Globalistipankki Nordea pessyt rahaa Venäjän mafialle

Pankki on verkostoitunut niin tiiviisti Kokoomuksen ja johtavien suuryritysten kanssa, että se on saanut epävirallisen koskemattomuuden lain silmissä.

Rikos

Sateenkaaren väriset pankkikortit ovat osa Nordean homolobbaushanketta.

Globalismia ja homolobbausta Suomessa edistävä Nordea-pankki on jäänyt jälleen kiinni törkeistä talousrikoksista. Vaikka uusia tutkintoja onkin käynnistetty pankkia vastaan säännöllisesti, eivät poliitikot vaadi Nordeaa kiellettäväksi ”lain ja hyvien tapojen vastaisena järjestönä”.

Yleisradion julkaisemien tuoreiden paljastusten mukaan Nordea toimi yli kymmenen vuoden ajan järjestäytyneen rikollisuuden rahanpesukeskuksena Baltiassa. Käytännössä Nordea auttoi venäläistä mafiaa siirtämään likaista rahaa länsimaihin. Venäjän mafian korkein johtaja on juutalainen Semion Mogilevich.

Ylen mukaan Nordean silloinen konsernijohtaja Casper von Koskull valehteli järjestelmällisesti sidosryhmille, että Nordealla olisi nollatoleranssi rahanpesuun. Rikosvyyhtiin liittyi myös lahjusten ottamista. Väärinkäytösten keskiössä oli Nordean omistama Luminor-pankki, jonka Nordea myi myöhemmin juutalaiselle pääomasijoitusyhtiö Blackstonelle. Luminor on Baltian kolmanneksi suurin pankki.

Pankinjohtaja jäi kiinni valehtelusta

Von Koskull joutui noloon tilanteeseen, kun selvisi, että Luminorin tileillä oli vähintään 3,9 miljardia euroa rikollista rahaa. Nordea oli tehnyt tietoista yhteistyötä rikollisten kanssa.

Nordean pitkäikäisimmät rikolliset yhteistyösuhteet jatkuivat jopa yli 10 vuotta, minkä aikana pankki ei koskaan puuttunut selvästi riskialttiisiin rahansiirtoihin. Eräs pankin asiakkaista oli esimerkiksi Interpolin etsintäkuuluttama venäläisrikollinen.

On epätodennäköistä, että rikospaljastuksista aiheutuu Suomessa mitään sanktioita Nordean nykyiselle tai entiselle johdolle. Pankki on verkostoitunut niin tiiviisti Kokoomuksen ja johtavien suuryritysten kanssa, että se on saanut epävirallisen koskemattomuuden lain silmissä.

Homolobbausta ja sananvapauden vastustamista

Nordean poliittinen vaikutusvalta ei heijastu ainoastaan oikeusjärjestelmän korruptioon. Kuten uutisoimme 2020, myös kulttuurimarxistinen lobbaaminen on entistä tärkeämpi osa rikollispankin toimintaa.

Nordea ilmoitti tuolloin päivittävänsä Pride-kampanjansa aikana suomalaisten maksukortit ilmaiseksi sateenkaarikuosiin. Lisäksi pankki järjesti ”monia Pride-aktiviteetteja, joihin kuuluvat esimerkiksi myös työntekijöille suunnatut koulutukset”.

Koronasulkujen aikana Nordea pyrki myös aktiivisesti hiljentämään julkisen keskustelun liikkumis- ja kokoontumisvapauksien rajoittamisen mielekkyydestä. Kun kaksi yhtiön strategia julkaisivat artikkelin valtavirtaisen koronanarratiivin ristiriitaisuuksista, Nordea savusti heidät nopeasti ulos yhtiöstä.

Lähde: Yle (1, 2)

Blackstone Casper von Koskull Globalismi Homolobby Järjestäytynyt rikollisuus Juutalainen mafia Juutalaisomisteiset pankit Kotimaa Kulttuurimarxismi Luminor Mafia Nordea Pankit Pankkiirit Poliittiset viholliset Politiikka Pride Rahanpesu Rikos Semion Mogilevich Sionismi Talous Talousrikos Törkeä rahanpesu

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • jape

  Vastaa

  Pitäisikö luopua Nordean osakkeista, joita on saanut lahjoituksena, ja joissa on hyvä tuottopotentiaali?

  https://www.kauppalehti.fi/porssi/porssikurssit/osake/NDA%20FI
  https://www.is.fi/taloussanomat/osinkokalenteri/nordea-bank/nda%20fi/

 • Globalistien pankki

  Vastaa

  Nimi ”von Koskull” viittaa Hollannin hoviin. Sen kavaltaa ”von”. Ja kun mietitään rahanpesua sekä pedofiliaa niin ei yhtään yllätä että taas kerran törmätään Hollantiin.

  Mutta, Nordea pitää konttoriaan Suomessa juuri niin kauan kuin ihmiset pitävät sielä rahojaan. Toisaalta, se pitää sitä Suomessa ihan siltä varalta että Ruotsin asuntokupla puhkeaa. Sillä sen maan kansalaiset maksavat pankin tappiot ja roskalainat, jossa sen pääkönttori on. Toisaalta, Suomessa on nimellinen konttori joka ei maksa yhteisöveroja juuri lainkaan. Se on Holding yhtiön konttori joka on alistettu Cayman saarille. Se selvisi siitä nordean ilmoituksesta suoraan minkä se aikoinaan lähetti kaikille asiakkaille nimetessään Helsinkiin avatun konttorin ”pääkonttoriksi”.

  • Observer

   Vastaa

   ”Von” on aatelisten etuliite kaikissa saksansukuisissa kielissä. Hollannin ”van” sukunimen edessä tarkoittaa samaa kuin englannin ”from”, eli esim. Van Halen on suomennettuna Halenista.

   • Ilmari

    Vastaa

    Itse asiassa se ei ole aatelistunnus. Von tarkoittaa että on kotoisin jostain. Usein se on aatelisnimen yhteydessä mutta ei aina.

 • Teppo

  Vastaa

  Yle: Taloushuolet lykkäävät vauvahaaveita

  Koronapandemian aikana yllättäen alkanut ”vauvabuumi” on katkennut ja syntyvyys on alkuvuoden aikana jälleen kääntynyt laskuun. Väestöliiton tutkimusprofessori Anna Rotkirch uskoo laskun jatkuvan myös ensi vuonna. Paljon riippuu taloudesta, sillä epävarmuus talouden näkymistä saa ihmisiä lykkäämään perheen perustamista. Bensan hinta, asuntolainojen korot ja työllisyysnäkymät ovat olennaisia perheen perustamisen kynnykseen vaikuttavia tekijöitä, tutkimusprofessori Rotkirch kertoo.

  Niinpä niin. Somalit ja afgaanit edelleen synnyttävät keskimäärin neljä lasta Suomessa. Siinä ei asuntolainan korot tai bensan/ruoanhinnat paina.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pitäiskö tuota kutsua juutalaismafiaksi..

 • TT

  Vastaa

  Raha ei haise, sanotaan. Mutta haiseehan se, kun on punavihreä pankkiiri kyseessä. Pienten ihmisten tilejä suljetaan Polpon tai kommunistihallintojen, kuten Kanadan YGL-hallitus, käskystä. Jokaisen aidon pankkiirin tulisi varjella tallettajan yksityisyyttä. Mielestäni ei edes poliisilla ole asiaa kenenkään tileille. En ole takavarikoinnin tai tilien jäädytyksen kannattaja missään olosuhteissa.

  Rahanpesun ehkäisy on vain tekosyy, jolla viranomaiset ja näiden taustalla korruptoituneet poliitikot pääsevät nuuskimaan ja sulkemaan korruption vastustajien tai kilpailevien rikollisten tilejä. Hallintoihin kytkeytyneet rikolliset keksivät aina tavan pestä rahaa eikä näiden tileihin kajota. Poliitikot ja Polpot on aina syytä pitää loitolla pankeista. Muuten käy huonosti.

 • Transpedo-Tapposelle rasvattu köysi

  Vastaa

  Kansanpetturien ja Nurembergin sääntöjen rikkojien listalle Lahdesta lakimies Hannu Viitanen (Atte Niemi tm-toimistosta), joka tietoisesti erehdyttäen ja valehdellen kavaltaa kansallismielisiltä oikeuden ja edes mahdollisuuden valittaa globalisti-demlan antisuomiittisen kansanmurhaisista päätöksistä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen.

  • Teme

   Vastaa

   Meinasitko taas laittaa nazzzit hirteen ja ”uunit päälle”?

 • Hh1488

  Vastaa

  Tyhmät suomalaiset silti jatkaa Nordean käyttöä, ainii ku ei ole keskustietokoneelta eli Yle, il, is, tullut lehteen painettua käskyä boikotoida.

 • Teme

  Vastaa

  Yle Areenasta kannattaa katsoa ”MOT: Bisnesunelmia Pietarista”. Lipponen ja Kanerva sekä suomalaiset kunnanisät ovat olleet mukana jännissä jutuissa itäisessä Suomessa. Veronmaksajien kovalla työllä pakertamia varoja on jaettu mafiosoille surutta.

 • Hur är det idag, femti penni per slag

  Vastaa

  Nordea on näitä pellepankkeja, jotka katsovat läpi sormien miljardien rahanpesut, mutta vainoavat mm. valmistujaislahjaksi saadun käteisen talletusta. Kyttäävät myös muutamien eurojen tai kymppien tilisiirtoja, jos viestikentti laukaisee sopivan hälytyksen. Laittakaa 5e kaverille vaikka viestillä ”Putinin trollit” ja katsokaa meneekö läpi. Parhaassa tapauksessa pankkitäti soittaa, että mikä tämä tämmöinen on, tämä perutaan rahanpesuepäilynä, vaikka olisit vain ostanut kaverilta satukirjaa.

 • juha II

  Vastaa

  Nordea siirtyi kyllästyneestä Ruotsista ilahtuneeseen Suomeen!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi