Saman Safari Ghalazangir vankilaan törkeästä lapsenraiskauksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta

Mies käytti tyttöä seksuaalisesti hyväkseen Vaasassa kesällä 2019. Uhrille tarjottiin kannabista ja alkoholijuomia.

Rikos

Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut 28-vuotiaan Saman Safari Ghalazangirin 5,5 vuoden vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi Ghalazangir joutuu maksamaan tytölle 12 500 euron kipu- ja kärsimyskorvaukset.

Tapahtumat

Mies käytti tyttöä seksuaalisesti hyväkseen Vaasassa kesällä 2019. Tyttö oli tuolloin hieman yli 15-vuotias, ja osapuolten ikäero oli yli kymmenen vuotta.

Tyttö ja mies tapasivat tapahtumailtana ensimmäistä kertaa. Tyttö meni miehen asuntoon, jossa hänelle tarjottiin kannabista ja alkoholijuomia. Ensin he olivat yhteisymmärryksessä oraalisessa sukupuoliyhteydessä.

Tämän jälkeen tyttö vastusti fyysisesti ja sanallisesti yhdyntää. Oikeuden mukaan mies käytti hyväkseen tytön päihtymistä. Oikeuden mukaan miehen väkivalta ”ei ollut erityisen voimakasta”.

Lähde: IS

Huumeet Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Rikkautta ja voimavaraa, VMP.

 • Jones

  Vastaa

  Ehkä joskus antavat jopa KOKAkolaa. Näinhän etelän gigolot ovat tehneet jo kautta aikojen. Sitä on vaikea todistaa, sillä kokaiini ei näy veritestissä enää päivän jälkeen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi