Video: Monikulttuurinen jengi pahoinpitelee suomalaislapsen

Ei ole tietoa, mistä raukkamainen pahoinpitely johtuu.

Rikos

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt viime päivinä video, missä monikulttuurinen jengi pahoinpitelee suomalaislapsen. Pahoinpitelyyn osallistuu kolme henkeä, mutta heillä on ainakin vielä kameran takana yksi henkilö tuomassa ylivoimaa tilanteeseen.

Pahoinpitelyn aloittaa sosiaalisessa mediassa liikkuvien tietojen mukaan irakilainen mies, minkä jälkeen suomalainen, joka vaikuttaa sosiaalisen median perusteella olevan läheinen kaveri irakilaisen kanssa, potkaisee maassa makaavaa poikaa. Lopuksi vielä kolmas henkilö tulee ns. puskista lyömään uhria niin, että tämä kaatuu. Video päättyy tähän eikä ole tietoa, onko pahoinpitely vielä jatkunut sen jälkeen.

Lähteet: Telegram, kuvat PT-Media

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

35 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Snif

    Vastaa

    Empä usko että yksinään noista rotista jotka Suomalista pahoinpiteli, oli tämän maan kansaa, vaan jotain helvetin kurdeja.

    • Nimetön

      Vastaa

      Tuon keskimmäisen tyypin sukunimi on Korhonen.

    • Teeperi

      Vastaa

      Kurdit eivät ole suomen kansaa, vaan pelkkää lähiitään kuuluvaa jätettä.

  • Mr.AG

    Vastaa

    Jos mie olisin tuolla no vitun kakarat olisi haudassa

    • Rautaturisti

      Vastaa

      Kaksi näistä sontasäkeistä on ainakin tunnistettu. Toivottavasti tästä seuraa jatkotoimenpiteitä, enkä tällä tarkoita oikeuslaitoksen pään silittelyä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e148e8cf-9aba-4d88-a759-4d4ca6ac736e

    ” Paitsi, että väkivaltaisten videoiden jakamisessa saattaa syyllistyä itse rikokseen, voi videoiden jakaminen vaikuttaa negatiivisesti ihmisten turvallisuuden tunteeseen.”

    Vaikuttaa negatiivisesti turvallisuuden tunteeseen? Mitä vittua PolPo nyt taas?

    Toivottavasti mahdollisimman moni näkee kyseisen videon.

    • Nimetön

      Vastaa

      Normaalia polpon toimintaa.

      Sosialisti-Suomessa jos vaikka yrität mitenkään varmistaa ohutta oikeusturvaasi, voit taas syyllistyä siihen, tähän ja tuohon.

      Ja ketään ei kiinnosta.

      • Jussi

        Vastaa

        Tämä on nykypäivän rasismia. Kantasuomalaisia kohdellaan näin. Ei kiinnosta poliiseja eikä sosiaalitanttoja pätkääkään. Toivottavasti pikkupoika kostaa noille tekijöille kun kasvaa. On se kumma kun koira puree ruokkivaa kättä.

    • Leif

      Vastaa

      Höpöhöpö. Näitä ei haluta jakoon siksi, että tämän videon näkeminen rohkaisisi ainostaan suomalaisia puolustautumaan ja näyttämään kuka on isäntä talossa. Toisekseen nämä halutaan salata siksi, että suomalaisten lasten hakkaaminen näiden rottien toimesta jatkuisi. Jokainen tietää, mitä olisi tapahtunut, jos valkoinen suomalainen olisi tehnyt saman mustalle lapselle. Se olisi kansainvälinen uutinen ja video olisi levinnyt alta aikayksikön koko maailmalle. Toimiin oltaisiin ryhdytty viipymättä. Ei voi käsittää, miten tämän maan poliisi voi olla tuollainen aisankannattajia.

  • Observer

    Vastaa

    Olis kirveellä tötä… Siis jumalauta… tuo uhrihan on ihan lapsi vielä.

  • Arnoldes Swhwaszeneekeri

    Vastaa

    Olen jo kerran puuttunut mamukakaran toimintaan kun vei kantasuomalaiselta pojalta puhelimen kädestä. Hiekkaneekeri näytteli vielä tilanteeseen puuttuneelle naiselle keskisormea. Ryhdyin jyresemään sille hiekkaneekerimamulle jonka jälkeen mutanaama lähti juoksemaan karkuun. Puutun jokaiseen tilanteeseen ja käytän tarvittaessa voimaa. Vitun sama mitä Polpon APINATAPONEN ON MIELTÄ!!! KUULETKO JARI APINATAPONEN? Vittuakaan ei kiinnosta sun mielipiteesi, suomen vihollinen, hintelä kynäniska jota vain poliisin vaakuna suojelee.. Vihaan tätä paskaa saatana. Vastarintaa löytyy nimittäin, uskokaa pois!

    • juha II

      Vastaa

      Juuri oikeaa toimintaa mitä teet. Vain harvat miehen kokoisetkaan välittävät (uskaltavat – koska polpo) puuttua apina ruton tuomaan väkivaltaan.

      Ja, jos edes uhriuskaltaa tehdä poliisille ilmoituksen… polpo lyö vielä lisää nöyryytystä!

      Suomessa tilanne on nyt sama kuin Ruotsissa! EU-globalistien projekti NWO:n pystyttämiseksi on TUHOTA länsimaiset yhteiskunnat MUSLIMI-INVAASIOLLA kuten ILLUMINATTI on ”pelikirjassaan” soµmitellut!!!
      Kotona Suomessa on se AINOA ja OIKEA tantere, jossa jokaista oikeaa MIESTÄ tarvitään välittämättä globalistien käsikassarasta polposta!!!
      P. S. Polpo on jo varmasti vinkunut videon jakamisesta netissä ja siinä kaikki. Tai ei aivan. Täytyyhäjn kurmootetun privelitsin haltijan vielä saada rangaistus!!!

  • Late

    Vastaa

    Vittu noi saastat pitäis ampua. Mikä vittu siinä on että noita paskaläjiä vieläkin siedetään suomessa. Vanhempien lähtömaihin vaikka tykinruoaksi tollaset saastat.

    • Bella

      Vastaa

      Toivottavasti jokin moottorijengi tajuaa alkaa ottamaan selvää näiden kotiosoitteista ja sitten opetusta. Haitanneeko, vaikka hauta kutsuisi. Tuskin.

      • Turo

        Vastaa

        MC-jengithän ovat täynnä mustalaisia ja irakilaisia. Diilaavat huumeita lapsille kimpassa. Ja ei ehkä kannatta täällä kertoa palkkamurha- ja puukotussuunnitelmistaan; saat vain elinkautisen JOS oikeasti toteuttaisit niitä.

    • Bella

      Vastaa

      Jos joku nyt on naiivisti huolissaan minun toiminnastani, niin ei ehkä kannata olla. Tekoon tarvitaan todisteeksi muutakin kuin nuo ylläolevat sanat, ja minähän puhun. Kukaan ei minun turpaani tuki. Muistakaa se. Moneenkohan palkkamurhaan nuo minun ylläolevat sanat nyt voisivat liittyä. Hmmm. Mietitäänpä. Jos joku kykenee aukottomasti todistamaan edes yhden, niin ilmoittakaa poliisiin. Silloin kun on itse valmis käyttämään äärimmäisia keinoja, niin pitää olla itsekin äärimmäinen. Olen yhden kerran hämännyt toimillani Suomen poliisia, josta poliisi oli hämillään ja kyseli kuinka tein sen. Rikolliset käyttävät samoja keinoja kuin poliisi. Todellisuus on kuitenkin se, että minun lähimmäisiini ei kosketa, tai koskija maksaa kalliisti. Toisenlaisessa todellisuudessa elävät tietysti näkevät tämän kommenttini päänaukomisena, mutta minä vain kerron, mitä seuraa. Tämä on puumerkkini, olen aiemmissakin keisseissä kertonut etukäteen, että miten asiat tehdään ja seuraukset, jos ei tehdä. Tottahan tiedustelut ja poliisi tietävät, kuka nimimerkkini takana on. Ja poliisilla on yhteyksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

      • Kalle

        Vastaa

        💯👌

  • Schlageter

    Vastaa

    Jos olisin tuon pahoinpidellys pojan isä, pahoinpitely jäisi noilta tyypeiltä elämän viimeiseksi. Huonoa on, että liian monella varttuvalla pojalla on kotonaan vain suvakkiäiti.

  • Eikka

    Vastaa

    Suomesta on tullut monikulttuurinen helvetti.

  • entiedä

    Vastaa

    Tuo saatanan partalapsi joutas ruoskittavaksi niinku siellä lähi idässä yleisesti tehdään, uhri vrm 12v ja tuo saatanan kurdi lyö, ulos maasta.

  • Valkoinen poika

    Vastaa

    Uuniin koko juuri ettei se pahenna maailmaa. Lainsäädäntö on täyttä paskaa. Silmä silmästä laki takaisin meille.

    • Jarmo

      Vastaa

      Näin on. Jokasta neekeriä päähän haulikolla ja suomi takaisin valkosille!

  • Bella

    Vastaa

    Kun poikani oli pienempi, 10 vuotta, niin hänen kimppuun kävi 5–6 jäseninen 12–15-vuotiaista koostuva etnojengi. Näin sen ikkunasta. Menin pihalle ja vetäisin ryhmän läskipersejohtajaa päähän. Se oli minua ainakin 20 senttiä pidempi ja elopaino koostui paskaruoasta ja huonosta aineenvaihdunnasta, mutta äidin viha antaa uskallusta. Ne lähtivät käpälämäkeen, mutta sen jälkeen poikani sai olla rauhassa. Kerran näin ne kauempana pihastani,m utta kun näkivät minut, niin luikkivat pakoon. Nyt poikani on jo isompi, mutta ei mikään jättiläinen silti, ja jos monta henkeä käy päälle, niin voi voi. Olen nimittäin päättänyt siinä tapauksessa, ellen pääse paikan päällä vetämään puukolla (kannan aina mukanani hiuskamman muodossa), niin etsin ne käsiini ja ostan palkkamurhan. Jos en saa tyyppejä kiinni, niin ostan palkkamurhan äidille, isälle tai siskolle ja niin edelleen. Silmä simästä, mutta minulla on kotikenttäetu eli kosto on ikävä.

  • Herrenvolk

    Vastaa

    Kauan aiomme vielä hyväksyä tätä, että lapsiamme, naisiamme ja vanhuksiamme pahoinpidellään, raiskataan ja nöyryytetään haitallisten vieraslajien toimesta. Kolmannen valtakunnan saksan keinot käyttöön haitallisten vieraslajien hävityksessä.

  • Örmy

    Vastaa

    Sellainen hieman positiivinen näkemys tässä on se että Suomen luonnossa on paljon saunoja.
    Yhtä paljon kun on saunoja, on myös saunan takapuolia.

    Jos tämän päivän meininki jatkuu niin lapiolle kyllä tulee käyttöä saunan takana.

  • non-jogger

    Vastaa

    Valtio tulee varmaan kyttäämään tuota hakatun pojan isää. En uskalla kertoa mitä tekisin jos olisin samassa tilanteessa kuin tämä isä.

    Kelataan taaksepäin 30 vuotta. Poliisi luultavasti kertoisi isälle missä nuo hakkaajat asuvat ja milloin siellä ”kannattaa käydä”.
    Nykyään? No, turha kirjoittaa sen enemmän. Keenerit ja dorkat Lähi-Idästä kun ovat kunniakansalaisia.

  • Nimetön

    Vastaa

    Aikuinen mutakuono hakkaa 10-vuotiasta suomalaislasta muiden mutiaisten kanssa joukolla, vittu mitä touhua. Jokainen neekeri Suomessa pitäisi tappaa.

  • marko

    Vastaa

    Kemijokeen vaan sukeltelemaan voimalaitoksista läpi

  • Nimetön

    Vastaa

    Eiköhän noi tosta nokallaan vastaa… Ressukat. päähänhän noi tarvii joka ainoo paska kasa. Ja saavatkin huolella. Surkeita ressukoita. Karma kuittaa vässyköitä 🙂 eihän tälläset apinat miehiin uskalla kajota naisetkin pyyhkii reppanoilla pölyt asfaltista.

  • Louhi

    Vastaa

    Hienosti on stalinistinen indoktrinaatio saatu maaliin saakka: kuranaama tempaisee turpaan, mutta mitä tekee suomipoika? Hän haluaa kätellä ja hieroa sovintoa. Lopputulos on täydellinen itsestäänselvyys.

  • Asiallinen

    Vastaa

    Nämä pahoin pitelijät pitäisi pitää vankilaan/nuoriso vankilaan.Sillä sipuli

  • Mikko

    Vastaa

    Katsoin juuri dokumenttia Osama bin Ladenista jonka kommentti amerikkalaisista vuodelta 1996 sopii kuvaan..
    ” On jumalan tosi että heidät saa tappaa ja heidän varansa riistää ”

    Noissa kulttuureissa on annettu pitkään lupa väkivaltaan.

  • kimmo

    Vastaa

    1.Hussein Alvashawi, 2. Alex Jokiranta ja 3. Nico Ahonen.

    • hyi olkoon

      Vastaa

      Mitä hävettäviä äpäriä tuollaiset suomalaisella nimellä varustetut lähi-itäläisen jengitoverit ovatkaan. Wannabe-gangstoja myötäilemässä ”vahvempaa” rotumuukalaista.

  • Hiljaa rotat

    Vastaa

    Oi voi mikä ressukka ei osannut yhtään laittaa vastaan, mistä on suomalaiset tehty?

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi