Maahanmuuttajalle 3 kuukautta ehdollista kaahaamisesta

Nimen perusteella vastaaja on kurditaustainen. Vastaaja väitti ajaneensa korkeintaan 130 kilometrin tuntinopeudella. Verkon hakutulosten perusteella saman niminen henkilö kauppaa ahkerasti erilaisia moottoriajoneuvoja.

Rikos

abstract, abstraction, acceleration

Syytteen mukaan vastaaja kaahasi 80 kilometrin tuntinopeuden alueella 181 – 186 kilometrin tuntinopeudella. Samaan aikaan Länsiväylällä oli kohtalaisesti muuta liikennettä.

2001 syntynyt vastaaja tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Oheisrangaistukseksi määrättiin 40 päiväsakkoa, joka tekee vastaajan tuloilla yhteensä 240 euroa. Vastaajaa ei määrätty valvontaan.

Rikosrekisteriotteen mukaan vastaaja on kaksi kertaa aikaisemmin, vuosina 2020 ja 2018, tuomittu ehdollisiin vankeusrangaistuksiin oheisseuraamuksineen. Vuonna 2018 tuomituissa teoissa on ollut kysymys törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Vuonna 2020 tuomituissa teoissa on ollut kysymys ”toisen lajisista rikoksista”.

Valtion varoista maksetaan vastaajan avustajalle yhteensä 852,50 euroa, mikä määrä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräkäoikeus (R 221191)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Jälleen kurdi joten mikä näissä bemukuskeissa on suojeltavaa. Nämä kurdit ovat sitä tulevaa ”sankariainesta” joka saa varmasti aikaan ns. ”Talvisodan Hengen”!

  Oikeuslaitoksella riittää rahaa ja kärsivällisyyttä näihin ”näytösoikeudenkäynteihin” ja kantasuomalainen leimataan vihapuheesta, mitä sekin lienee?

  • Schlageter

   Vastaa

   ”Sankariainesta”? Kotiseuduiltaan poistuneet kurdit eivät todellakaan ole sankariainesta, pikemminkin käpykaartilaisainesta. Sankariaines on jäänyt taistelemaan kansansa puolesta mm. turkkilaisia vastaan. Ulkomailla kaahailemalla, pitsoja vääntämällä ja toisten kululla elämällä itsenäistä Kurdistania ei saavuteta. Kurdeja on viisi kertaa enemmän kuin suomalaisia. Jos heissä olisi sankariainesta edes mainittava määrä, he olisivat olleet jo kauan itsenäisiä.

 • Pienituloinen

  Vastaa

  2015(noin) sain p.pyörällä päin punaisia ajosta 120€ päiväsakkoa (6kpl)n.1700€: nettotuloilla! Miten mamujen sakot ovat aivan mitättömiä, joita eivät edes maksa! Ja vielä mahd. oikeuskulut maksetaan! Pöyristyttävää!

 • Julmajuha

  Vastaa

  Vois kuristajapelle mennä ajelemaan turkkiin ylinopeutta, vois menettää jopa ajokortin pään lisäksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  abstract, abstraction, acceleration