Mustalle sakkoja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

Vaikka vastaajan nimi on melko suomalainen, sosiaalisen median perusteella hän on musta ja hän on suorittanut varusmiespalveluksen merivoimissa. Tekoaikana hän oli 17-vuotias.

Rikos

judge, hammer, judgement

Syytteen mukaan vastaaja oli jäänyt vessaan uhrin tullessa sinne. Vastaaja oli tarttunut uhria takaapäin, avannut housujensa vetoketjun ja vetänyt uhrin päälleen istumaan ja alkanut hieroa ja puristella tätä kaksin käsin rintojen ja sukuelinten alueelta. Vastaaja jatkoi tekoa uhrin kielloista huolimatta ja yritti estää tämän pakenemista vessasta. Vastaaja myönsi syytteen oikeaksi.

Vastaaja tuomittiin pakottamisesta seksuaaliseen tekoon nuorena henkilönä 75 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 450 euroa. Lisäksi hänet velvoitettiin korvaamaan valtiolle uhrin oikeudenkäyntikulut 1241 euroa korkoineen ja kärsimyksestä 1250 euroa korkoineen.

Vastaajan asianajajalle maksetaan valtion varoista yhteensä 1261 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R21/2257), sosiaalinen media

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Mustat Pakottaminen seksuaaliseen tekoon Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kaikkia sitä armeijaan otetaankin.

 • juha II

  Vastaa

  Eivätpä nämä sattumukset ole kirkuvina otsikkoina iltapaskoissa. Rikos ei ole se mikä tuomitaan vaan se kuka sen tekee. Ja tämä subjektiivinen poliittinen näkökanta voi elää kyllä yhteiskunnassa, mutta sillä EI pitäisi olla tekoa missään oikeusasteessa. Mutta kommunismissahan politiikka tunkeutuu aviovuoteeseenkin. Niinpä uutta ”neuvostoihmistä” tehdessä moni kunnon kommunisti mies on lopulta kokenut olevansa TODELLINEN sosialistisentyön sankari!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  judge, hammer, judgement