Kuvat: Miksi mustalaiskerjäläinen majoittuu helsinkiläisessä arvokiinteistössä?

Partisaanin lukija selvitti mustalaisten majoituksen osoitteen seuraamalla yhtä näistä.

Rikos

päivitetty

Kuvat lukijalta.

Suomessa on jo kauan ollut julkinen salaisuus, etteivät katukuvaa rumentavat ulkomaalaiset kerjäläiset ole maahan sattumalta saapuneita vähäosaisia, vaan osa järjestäytynyttä rikollisuutta. Antamalla euroja kadunvarsilla päivystäville mustalaisille suomalaiset rahoittavat muun muassa ihmis- ja huumekauppaa harjoittavaa idän mafiaa.

Partisaanin lukija huomasi hiljattain, että Helsinginkadun Alepan edessä kokoontuvat kerjäläiset pitävät päämajaansa vähintäänkin kummallisessa osoitteessa – Aleksis Kiven kadun osoitteessa 14 B. Asunto sijaitsee arvoalueella, jonka vuokria eivät Romaniasta saapuneet tyhjätaskut kykene kerjäystuloilla kattamaan.

Partisaanin lukija selvitti mustalaisten majoituksen osoitteen seuraamalla yhtä näistä. Tapaus on oiva osoitus siitä, että kerjäysbisnes on vain yksi osa globaalia järjestäytynyttä rikollisuutta, jonka polttoaineena toimivat valtavat rahasummat.

Lähde: Lukijavinkki

Helsinki Järjestäytynyt rikollisuus Kerjääminen Kerjäläiset Kotimaa Mafia Mustalaiset Rikos Romanit Suomen romaniyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa selvitystyötä, tällaiset tapaukset on hyvä tuoda julki!

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Hienoa toimintaa. Mitähän tuumaisivat jos sinne jakelisi pride-julkaisuja?

 • Isänmaahinen

  Vastaa

  Hyvä pohja, tuosta on hyvä jatkaa: Mikä asunto vai onko jopa useampia? Kuka omistaa? Kenen hallussa? Montako asuu? jne ‑mutta varmaan olettekin jo aloittaneet siellä toimituksessa..

 • Paleface

  Vastaa

  10–15 vuotta sitten vasemmistolaiset kampanjoivat äänekkäästi näiden järjestäytyneiden rikollisjengien puolesta. Yllätyitkö, kun taustalta paljastuikin kusetus?

 • pöh

  Vastaa

  Jo vuosia sitten ”kerjäläiset” kurvissa myi huumeita ja pillereitä heti aamutuimaan.
  Se oli täysin avointa, vähän taaempana päivysti sitten ne mafioso miehet.
  Varmasti poliisitkin sen näki ja tiesi, mutta eivät puuttuneet asiaan?
  Sen sijaan vierestä Katri Valan puistosta ajettiin pois jos oli selvinpäin mennyt avaamaan olut tölkin.

 • Kahvia vailla

  Vastaa

  Niillä kun on se Pauligin muki jota ne heiluttelee niin olen monta kertaa koittanut tarjota kahvia termospullostani. Ikinä ei ole kelvannut.

 • Late

  Vastaa

  muistan kun reilu 10 vuotta sit toi roskasakki oli häiriköimässä ja rumentamassa kotikaupunkini keskustaa. yks mummoksi pukeutunut paljastuikin 20–30v jätkäksi kun puhelin soi, ja tietty noin tonnin luuri. vetäs ryysyt pois ja alla oli vimosenpäälle muotivetimet. s400 cdi kaartoi poppi soiden kävelykadulle ja sieltä nousi äijälauma jotka gangsteri tervehdysten jälkeen pisti tupakaksi ja hyppäsivät mersuun. noo, seuraavana päivänä taas ruokiksella lähin kävelykadulle lounastauolla. taas sama jätkä mummoksi pukeutuneena ruinas rahaa ja repi ihmisiä punteista. kävelin mahdollisimman läheltä ja suunnitelma toimi…tää roskaläjä tarras punttiin kiinni jolloin löin suoraan sitä ohimoon ja kenkäsin päähän. läjä pöllittyjä lompakoita lens sen viltin resun alta pitkin katua ja myös se luuri jonka poljin paskaksi. väki siinä pällisteli ja uhkas soittaa poliisit. sanoin että juu poliisia kyllä kaivataan kun noiden lompakoiden omistajia etitään. nostin sen tajuttomana retkottavan romani gangsterin päätä hiuksista ja sanoin että katsokaas kun tää ei oo mikään mummo vaan nuori varkaan retku. aaa ooo juu aaa joo. niin, mä lähen ny syömään ja takas töihin. 

  helsingissä 3 vuotta sitten yks tällainen kerjäläinen oli hotellin läheisen s marketin eessä kurjan näköisenä canadian goosen takki päällä ruikuttamassa. teki mieli jokapäivä piestä se mut ei kehdannu kun ei ollu agressiivinen

 • juha II

  Vastaa

  Bisnestä. Helsingin Diakonissalaitos heitti heti kohta v. 2015 matuinvaasion alettua yömajapaikoistaan syrjäytyneet valkoiset suomalaismiehet ja ottivat tilalle ilmeisen märkinä matuloisia!

 • Jones

  Vastaa

  Voi olla niin, että juutalaiset auttavat rotuveljiään. Ehkä jopa jonkinlaisella painostuksella on saatu kaupunki maksamaan romaneille toimeentulotukea, jolle on kuitenkin keksitty jokin toinen nimi. Esimerkiksi hädänalaisen auttamistuki. Ehkä tämä on julistettu salaiseksi, etteivät ihiset alkaisi nurisemaan.
  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/

  Ekä romaniella huonosti mene Romaniassa ja Bulgariassakaan. Sielläkin he ovat brahmakastia.
  https://www.youtube.com/watch?v=l6_bImGshCU

  https://www.youtube.com/watch?v=H5OgQ7BWsNc
  ‑Tällä videolla kohdassa 2:47–2:54 romani sanoo että heidän hökkelinsä ovat kiinalaistyylisiä. Ovako siis romanit sittenkin alunperin kotoisin Kiinasta. Ainakin siltä he näyttävät.

 • Tuontimanneilla eri lait

  Vastaa

  Paikallisen huoltoaseman kulmalla myyvät tuontimannet huumeita aivan avoimesti, poliisiauto vaan ajaa leppoisasti ohi, ei puututa vaikka kaikki asian tietää ja näkee.

  Tuontimanneilla myös sama rikkinäisellä pakoputkella metelöivä ja mustaa sauhua putkesta tupruttava pakettiauto ollut suomessa ympäri vuoden viimeiset 5 vuotta, miten on mahdollista, eikö jokin laki kieltänyt käyttämästä ulkomaan rekkarissa olevaa autoa yli 3 kk ? 

  Taitaa koskea taas kerran vain kantasuomalaisia tämäkin laki. Ja luulisi että Bulgariassakin joku auton katsastuspakko olisi, miten se muka hoituu jos auto on täällä vuosikaudet putkeen.

  Poliisia ei kiinnosta nämä, paikalliset on laittaneet valokuvia ja ilmoituksia kymmeniä kappaleita mutta siinä vaan myydään huumeita avoimesti ja pomomies ajaa samalla epäkuntoisella BG pakulla vuosia keräämässä huumerahat. Ei vaan kiinnosta poliisia, ei sitten yhtään.

  Mutta jos kantasuomalainen ajaa vahingossa ylinopeutta tai olisi pakoputki noin paskana saatikka paksua mustaa savua putkesta tupruaisi BG pakun tapaan niin kyllä olisi auto pysäytetty heti ja sakkoa jaettu, jokseenkin alkaa vituttaa tämä touhu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi