Afrikkalaiselle taksikuskille sakkoja 17-vuotiaan ahdistelusta

Uhrin kertoman mukaan vastaaja oli teon aikana ajanut hurjasti ja tuijotellut häntä sekä meinannut kolaroida toisen auton kanssa.

Rikos

taxi, automobile, road

Uhri oli lähdössä ystävänsä syntymäpäiviltä ja tilasi taksin. Taksi oli tullut pihaan ja hän oli hetken miettinyt mihin hän menisi istumaan, koska vastaaja oli näyttänyt etupenkkiä mutta hänestä oli tuntunut, että olisi pitänyt mennä takapenkille. Uhri istui etupenkille.

Syytteen mukaan taksinkuski laittoi kätensä uhrin reidelle ja kehui häntä kauniiksi. Vastaaja silitteli reittä liikuttelemalla kättä edes takaisin. Vastaajan käsi on siirtynyt koko ajan lähemmäs uhrin alapäätä. Uhri on teon aikana pyytänyt vastaajaa ottamaan käden pois jalalta, mutta vastaaja jatkoi kielloista huolimatta. Vastaaja kertoi kuinka ihanalta ja lämpimältä jalka tuntuu. Vastaaja on lisäksi sanonut, että uhrin pitäisi ottaa vastaaja luokseen yökylään ja että uhri voisi olla yhteydessä mieheen, jos haluaisi jotakin. Teko jatkui lähes koko matkan ajan.

Vastaaja tuomittiin 50 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 300 euroa. Valtion varoista maksetaan vastaajan asianajajalle yhteensä 1364,00 euroa, mikä määrä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 213594)

Afrikkalaiset Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Rotu Seksuaalinen ahdistelu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Neekeri: Satana rasissti valko tyttö ei halua etta minna koskea, suoMi olla rassisti maa!!!

 • Rautaturisti

  Vastaa

  Siinä taas yksi työvoimapulanpaikkaaja.. Kaveri ajaa taksia mutta sakko otetaan minimin mukaan. Tapahtunut varmaan jossakin pääkaupunkiseudulla, joten hyvin monella tapaa taas Suomi ja suomalaiset hyötyneet tästä, kysykää vaikka Kelasta, sossusta ja eritoten tältä tytöltä.

 • Eikka

  Vastaa

  Ennen takseihin asennettiin valvontakamerat kuljettajien turvallisuuden takia, nykyisin matkustajat tarvitsevat valvontakameran oman turvallisuutensa vuoksi.

  Taksiuudistus a la Berner, paskinta mitä taksialalle on tehty.

  • Paskiaiset vallassa

   Vastaa

   Berner oli tosiaan täys idiootti ja ihan hevosen näköinen

 • Vormula Uuno

  Vastaa

  kuski oli ilmeisesti RAKASTUNUT eikä tunteesta huumaantuneena tajunnut ajavansa vaan luuli olevansa auton kyydissä.

 • Julli

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä ongelma.

 • pertti grandell

  Vastaa

  kukaan fiksu järkinen ei mene taksiin missä yön-timppa tai karva-ranne.…näin se vaan on, ei voi tilata kun ei tiedä kuskista, mutta taksi jonosta tolpalta, aina ja aina pottunokka.….

 • BaZooka

  Vastaa

  Ihmeellistä ettei päättynyt raiskaukseen tällä kertaa. Minä muistan ajan kun voin soittaa taksin mihin aikaan tahansa ja taksi tuli. Sanoin osoitteen ja taksikuski sanoi kiitos ja ajoi siihen osoitteeseen mitään apukeinoja tarvitsematta. Kertaakaan ei käynyt mielessä että tässä voi nyt tulla taksikuskin toimesta seksuaalirikoksen uhriksi. Ennenvanhaan taksikuski jopa avasi asiakkaalle auton oven, nykyään taksikuski avaa housunsa. Ei meillä enää ole takseja, meillä on seksuaalisesti häiriintyneitä turvapaikanhakijoita jotka saalistavat uhreja helposti hankitun taksiluvan turvin. Ihan valtion luvalla ja valtion kehotuksella. Kuvitelkaapa pedofiilejä ajamassa lasten koulukyytejä, tasan sama tilanne. Taksia en ole käyttänyt Bernerin mallin jälkeen enkä käytä, täysin tuhottu elinkeinoala ja siitä kärsivät kaikki paitsi vasemmiston moniosaaja kultamunat.

 • Hell sinki taksi

  Vastaa

  Kuinkahan monta tälläistä kättä pilluun tai mokkakikkeliä pyllyyn tapausta on ollut , kun esim kännissä on baarista klo 02 – 05 menty tälläisten kyytiin? Se yksi saasta tällaisia metsästikin. Saiko peräti linnatuomion? Pk seudulla.

 • Bella

  Vastaa

  Tämä maa antaa sellaisen vaikutelman, että täällä naiset ovat halpoja: 300 euroa käsiksikäymisestä. Siis, jos minuun kosketaan luvatta seksuaalissävytteisesti, niin lyön hiuskampani koskijan käteen tai kaulaan. En varoita. Siinähän ulisee sitten. (Minulla on sellainen hiuskampa, joka on tuunattu aseeksi). Nyt joku tulee taas sanomaan, että ”älä täällä kerro suunnitelmistasi”. Samaa naisten aliarviointia ja holhoamista. Minä kerron sen vuoksi, että josko joku tällainen maahanmuuttaja tai muu ahdistelija sattuu näitä lukemaan, niin tietävät, että näinkin voi käydä, sillä olen hyvin, hyvin empaattinen, enkä haluaisi tällaista tehdä. Mutta teen, jos kunniani vaatii sitä (ja kyllä, menen vaikka linnaan kunniani vuoksi, koska olen joskus ollut ns tavisnainen, joka joutui syömään kunniansa tässä yhteiskunnassa näiden ”oikeuksien ja poliisien” vuoksi). Naiset tässä maassa kasvatetaan liian kilteiksi: mene töihin, tee ylityövuoroja vaativassa työssä, kuluta kroppasi loppuun, maksamme ehkä just sen että et tule toimeen, kuuntele paskaa kehostasi kadulla, hymyile vaan, kyllä se siitä, tule raiskatuksi, kuuntele käräjäoikeuden tuomio, ei tuomiota, ok, mene töihin kuolemaan. Ja ota ukoltasi turpaan, ei tuomioita, päinvastoin jos yrität erota, niin paikkakunnan poliisi on ukon kanssa juonessa mukana. Kouluttaudu teknologia-alalle yhtä päteväksi kuin mies, niin sinusta voi tulla jopa pomon sihteerikkö, jonka pitää ottaa suihin, tai työpaikka menee.

 • Melina

  Vastaa

  Ei ole kyllä taksilla tullut ajeltua sen jälkeen kun frouva Berner keksi taxi uudistuksen! Ois kyllä aihetta saada takaisin entisen taxin ehdot. Ja kaikki mokkakikkelit hevon helvettiin.

 • juha II

  Vastaa

  Niin. Tuollaisten tapausten jäljiltä, jotka kertautuvat toinen toisensa jälkeen eikä sille tehdä mitään todella konkreettista. Osoittaa, että maata johdetaan naurismadon älykkyydellä!
  Ja KÖH. ”Äääääärrrrioikeisto” on se suurin uhka, joille ei kaimketi tietenkään anneta taksilupia. Vai tarvitaanko edes niitä sveitsiläisen juutalaisnaisen jäljiltä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  taxi, automobile, road