Maahanmuuttajalle sakkoja kirjastotyöntekijän pahoinpitelystä

Vastaaja oli tekoaikana 17-vuotias ja myös rikoksen uhri on nimensä perusteella maahanmuuttajataustainen. Rikoksen uhri on käynyt pahoinpitelyn jälkeen psykologin vastaanotolla viisi kertaa.

Rikos

gavel, auction, hammer

Syytteen mukaan arabi löi Sellon kirjaston työntekijää nyrkillä, mistä aiheutui työntekijän huuleen ihorikkoa. Ennen pahoinpitelyä työntekijä oli mennyt kertomaan paikalla olleille nuorille, että heidän pitäisi olla hiljempaa. Vastaaja myönsi syytteen oikeaksi.

Vastaaja tuomittiin pahoinpitelystä nuorena henkilönä 25 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 150 euroa. Lisäksi vastaaja velvoitettiin korvaamaan uhrille kivusta ja särystä 200 euroa ja 1234 euroa oikeudenkäyntikuluja, vaikka hänen oikeudenkäyntikulunsa olivat yhteensä 3707 euroa.

Vastaajan asianajajalle maksetaan valtion varoista yhteensä 1023 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 212870)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Joku voisikin laskea mikä summa menee vuodessa kaikkien 3 maailman rikosroskien korvaus summiin jotka me veronmaksajat judumme maksamaan.
  Varmaan voi varovasti arvella että miljoonissa liikkuu nuo summat.

  • arvovalintoja

   Vastaa

   Summat ovat niin isoja, että juuri siksi niistä ollaan hys hys. Kun nämä stnan läpsyttelijät potkaistaisiin htiin suomesta, siitä säästyneillä rahoilla hoidettaisiin vaikkapa tiet kuntoon. Tai hoitajien palkkaus tms.

 • Ihmettelijä

  Vastaa

  Mitä lukutaidoton, iki-17 vuotias muslimi kirjastossa edes tekee.. Paitsi siis, mölyää ja hakkaa naisia, kuten on pienestä asti opetettu.

  Tämänhän jokainen jo tiesi lukiessaan iltalehden uutista jossa mainittiin Espoo, ”17-vuotias” ja ”nuori”. Naistenhakkaajamuslimi kuulemma ”voi koronatilanteen takia niin huonosti”. Eiköhän se ole ihan kelpo ja riittävä syy sille että kirjaston on pyydettävä naistenhakkaajamuslimilta julkisesti anteeksi. Rahallinen korvauskin voi tulla kyseeseen, tottakai, kun on tästä nyt tullut niin paha mieli kun syyllistä syyllistetään ja muslimia kutsutaan muslimiksi.

 • juha II

  Vastaa

  HAH! Menipä kerrankin oikeaan osoitteeseen. Hihhulit, jos ketkään tatvitsevat näitä ”jäljen jättäjiä” ja ”kohtaamisia” ”haavoittuvassa asemassa” olevien ”rakenteellisen rasismin uhrien kanssa! Ruotsissa kirjastot ovat jatkuvien vakavien järjestyshäiriöiden mustissa kourissa, sillä kädellisillä on tapana jihadoida lukutoukkien seassa ja melskata sekä särkeä paikkoja. Kirjastonhoitajia on puukotettu, panhoinpidelty ja uhkailtu. Niinpä avuksi asialle on laitettu silloin tällöin partioivat vartijat, joille rikastajista kyllä vastusta riittää suuren lapsuutensa ja ferrarimaisen kiihtyvyytensä ansiosta. Kirjastot ovat täysin menettäneet alkuperäisen merkityksensä rauhan soppina, jossa voi hiljentyä jopa lukemaan tai opiskelemaan. Kaikki tuo edellinen muistelo koskee vain sveduja, siilä mkurjaaneille se on yhtäb kuin Colosseum! Vain leijonat puuttuvat!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer