Joonas Olli – taas elokapinallinen antifasisti kiinni seksuaalisesta väkivallasta

Pian selvisi, että koko Suomen antifasistiliike oli ollut tietoinen Ollin seksuaalirikoksista.

Rikos

Joonas Olli ei ole välttämättä tulevaisuudessa tervetullut näky KalPan pelien katsomoissa.

Sen jälkeen, kun homo- ja transuagendat korvasivat luokka- ja talouskysymykset suomalaisen vasemmiston ydinteemoina, liikkeen sisällä suoritettujen seksuaalirikosten määrä on räjähtänyt. Myös Partisaani on uutisoinut viime vuosina kiihtyvään tahtiin antifasistien, miesfeministien, transuaktivistien ja vasemmistojohtajien harjoittamasta pedofiliasta, raiskauksista ja muista seksuaalirikoksista.

Tällä kertaa vuorossa on tamperelainen Joonas Olli, joka on toiminut aktiivisesti Elokapinassa, Pirkanmaan Vasemmiston riveissä ja valkoisia vihaavassa Black Lives Matter ‑liikkeessä. Olli toi rikoksensa oma-aloitteisesti esiin Instagramissa ilmeisesti siksi, että hän tiesi jäävänsä niistä pian joka tapauksessa kiinni.

Olli aloitti viestiketjunsa vasemmistolle tutuilla sisältövaroituksilla eli trigger warning ‑listalla. Tätä seurasi pitkä teksti, jossa hän kierrellen ja kaarrellen myönsi tehneensä seksuaalista väkivaltaa muille äärivasemmistolaisille. Olli aneli tovereiltaan anteeksiantoa ja lupasi olla tulevaisuudessa parempi ihminen.

Piirit ovat pienet. Olli (kuvassa vasemmalla etualalla) on osallistunut Elokapina-mielenilmaukseen yhdessä raiskaavan antifasistin Tuomas Tinganderin ystävän kanssa.

Seksuaalinen väkivalta tuhosi parisuhteen

Ollin mukaan hänen parisuhteensa ajautui viime keväänä kriisiin henkisen ja seksuaalisen väkivallan vuoksi. Hän myönsi, että tämä on kaava, jota hän on toistanut ”koko aikuisen ikänsä”.

Pian selvisi, että koko Suomen antifasistiliike oli ollut tietoinen Ollin seksuaalirikoksista, mutta niihin ei oltu tahdottu puuttua. Tämä on tuttu teema, joka toistuu aina, kun suomalainen äärivasemmistolainen jää kiinni vastaavista rikoksista. Marxilainen yhteisö suojelee omiaan.

Muun muassa Tampereen yliopistolla tutkimusta tekevä antifasisti Lauri Uusitalo kirjautui nopeasti Twitteriin ja kertoi lisää raskauttavia tietoja Ollin seksuaalisista väärinkäytöksistä. ”Joonas Olli julkaisi hiljattain instassa postauksen, jossa kertoi tehneensä seksuaalista ja henkistä väkivaltaa ihmisille. Tuo postaus antoi kuitenkin hänen teoistaan varsin siloitellun kuvan, ja totuus on paljon karumpi,” Uusitalo aloitti.

Sympatiaa vasemmistonaisilta

”Menemättä yksityiskohtiin Joonas on tehnyt vakavaa seksuaalista väkivaltaa useille naisille. Postauksessa nämä teot ohitetaan nopeasti Joonaksen keskittyessä lähinnä itseensä. Hänen katumuksensa ja vakuuttelut halusta parantua eivät myöskään vaikuta aidoilta,” Uusitalo latasi.

”[Ollilla] on ilmeisesti narsistinen persoonallisuushäiriö (mutta ei vielä diagnoosia), mutta halutessaan hän olisi saanut apua jo kauan sitten. Hän valitsi jatkaa ihmisten satuttamista. Narsisteille ominaiseen tapaan hän yrittää manipuloida ihmisiä keräämällä sääliä,” Uusitalo jatkoi.

Ollin narsistinen strategia vaikutti kuitenkin toimivan, sillä pian hänen vuodatuksensa jälkeen Instagram-ketjuun ilmestyi lukuisia vasemmistolaisia naisia, jotka ilmoittivat haluavansa jatkaa hänen ystävinään. Mikään ei muuttunut taaskaan, ja Partisaanin lukijat pääsevät varmasti tulevaisuudessakin lukemaan poliittisten vihollistemme suorittamista seksuaalisista hirmuteoista.

Lähde: Twitter

Antifa Black Lives Matter Elokapina Homolobby Joonas Olli Kotimaa Kulttuurimarxismi Lauri Uusitalo LGBT Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Suomalaisvastaisuus Tampere Tuomas Tingander Valkoisiin kohdistuva rasismi Vasemmisto Vasemmistoliitto

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Joko taas

  Vastaa

  En ole yllättynyt. Lisää on tulossa, aivan varmasti. Tähän mennessä paljastetut väkivaltaiset perverssit ovat vain jäävuoren huippu…

 • TT

  Vastaa

  ”Sen jälkeen, kun homo- ja transuagendat korvasivat luokka- ja talouskysymykset suomalaisen vasemmiston ydinteemoina,…”

  Tässä Partisaani kiteytti hyvin suomalaisen ja länsimaisen vasemmiston tai vihervasemmiston ydinongelman. Vasemmisto ei edusta nykyisin millään lailla työväenluokkaa tai alempaa keskiluokkaa, joille tulonjakokysymykset ja valtion terve talouspolitiikka ovat elintärkeitä. On murheellista nähdä jonkun pienituloisen yhä äänestävän jotain demareita, vasemmistoa tai jopa vihreitä. Suomalaiset äänestäjät ovat uskomattoman naiiveja ja tietämättömiä.

  Kansallissosialismi tai kansallisradikalismi ovat kai ainoat suuntaukset, joka aidosti voisivat välittää suomalaisista heidän tuloistaan riippumatta. Kristillinen oikeistolaisuus kenties myös hieman, vaikka Israel ja jutikat menevät heillä kaiken edelle. Kaikki muut vihaavat ja sortavat suomalaisia aina, kun se vain on mahdollista. Nyt heidät on laitettu Vihreän Agenda tai lännen Putin-vihan maksumiehiksi. Ja vaikka vasurit eivät vihaisikaan köyhiä, niin eivät nuo perverssit oikeasti pysty saamaan aikaan politiikassa mitään.

  • Äärikristi

   Vastaa

   ”kristillinen oikeisto…vaikka Israel ja jutikat menevät heillä kaiken edelle.”

   eli typistät koko kristillisyyden viittamaan vain protestanttisia evankelistoja, jotka on harhaoppia.

   Kokeileppas jutella tradcathien tai traditionaalisten ortodoksien kanssa jutikoista, saastat yllättyä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Antifasismi on aina naisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia

 • Late

  Vastaa

  Miten en oo yhtään yllättyny että vihervassari piireissä löytyy taas kerran ymmärrystä seksuali rikolliselle

 • Kari

  Vastaa

  Sattumalta samanlainen juonikuvia paljastui jenkeissä muutama päivä sitten, suosittelen googlaamaan ”Caleb Maupin’s Former Comrades Speak Out, His Abuses Must Stop!”, kaikin puolin hulvaton ulostulo.

 • Ilmari

  Vastaa

  Eihän vastuuta niin kanneta että tunnustetaan teot. Siitä alkaa mahdollinen rikostutkinta, jossa vastuuta kannetaan

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jatkuvalla syötöllä tulee esiin näistä äärivasemmistopiireistä tapauksia, jotka ovat pedofiilejä tai raiskaajia ja näitä tapauksia tuntuu kovasti yhdistävän aina se, että omat ovat tietoisia näistä sairaista teoista.
  Että sellainen porukka, no, eipä tule yllätyksenä.
  Kun katsoo pelkästään ulkoista habitusta, niin jo päältäpäin pystyy näkemään ne lukuisat mt-diagnoosit.

 • Oikea Suora

  Vastaa

  Tuo on sitä parempaa seksuaalista väkivaltaa, sitä HYVÄKSYTTYÄ sorttia. Ja huom. KAIKEN saa anteeksi kun sanoo/kirjoittaa ”käsi pystyyn virheen merkiksi.”, tai edes jotain sinnepäin. Kätevää, seksuaalirikollisen näkökulmasta. Oikeastihan tämä ”ulostulo” pitää lukea sellaisena kuin se oikeasti on: ”Minä raiskasin, pahoinpitelin ja henkisesti uuvutin naisuhrejani, MITÄ SITTEN! Kirjoittelen tähän vähän diibaa ja daabaa teille tyhmille idiooteille niin jätätte sen jälkeen minut rauhaan jatkamaan näitä hommiani. Vittu te ootte umpijuntteja.”

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Onhan nyky Suomessa esimerkiksi Partisaanin lukeminen x10 suurempi rikos, kuin raiskaus. Johan poliisin tiedotkin sen paljastavat. Onkohan tämäkin tyyppi ajatellut Ukrainaa? Sillä tiedolla ainakin pääministeri sai fanilaumaltaan hurraa huudot.

 • Julli

  Vastaa

  Hymyilyttää, kun vassari lyö vassaria. Tällöin tuntuu siltä, että maailmassa on vielä jotain toivoa jäljellä.

 • Teppo

  Vastaa

  Henni Ahvenlampi tuolla symppaa ja tsemppaa seksuaaliväkivalta-Joonasta?

  https://hepo.fi/yhdistys/hallitus-ja-toimihenkilot/
  HENNI AHVENLAMPI
  toiminnanjohtaja, häirintäyhdyshenkilö
  etunimi.sukunimi@hepo.fi
  puh. +358 41 319 1002

  Hyvää häirintäyhdyshenkilömenoa Henniltä.

 • juha II

  Vastaa

  Ennen hullut olivat hulluja. Mutta nyt ne ovat kaikki vassareita!

 • Suomimies

  Vastaa

  Vasemmisto ja antifa on paskaa.

 • Pervot vastuuseen

  Vastaa

  Naisena tunnen tyytyväisyyttä ja huojennusta joka kerta kun näitä pervoäijiä paljastetaan, kiitos. Selvittäkää tamperelaisen antifantti V. Rantasen taustat myös.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Näillehän voisi kehittää vastaavanlaisen yleisnimen kuin ”Karen”! Kuka ansaitsisi parhaiten tämän kunnian?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi