Somalimies tuomittiin kolmen kannabiskasvin ryöstöstä

34-vuotias somali Abdifatah Sufi Mumin on tuomittu ryöstöstä, vapaudenriistosta ja huumausainerikoksesta vuoden ja kahdeksan kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeuteen.

Rikos

gavel, hammer, judge

Rikosten uhri Antti Tikkanen on kutsunut Muminin ja kaksi muuta henkilöä kotiinsa Lohjalla katsomaan kellarissaan kasvattamia kannabiskasveja tarkoituksenaan kaupitella kasveja. Mumin on aseella uhaten sanonut ottavansa kaikki kasvit. Mumin oli lyönyt Tikkasta aseen kannalla, hänen kätensä oli sidottu nippusiteillä ja suun eteen, pään ympäri laitettu ilmastointiteippiä. Myöhemmin on ilmennyt, että ase ei ollut aito.

Tikkasen mukaan Mumin oli anastanut kymmenen kannabiskasvia, kasvatusverhon, mattoveitsen ja puhelimen, mutta Mumin on tunnustanut vieneensä vain kolme kannabiskasvia. Mumin on itse kertonut leikanneensa kasveja eikä pelkästään kukintoja, joten näin ollen Muminin on katsottava pitäneen hallussaan kolmen kannabiskasvin kukinnot ja lehdet.

Mumin määrättiin maksamaan rikosuhrimaksu 80 euroa sekä todistelukustannuksia noin 30 euroa valtiolle sekä rikoksen uhrille kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta 1000 euroa, pysyvästä haitasta 300 euroa ja kärsimyksestä 1000 euroa. Valtion varoista suoritetaan Muminin puolustukselle yhteensä 852,50 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus, Kansalainen

Huumeet Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Somalit Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kuka päästää somalin kotiinsa?

  • SaddamHussein

   Vastaa

   Suomalainen huora tai epätoivoinen paskan kukan valmistaja jolla ei ole muita asiakkaita…vittu näitä somppuja kun ei ole edes oikeita aseita…haaskalintuja…kysykää afrikkalaisilta mitä mieltä ovat sompuista. Alinta kastia…

 • TT

  Vastaa

  Somppu ei saa edes muutamaa kasvia kasvatettua, vaan nekin pitää ryöstää. Voiko somalia kutsua edes neekeriksi? Somalille se olisi kunnianimi.

 • Salomon

  Vastaa

  No ensinnäkin sinä/ me maksetaan nuo korvaukset jota tämä killisilmä saa tuolta neekeriltä. Ja toisaalta, rehellisesti, et tarvitse mitään kun olit niin typerä kun pääsit neekerin kotiisi ja sait turpaasi. Olisit voinut myös tehdä töitä etkä kasvattaa päihteitä.

 • voi v.... joo

  Vastaa

  Ryöstetty kukankasvattaja sai paremmat korvaukset kuin raiskattu lapsi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, hammer, judge