Pedofiili Milan Jaff: tuomioni on pitkä, koska rasismi

Jaffin mukaan kyse ei voi esimerkiksi olla siitä, että hän on tehtaillut vakavia rikoksia, vaan tietenkin rasismista.

Rikos

Pitkästä listasta erilaisista vakavista jengirikoksista syytettynä oleva pedofiili Milan Jaff valittelee viimeisimmän syytteensä, murhan yrityksen, oikeusistunnossa aikaisempien tuomioidensa olevan pitkiä hänen ulkomaalaistaustan vuoksi. Jaffin mukaan kyse ei voi esimerkiksi olla siitä, että hän on tehtaillut vakavia rikoksia, vaan tietenkin rasismista.

Mtv Uutisten rikostoimittaja Rebekka Härkösen mukaan kyseessä on peitelty uhkailu viranomaisia vastaan. ”Tässä tapauksessa viranomaisten ei pitäisi mennä tähän lankaan, että hän vetää rasistikortin, että te kohtelette meitä näin, kun me olemme ulkomaalaisia. Viranomaisten pitäisi uskaltaa puuttua siitä huolimatta, että he vihjailevat rasismista”, Härkönen sanoo.

Härkönenkin siis tietää saman kuin Jaff: rasismikorttia heiluttamalla pääsee pitkälle. Pedofiili ja jengijohtaja luottaa korttiin jopa niin paljon, että uskoo sen vähintään lyhentävän tuomiotaan merkittävästi hovissa.

Lähde: MTV Uutiset

Kotimaa Kurdit Milan Jaff Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jaff on vastenmielinen pelle, hänet olisi pitänyt karkottaa tästä maasta jo vuosia sitten, mutta ei, hänen on annettu vetää omaa showtaan kaikki nämä vuodet aiheuttaen vahinkoa monille ihmisille.
  Toivottavasti tuo tyyppi kavereineen saadaan vielä pysyvästi ulos tästä maasta, voi mennä sinne sukujuurilleen vinkumaan rasismista.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Hyvähän se olisi saada tälläiset tapaukset ulos maasta nopeasti, mutta toisaalta samanlaista kuonaa valuu maahan jatkuvasti lisää. Joten se että tilanne oleellisesti paranisi, vaatisi rankalla kädellä muutoksia maahanmuuttopolitiikkaan ja kaikkeen siihen liittyvään. Ruotsikin vähän heräilee, mutta aivan liian myöhään. Kohta meilläkin ylittyy se raja mistä ei ole paluuta. Ainakaan ilman aseita.

 • Kansallismielinen

  Vastaa

  Rasismi oli varmaan syy siihenkin miksi alkoi tekemään näitä typeriä juttujansa.

  • Nana

   Vastaa

   Valkoinen nainen on rasisti, jos ei ymmarra antaa noille kurdeille.

 • Ilmari

  Vastaa

  Härkönen on hyvä toimittaja niin kuin oli myös edesmennyt Jarkko Sipilä.

  • Wally World

   Vastaa

   Suvakkipökäle Härkönen on.

 • rikasti ja rakasti

  Vastaa

  No tottakai rasismi. Jätkä on saanut mahdollisuuden suomessa . Mitäpä alkoi perseilemään. Ja nyt suvakki taustajoukot kehottaneet vetämään rasismikortin esiin. Ja tietenkin muut mahdolliset kikat, millä karkoitettava saataisiin jäämään suomeen rikastuttamaan. Ja perseilemään lisää. Turkkiin tuo pitäisi luovuttaa

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Rautaturisti”, niin, jos meillä olisi maahanmuuttopolitiikka kunnossa, Jaff, eikä kukaan muukaan rotumuukalainen olisi koskaan edes päässyt tähän maahan.
  Jos tilanteen pahenemisen haluaa välttää, se vaatii pikaisia radikaaleja poliittisia muutoksia, muutoin olemme täysin samassa kusessa kuin monet muutkin liberaalit Euroopan maat.
  Ruotsin minkäänlaiseen heräämiseen en usko, puheet ovat puheita, eikä sieltä ole odotettavissa minkäänlaisia konkreettisia tekoja, samanlainen meininki siellä tullee jatkumaan.
  Ihmiset luulevat, että Ruotsidemokraatit ovat jonkinlainen pelastus ja suunnanmuuttaja, todellisuudessa kyse on Persujen kaltaisesta puolueesta, jonka takki kääntyy asiassa kuin asiassa. Ei heillä ole radikaaleja arvoja, joista he pitäisivät kiinni.
  Ruotsidemokraatit ovat tänä päivänä hyvin kaukana siitä puolueesta, jota he olivat perustamisensa aikaan ja siitä joitakin vuosia eteenpäin. Nykypäivänä puolueen retoriikka ja puolueohjelma muun muassa maahanmuuton suhteen on kovin erilainen kuin ennen, kyseessä on hyvinkin ”salonkikelpoinen” puolue nykyään.

 • tuomion sai

  Vastaa

  Eikös tämä pedofiili ole KURDI?
  Tottakai rasismistahan kaikki johtuu ja tuomio pari vuotta sen jälkeen pedofiiliraiskaajan raiskailu jatkuu. Hitto mikä ötökkä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Pieni lisärangaistus olisi tarpeen ”tuomion” jälkeen. Sellainen, ettei se uskalla edes valoja sytyttää ilmaisessa asunnossaan.

 • Evakon naapuri

  Vastaa

  Suvaitsevat eivät hyväksy näiden palautamista lähtömaihinsa, koska niissä on niin huono ihmisoikeustilanne. Ruokakin huonoa vankiloissa ja vartijat hutkii pampulla pienemmästäkin rikkeestä.
  Jos mamu on lisäksi Suomen kansalainen niin sitten ei voi ainakaan karkottaa. Mutta miten sodan jälkeen Suomesta lennätettiin neuvostoliittoon useita isänmaan puolesta taistelleita, vaikka olivat Suomen kansalaisia.

 • Jusa

  Vastaa

  Ei näitä elukoita karkoiteta koska mädät punavihreät poliitikot suojelevat näitä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi