Kurdijengin johtaja Milan Jaff oikeudessa – tällä kertaa käsitellään törkeää lapsenraiskausta

Vaikka raiskaussyyte on ollut pitkään julkista tietoa, ei se tiettävästi ole haitannut Jaffin asemaa johtamassaan katujengissä.

Rikos

Ruotsista tuttua maahanmuuttajien katujengikulttuuria Suomeen kaipaava kurdi Milan Jaff istuu jälleen käräjillä. Tällä kertaa häntä syytetään törkeästä lapsenraiskauksesta.

Tapauksesta ei ole juurikaan annettu tietoja julkisuuteen, sillä arkaluontoisuuden vuoksi paperit yleensä salataan suurimmilta osin. Myös oikeudenkäynnit tapahtuvat suljettujen ovien takana.

Vaikka raiskaussyyte on ollut pitkään julkista tietoa, ei se tiettävästi ole haitannut Jaffin asemaa johtamassaan katujengissä. Tämä onkin uudenlaisen rikollisuuden rantautumista Suomeen; perinteisesti raiskaajat ovat olleet rikollismaailman alinta pohjasakkaa.

Jaff istuu tällä hetkellä pitkää tuomiota muista jengitoimintaan liitetyistä rikoksista. Hänellä on pohjalla ainakin 10 vuoden tuomio Helsingin käräjäoikeudesta, vuoden ja kahden kuukauden mittainen tuomio Itä-Suomen hovioikeudesta ja lisäksi häntä epäillään Vantaalla tapahtuneesta murhan yrityksestä sekä nyt käsiteltävästä raiskauksesta.

Lähde: Yle

Kotimaa Kurdit Maahanmuuttajajengit Milan Jaff Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä lapsenraiskaus Väestönvaihto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pedofiili Jaff ei taida tulla elävänä ulos vankilasta. Vai onko lisko-osastolla 10 vuotta?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näiden tuomioiden jälkeen ulos maasta ja pysyvä porttikielto koko Euroopan alueelle, tuollaista saastaa ei pidä päästää lähellekään.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Puolustelkaa suvakit vielä jaffaa ja muita pedofiili ’rikastajianne’.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Saastainen mutakuono voisi saada kunnon käsitellyn linnassa. Ovi jää vahingossa auki ja hupsista. Saastainen kurdi mutakuono.

 • Jones

  Vastaa

  Tuskinpa ne jengiläiset halveksivat tämänkaltaista toimintaa, sillä sehän on heidän kulttuurissaan tavanomaista.
  https://www.iltalehti.fi/teevee/a/2010092612252496

 • Abdul Kamel II

  Vastaa

  Sama mitä tämä ihmisen prototyyppi saa tuosta lapsenraiskauksesta, otetaan aiempi rikoshistoria huomioon ja ruvetaan ynnäämään alennuksia!

  Suomi on aivottomien junttien ambomaa ja me ansaitaan tällaiset tapaukset, niin kauan, että äänestämme poliittiseen johtoon tolkun ihmiset, joilla on sinisilmäisyyden tilalla terve annos oikeustajua.

  Härmäläinen päänsilityssysteemi pitää saada päivitetyksi Amerikan malliin: Mitä enemmän rikoksia, sitä kauemmin lusit!

  • Marinisti

   Vastaa

   Tuota paljousalennussysteemiä on kyllä vaikea käsittää. Olisi mielenkiintoista tietää kuka sen on keksinyt ja ketä on ollut päättämässä siitä. Ei ole muuta selitystä kuin täysin todellisuudesta ja tavallisesta elämästä irtautuneet päättäjät, jotka eivät voi ymmärtää miltä kaikista rikoksen uhreista tuntuu kun uhri odottaa että tekijä saisi isonkin tuomion, kuulee minimi ja maksimi tuomiot ja toivoo parasta. Sitten selviääkin käräjillä että tekijä onkin raiskannut ja ryöstänyt kymmenen muuta, minkä vuoksi tuomiota alennetaan.

   • Ilmari

    Vastaa

    En ota kantaa nyt juuri tähän tapaukseen, mutta kerron miksi systeemi on olemassa. 

    Oletetaan että joku varastaa tietyn esineen ja saa vaikkapa oikeuskäytännön mukaisesti vaikka 2 kk vankeutta. Jos hän varastaa samalla 10 samaa esinettä, hän saattaa saada 3 kk. 

    Jos sensijaan esineet varastetaan eri kerroilla, tulisi siitä mekaanisesti laskien 20 kk eli 1 v 8 kk. Tämä olisi aika paljon kovempi rangaistus ilman näkyvää syytä.

    Juridisesti sanoen halutaan estää sanktiokumulaatio eli se että rangaistus muodostuu kohtuuttoman ankaraksi.

 • Marinisti

  Vastaa

  Alkaa olemaan näitä ulkomaisia pedofiilejä jo sen verran paljon että varmaan löytyy jo vankiloita missä eivät joudu lisko-osastolla istumaan kun löytyy kerrokselta oma ählämijengi mikä suojelee. Mitä enemmän raiskannu lapsia, sitä korkeampi asema jengissä.

 • Kalle Nygård

  Vastaa

  Jokainen pedofiili tahi raiskaaja liikaa. Rodusta riippumatta. Mutta jos 0 mamua niin nolla mamu rikosta. Toivon mukaan pääsee sen kuuluisan kiukaan päälle istumaan kuten muutkin rotat.

 • Kalle Nygård

  Vastaa

  Samalla pitää toki pitää mielessä ettei poliisi ole ystävä. Hutkivat ja sitten tutkivat. Näenäisesti. Käskyt muualta ja toiminta sen mukaan. Hyvä tuttu. Vanhaa miäs kysyi aikanaan nuorelta konstaapelilta että paljoko siitä maalaisjärjestä maksettiin. Jos hinta hyvä niin myy myös omansa. Liskot vois suoraan lopettaa. Luonto korjaa omansa. Aina.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi