Valepoliisijutusta tuomittu romanimies otti hatkat – poliisi etsii

"Vanhuksia kunnioittavasta" romanikulttuurista tuleva Lindgren huijasi suuria summia rahaa vanhuksilta esittämällä poliisia.

Rikos

Valepoliisijutusta eli vanhusten huijaamisesta tuomittu romanimies Terno Lindgren jätti palaamatta vankilomiltaan ja on nyt poliisin etsintäkuuluttama. Poliisi pelkää hänen syyllistyvän uusiin rikoksiin karkumatkansa aikana ja julkaisi siksi tämän kuvan.

Poliisin mukaan hän majailee mahdollisesti Tukholmassa tai sitten jossain päin Suomea. Mikäli hän sattuu tulemaan vastaan, voit soittaa paikalle poliisin.

”Vanhuksia kunnioittavasta” romanikulttuurista tuleva Lindgren huijasi suuria summia rahaa vanhuksilta esittämällä poliisia. Yhteensä hänen tekemäkseen vahingoksi on laskettu jopa 200 000 euroa uhreilta, jotka ovat jo lähentyneet sadan vuoden ikää.

Lähde: Poliisi

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Romanit Rotu Uutiset

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • seant

  Vastaa

  Ruotsissa tuli juuri korkeimman oikeuden päätös, jos vanhuksilta on huijattu rahaa tililtä vuodessa noin 38 miljoonaa euroa, niin pankilla on korvausvelvollisuus. Näin pitäisi olla myös Suomessa, on uskomatonta, että Suomessa on pankkeja, jossa ei mitenkään varmisteta tilisiirtoja. Itselläni on oma pankki, ennen kuin pääsen sinne, pitää antaa käyttäjätunnus ja salasana, joka pitää vaihtaa määrätyn välein, siten listasta turvanumero ja sen jälkeen kännykkään tulee viesti, josta pitää antaa turvanumero. Tällöin on päästy pankkiin, joka tilisiirrosta turvanumeron jälkeen, tulee tekstiviesti, jossa pitää vahvistaa annetulle tilille summa turva numerolla.
  Jo tämän operaation jälkeen voi sanoa, täytyy olla täysin ummikko, jos nämä kaikki toiminnot tekee, tietenkin, jos myös kännykkä varastetaan voi käydä näin. Itselläni salasana on taskussa ja turvalista kotona. Kännykkään en pankkia laita, koska Ruotsissa, monet nuoret kun lähtee ulos vaihtaa älykännykän vanhaan nokialaiseen, sillä siellä on niin raaka peli, että jos ei suosiolla anna kirjaitumis tietoja, niin sitten kiduttamalla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos sattuu tulemaan vastaan niin voi rahtihousun hakea poliisi erittäin rauhoittuneena, ja kantamalla pois.

 • Qwen

  Vastaa

  Oikeusvaltiossa tuo kaveri laitettaisiin pakkotöihin kunnes on korvannut huijaamansa rahat.

  • Schlageter

   Vastaa

   Oikeusvaltiossa ei ole mustalaisia.

 • Hupu

  Vastaa

  Lampela on ”poliisi” nykyään?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi