KRP: Katujengit leviämässä ympäri Suomea

Suomeen ilmiö on vasta rantautumassa, mutta esimerkiksi maahanmuuttajajengi Mantaqan kerrotaan uhkailleen jopa poliiseja, jotka ovat rikostutkinnan aikana takavarikoineet käteistä rahaa.

Rikos

Keskusrikospoliisin mukaan maahanmuuttajien mukana Suomeen tullut katujengi-ilmiö on leviämässä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle suuriin kaupunkeihin. Ympäri maata on ”havaintoja siitä, että tällaista katujengiytymistä olisi ilmiötasolla mahdollisesti tapahtumassa”, sanoo KRP:n rikoskomisario Masi Puolakka.

Poliisin mukaan katujengejä yhdistää erityisesti maahanmuuttajatausta. Tunnetuin Suomen katujengiläisistä on kurdipedofiili Milan Jaff, joka istuu pitkää tuomiota vankilassa. Hänellä on vielä oikeuskäsittelyjä kesken, joten lopullinen tuomion pituus ei raiskarille ole tiedossa.

Hän oli viimeksi tällä viikolla oikeudessa vastaamassa syytteeseen murhan yrityksestä. Rikollisina neroina katujengiläiset keksivät soittaa pommiuhkauksen oikeustalolle oikeudenkäynnin aikana kuvitellessaan sen päästävän syytetyt pälkähästä.

Vaikka teko oli tämän hetken tiedon mukaan enemmän vähä-älyisten rikollisten neronleimaus, on se kuitenkin suuntaa-antava tapaus tulevaisuuden viranomaispainostuksesta. Nopeaa tahtia kolmannen maailman maiksi muuttuvissa liberaaleissa Euroopan maissa viranomaisten painostaminen väkivallalla on arkipäivää. Suomeen ilmiö on vasta rantautumassa, mutta esimerkiksi maahanmuuttajajengi Mantaqan kerrotaan uhkailleen jopa poliiseja, jotka ovat rikostutkinnan aikana takavarikoineet käteistä rahaa.

Katujengien seuraaminen on siinä mielessä hankalampaa kuin perinteisten jengien, että katujengien rakenne on löyhempi. Lisäksi kielimuurin kaltaiset ongelmat vaativat merkittäviä lisäresursseja, kun suoritetaan teknistä valvontaa tai kuulusteluja. Tämä tarkoittaa tietenkin merkittävää lisälaskua suomalaisille veronmaksajille.

Lähde: MTV Uutiset

Kotimaa Maahanmuuttajajengit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • society

  Vastaa

  Ei oo mitään katujengejä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Liberaalin demokratian lopputulema, yhteiskunta ajautuu kaaokseen, joka ei ole enää mitenkään kontrolloitavissa.
  Kuinka kauan suomalaiset aikovat äänestää samoja petturipuolueita?

  Olisiko Taposella jotain kommenttia esittää, miten nyt kiistetään katujengien olemassaolo?

  • Topi

   Vastaa

   Ei äänestämällä mihinkään voi vaikuttaa. Miksi täällä äänestettäisiin aina vain valtaan sama rasistinen, natsistinen, imperialistinen ja planeettaa lämmittävä porukka? Niinpä, äänestämällä ei voi vaikuttaa. Johan suvakit eläisivät täydellisessä Maassa, jos jotakin vaikutusta vaaleilla olisi. Vai onko tämä tarkka kusetus, jolla pidetään niin suvakit kuin kansallismielisetkin näreissään? Onko tämä koko juttu kuin etana partaterän päällä? Ovelaa.

   Ongelma katoaa kun Yle ja Sanoma lakkaavat siitä uutisoimasta. Koronakin katosi ja nyt uutisissa kehotetaan pitämään likaista pikkurahaa ja kolikkopurkkeja lähellä, ettei vain paha Putin-nazzi hyökkää. Ehkä saksalaisetkin saavat pian synninpäästön 10 000 000 miljardin kaasuttamisesta? Ken tietää. Mutta ounaksun että uusia pahiksia tulee nyt nopeammin eli ei jakseta enää jauhaa esim. Putinia/Venäjää vuosikymmeniä, vaan jo uudet viholliset on valmiiksi mietittyinä. Näitä voivat olla esim. pahojen nazzidiktaattorien johtamat Turkki, Azerbaidžan, Kazakstan, Qatar, Oman, Saudi-Arabia, Algeria tai jokin muu pahaa nazziöljyä tuottava vihamaa, jossa paksusankaiset, väritukkaiset muunsukupuoliset eivät saa twerkata kaduilla.

   • Salomon

    Vastaa

    Haha ai saatana. Aika hyvä

 • sattuu ja tapahtuu

  Vastaa

  No mutta kun ne keittää niin ihanan ilmavaa riisiä ja niiden kanssa nainen tuntee olevansa todella nainen.

  • nimellinen

   Vastaa

   Ja ne ihanat pelihetket…Muistakaa sitten uutenavuotena että ei saa ampua raketteja eikä muutenkaan juhlia koska sotakarkuri saattaa paskoa housuun muuten.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuollaisten hampaisiin ei ole kantasuomalaisen hääviä joutua, nykyisillään kuin noilla sairaimmillakin ipanoilla on omat reaaliaikaiset laajat hännystely- ja tiedustelujoukkonsa whatsapeissa ja tiktokeissa.

 • Kansallismielinen

  Vastaa

  Ei mitään hätää Utaremaisteri Nerg tuntee nämä kaikkiJos tulee päälle tai yrittää raiskata niin heiluttelee avainnippua niinkuin yle on meitä neuvonut.

 • nimellinen

  Vastaa

  Totta. Toisen ja kolmannen sukupolven paskiaisia, ei auta vaikka uusilta kiellettäisiin kännykät niin äkkiäkös se järjestyy näiden ”integroidujen” toimesta, ilmaiset iphonet ja liittymä, kiitos vassarit ja vihreät, mukana rkp.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tätähän on tilattu Hölmölään viimeiset 20 vuotta eri hallitusten toimesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi