Globalistipankki Nordea jälleen talousrikosskandaalin keskellä

Pankki on verkostoitunut niin tiiviisti Kokoomuksen kanssa, että se on saanut epävirallisen koskemattomuuden lain silmissä.

Talous

päivitetty

Sateenkaaren väriset pankkikortit ovat osa Nordean homolobbaushanketta.

Globalistipankki Nordea on ollut vuodesta toiseen viranomaistutkintojen kohde, koska pankin epäillään syyllistyvään järeään kansainväliseen talousrikollisuuteen. Vaikka uusia tutkintoja onkin käynnistetty pankkia vastaan säännöllisesti, eivät poliitikot vaadi Nordeaa kiellettäväksi ”lain ja hyvien tapojen vastaisena järjestönä”.

Tuoreet rikosuutiset nousivat pintaan niin sanottujen Pankkien papereiden myötä. Kyse on kansainvälisestä pankkeihin ja rahanpesuun liittyvästä tietovuodosta, joka on rinnastettavissa esimerkiksi 2010-luvun Panaman papereihin ja Paratiisin papereihin.

Pankkien papereita tutkiva Yleisradio kirjoittaa, että tietovuoto käsittää noin 1 800 miljardin euron edestä tilisiirtoja, joiden pankkiirit ja/tai virkamiehet epäilevät liittyvän rahanpesuun. Suurta yhteiskunnallista arvostusta nauttivat länsimaalaiset pankkiirit ovat auttaneet esimerkiksi huumekauppiaita ja mafiajärjestöjä peittämään varallisuutensa rikolliset lähteet.

Tietovuodon keskiössä ovat eri maiden pankkien tekemät rahanpesuilmoitukset Yhdysvaltojen finanssiviranomaiselle (FinCEN). Ylen mukaan ”Nordea on ainoa aineistossa näkyvästi mukana oleva suomalainen pankki”. Pääosin 2013­—2017 välisenä aikana Nordea on liikuttanut mahdollisesti rikollista rahaa yli 150 miljoonan euron arvosta.

Nordea on saavuttanut koskemattomuuden lain silmissä

Nordea on myös tietoisesti rikkonut sääntöä, jonka mukaan pankkien tulisi tunnistaa asiakkaansa. Asiakkaan henkilöllisyyden vahvistamalla pankit voivat torjua rahanpesua tehokkaammin. Yle kuitenkin kirjoittaa, että ”Nordea ei myöskään näytä kaikissa tapauksissa tunteneen asiakkaitaan”.

On epätodennäköistä, että tietovuodosta aiheutuu Suomessa mitään sanktioita Nordean nykyiselle tai entiselle johdolle. Pankki on verkostoitunut niin tiiviisti Kokoomuksen sekä johtavien suuryritysten kanssa, että se on saanut epävirallisen koskemattomuuden lain silmissä.

Nordean poliittinen vaikutusvalta ei heijastu ainoastaan oikeusjärjestelmän korruptioon. Kuten uutisoimme tänä syksynä, myös kulttuurimarxistinen lobbaaminen on entistä tärkeämpi osa rikollispankin toimintaa.

Nordea ilmoitti hiljattain päivittävänsä Pride-kampanjansa aikana suomalaisten maksukortit ilmaiseksi sateenkaarikuosiin. Lisäksi pankki järjesti ”monia Pride-aktiviteetteja, joihin kuuluvat esimerkiksi myös työntekijöille suunnatut koulutukset”.

Lue myös: Rikollispankki & pääministeri yhteistyössä lasten kaappaamista kannattavan homojärjestön kanssa

Lähde: Yle

Homolobby Koronkiskonta Korruptio Kotimaa Nordea Pankit Poliittiset viholliset Politiikka Rahanpesu Rappiokulttuuri Rikos Talous Talousrikos Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Nordea on hämärä pankki. Kun siirsin rahaa ulkomaalaiselle tililleni, niin 40euroa kotosi jonnekkin. Tästä taitaa olla turha valittaa mihinkään.

 • Lopeta tilisi Nordeassa heti

  Vastaa

  Mietin tässä vaan että tämä on kyllä jatkoa sille Saksalaisten paljastamalle Panaman paperien tutkimukselle. Nyt kun pankkien rahanpaesua pidetään silmällä paremmin niin juttuja nousee esillekkin enemmän. Vaikka nämä jutut ovat vielä yktköksissä Panaman papereihin.

  Joku naivi saattaa pitää Nordeaa vielä Suomalaisena pankkina mutta totuushan on että Helsingin Nordea on Offshore konttori. Eli, sen nimi on vain ”Nordea Finland” mutta se on vain Nordean yksi sivukonttori. Nordean pääkonttori (siis se minne rahat virtaa) on veroparatiisissa. 

  Tällä järjestelmällä jolla ”Nordean pääkonttori siirrettiin Ruotsista Suomeen” saatii suomalaiset takuumiehiksi mahdolliseen Ruotsin asuntokuplan puhkeamisen korvauksiin. Koko konsernin voitot menevät Helsingin kautta veroparatiiseihin ja Ruotsissa myönnetään asuntolainoja kuten ennenkin. Tämä kaikki käy ilmi Nordean asiakkaille lähettämästä kirjeestä ennen ”pääkonttorin Suomeen siirtämistä”.

  Niin että jos jollain on vielä tili Nordeassa niin se pitää vaihtaan ja äkkiä. Ja jos sielä on laina, niin se voi sinne jäädä. Pankilla ei ole oikeutta irtisanoa lainaa jos se on hoidettu maksusuunnitelman mukaisesti. 

  Uusi tili pitää ottaa joko säästöpankista tai sitten OP:sta. Ne sentään vielä maksaa veroja Suomeen. Joka pienentää ulkomaalaista velanottoa ja jokaisen meidän henkilökohtaista tuloveroprosenttia.

  Niin että ”Hopi Hopi” jokaisen kondalla. Myös kaverit ja sukulaiset.

 • Muuten loistava

  Vastaa

  Hyvä kirjoitus mutta alkaisin kiinnittämään huomiota nyt moniin kirjoitusvirheisiin. Uskottavuus alenee niiden kautta ja tuo vaikutelman hiukan liiasta tunnekuohumisesta sanaa tyypatessa.

 • Lopeta tilisi Nordeassa heti

  Vastaa

  Myönnän, kun koittaa kirjoittaa nopeasti niin tulee enemmän kirjoitusvirheitä. Aivan kuten Uunolle armeijassa.

  Nämä ovat kuitenkin asioita joista olen puhunut ja pitänyt luentojakin vuodesta ‑95. Kansalaiset eivät vain tunnu lotkauttavan korviaan, joten kun jonkun vanhan asian taas kerran ottaa esille, sen kirjoittaa nopeasti ajatusvirran tahtiin.

  Kun puhutaan siitä että mitä meidän päämme menoksi ovat pankit ja EU päättäneet niin moni ihminen mieltää asit muttei tee niille mitään. Moniko lukijoista esim. polttaa tupakkaa? No, tiesittehän että jo pari vuotta sitten tehtiin päätös EU:ssa että vuonna 2025 lopetetaan koko EU:n alueella tupakkatuotteiden myynti. ”No mitä sitten, siirryn nuuskaan” sanovat useimmat. Ja elämä jatkuu niinkuin ei mitään vaikka juuri on mahdollisesti kuullut päätöksen joka omalta osalta saattaa tulevaisuudessa johtaa mustan pörssin kaupan antimiin. Ja sitäkautta valtaapitävien silmätikuksi: rikolliseksi jolta otetaan kaikki elämästä pois.

  No, moniko haaveilee uudesta autosta? Muistattehan että reilu vuosi sitten EU teki päätöksen että polttoaineiden myynti lopetataan yksitysihenkilöille vuonna 2030. Jos siis ostat nyt uuden auton joka pohjautuu polttomoottoriin, se on arvoton vuonna 2027. Koska silloin ei enää kukaan osta autoa joka ei palvele koska siihen ei saa polttoaineita.

  No, entäs sitten tämä ”pankki juttu”. Ruotsalaiset ja Tanskalaiset tekevät suomalaisilla miljardeja puhdasta voittoa ja vievät sen maastamme verotta pois. Missä on suomalaisten kollektiivisuus? Yhteen hiileen puhaltamisen tahtotila? Jos esim Saksassa joku ulkomaalainen ostaa jonkun saksalaisen yrityksen, suurin osa kansasta hylkää sen tuotteet välittömästi. Koska se ei tuota Saksan valtion kassaan tuloja.

  Juuri sama pitäisi olla suomalaistenkin agenda. Siis ”Suosi suomalaista”. Niin pankeissa, operaattoreissa, kiinteistöissä, vakuutuksissa, kaupoissa, … … Meidän tulee ostaa sieltä mistä maksetaan varoja valtiomme kassaan. Valtiolla on kiinteät menot (jos ei lasketa viisikkomme aivopierujen tuloksia), ja siksi valtiomme kerää verot tavalla tai toisella. Voimme maksaa palvelumaksua tileiltämme euron verran enemmän. Koska se pienentää tuloveroprosenttiamme. Moni sanoo että ei varmasti pienennä, mutta minä väitän että pienentää. Lisäksi se työllistää. Ja se on kaiken A&O tänä päivänä.

  Voin kertoa taas kertaalleen sen että jos mikään ei muutu kansalaisten toimintatavoissa, niin vuonna 2025 meidän jokaisen tuleveroprosentti on 40–45% kunnasta/kaupungista riippumatta. Onko se päämäärä johon haluamme? Vai olemmeko vähemmän laiskoja ja muutamme omia asioitamme jotta laskelmat eivät toteudu.

  • kukaties

   Vastaa

   Kiitos EU-päätöksistä kertomisesta. En tiennyt, että tupakan myynti lopetetaan 2025 ja polttoaineiden myynti yksityishenkilöille 2030. Uskomatonta, mutta uskottavaa. Isoja asioita hoidetaan kulissien takana. Onko näistä saatavilla linkkejä uutisiin tai EU-asiakirjoihin?

   Ilmeisesti kyseessä on edellämainittuja asioita koskevat direktiivit. Tulee mieleen GDPR-direktiivi. Sen tulkinta oli sekavaa. Kukaan ei todellisuudessa ymmärtänyt, mistä oli kyse. Ihmiset olivat ymmärtävinään. Konsultit opastivat ja luennoivat, yleisö joi kahvia, söi keksejä ja oli ymmärtävinään.

   Kaivoin esille kyseisen direktiivin. Siinä oli 100 sivua. Käsittämätöntä tekstiä. Kaikki oli kiellettyä ja säädeltyä, mutta kaikki oli sallittua.

 • Vapaamuurari 33

  Vastaa

  Nalle Wahlroos on poju babolowichin hyvä kaveri joka oli tai on Suomen rikkain mies toki juutalainen roisto! Se on vittu ihan sama mikä suurempi ryöstö rikos käynnissä lähes 100% juutalainen taustalla! Koska alkaa 110 kerta karkoitukset ja mihin helvettiin nämä talmud koukkunokat oikein karkoitetaan! Ovat mädättäneet koko planeetan ja korruptoineet!

 • Esexo

  Vastaa

  🧐 kaikissa pankeissa tapahtuu,ns.” Kupruja ” pienempiä,tai suurempia,niissä munaukset lakaistaan ” maton alle ” eikä olla avoimia…😠😭

 • Ilmari

  Vastaa

  Ei ole mitään päätöksiä tupakan tai polttoaineen myynnin lopettamisesta Kenenkään etu ei ole levittää tuollaista hysteriaa 

  Tavoitteena toki on savuton Suomi. Vaikka kuinka mietin, en löydä mitään kielteistä tupakoinnin rajoittamisessa. Valtio on jo kymmeniä vuosia kertonut, että tupakka tappaa, mutta silti jotkut nuoret edelleen aloittavat tupakoinnin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi