistökaupat syynätään ja kielletään, jopa venäläisten turistien pääsy maahan estetään – ja tämä kaikki päätettiin sormia napsauttamalla – mutta samaan aikaan annetaan toisaalta irakilaisten, somalien, afgaanien ja muiden ongelmallisten aasialaisten ynnä afrikkalaisten pilata yhteiskuntaamme peruuttamattomasti. Käsittämätöntä!

  Välittömästi pois eurosta ja EU:sta, kiitos.

 • Vanha pervo

  Vastaa

  Mikä näitä tyttöjä vetää tuollaisen tyypin seuraan? Viinako? Ihan käsittämätöntä. Tyyppi on kuin kusessa uitettu muumio, ja 15–16 lähtevät tuollaisen kämpille dokaamaan? Sitten sammuvat ja tämä raiskaa. Jo on touhua. Miten kesti ”taposilta” näin kaun päästä tuon jäljille?

 • Qurkku

  Vastaa

  Koraani ja musulmaanien muut tärkeät kirjoitukset hyväksyvät lasten kanssa touhuamisen, joten eiköhän EU-laki sen hyväksy myös Suomessa. Onhan Suomi onnellisin ja paras. Suomessa on tutkimuksen mukaan myös Euroopan homomyönteisimmät ihmiset.

  Taannoinen halal-teurastusjuttu tuli myös mieleen eli ilmeisesti em. touhu ei olekaan Suomessa laillista, vaikka Yle sanoo sen olevan laillista, jos eläin tainnutetaan ensin. Mutta eihän se silloin mitään halalia muslimin silmissä olekaan. Kosher on tismalleen sama toimenpide, muuten. Katsotaan millaiset tuomiot oikeusjärjestelmä saa lampaiden kurkkuja avanneelle värinäntuojalle. Olen aina ihmetellyt miten eläinrääkkäys voi olla laillista toisille tässä maassa.

 • Ihmettelijä

  Vastaa

  Tämän pedosaastan kohdalla ei olla puhuttu mitään karkotuksesta, eli on Suomen kansalainen. Kuinkahan monta miljoonaa tästä on kaikkiaan ollut kuluja, kun lasketaan sen elätys ja rikokset, uhrien kulut yms. Ei taida kymppimilli riittää. Mutta ei kai tästäkään päättäjät mitään kuitenkaan opi?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi