Vantaan vankilassa tapahtunut raiskaajan murha: suomalaiselle ja afrikkalaiselle syyte

Syytteen saavat 23-vuotias suomalaismies Perttu Oskari Pyynönen sekä 19-vuotias afrikkalaismies Abshir Diini Muye.

Rikos

Vantaan vankilassa kidutettiin tammikuussa hengiltä vanki, joka istui tuomiota raiskauksista. Häneen kohdistuneen pitkäkestoisen ja raa’an väkivallan vuoksi tekijät tulevat vastaamaan syytteeseen murhasta, josta voidaan tuomita ainoastaan elinkautinen.

Poliisin mukaan väkivalta kesti kaksi vuorokautta ennen kuolemaa. Häntä oli pahoinpidelty erilaisilla astaloilla ja ilmeisesti hänet on myös ”raiskattu” väkivallan aikana jonkinlaisella astalolla. Lopulta hänet tukahdutettiin muovipussiin.

Syyksi on esitutkinnan mukaan paljastunut uhrin tausta eli se, että hän on tuomittu raiskaaja. Raiskaajat ovat vankiloiden alinta kastia. Normaalisti he istuvat omilla osastoillaan, mutta esimerkiksi matkasellissä, jossa teko tapahtui, voi käydä niin, että raiskaajat sekä ylempänä hierarkiassa olevat päätyvät samalle osastolle ja jopa samaan selliin. Matkasellissä ollaan yleensä lyhyitä, muutaman päivän jaksoja kerrallaan.

Syytteen saavat 23-vuotias suomalaismies Perttu Oskari Pyynönen sekä 19-vuotias afrikkalaismies Abshir Diini Muye. Molemmat istuvat jo valmiiksi henkirikoksen yrityksestä vankilassa. Pyynönen on tuomittu 10 vuoden vankeuteen murhan yrityksestä. Muye taas puukotti isäänsä ja sai tuomion tapon yrityksestä.

Lähde: HS

Kotimaa Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rikos Rotu Suora toiminta Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Marho Rubio

  Vastaa

  Tässä kohden on oikeus tapahtunut. En tunne mitään sääliä murhattua kohtaan. Nämä teon tekijät saavat minulta synninpäästön.

 • Nimetön

  Vastaa

  Epic handshake?

 • Oikeus ja kohtuus

  Vastaa

  Ei ole Suomessa onneksi korpilakeja. Neekerille ja kantikselle korkeimmat mahdolliset tuomiot päivän selvästä motiivista ja raskaudesta.

 • Eikka

  Vastaa

  Enää ei näköjään tarvitse viedä saunan taakse, matkaselli kelpaa myös.

 • Gsoll

  Vastaa

  Eikö tässä uhrin keississä ollut kyse nuorten seurustelusuhteesta, jossa tyttis yhtäkkiä päätti että hänet onkin raiskattu?

  • Raiskarisaimitäansaitsi

   Vastaa

   Ei ollut. Kyllä tämä jätkä systemaattisesti metskasi nuoria tyttöjä.
   Enää ei metsästä ketään.
   Oikeus voitti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi