Pedofiili Toni Mustonen vankilaan 2,5 vuodeksi

Mustosen syyksi luettuja syytekohtia on kaiken kaikkiaan 14.

Rikos

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1995 syntyneen Toni Tapio Mustosen 2 vuoden ja 6 kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen. Lapsen seksuaalisen hyväksikäytön lisäksi miehen katsottiin syyllistyneen useisiin salakatseluihin, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisiin sekä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapitoihin.

Tuomiosta 720 päivää on jäännösrangaistusta, sillä mies oli rikoksia tehdessään ehdonalaisessa vapaudessa. Hänet oli aiemmin tuomittu useista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista sekä muun ohella salakatselurikoksista yli 7 ja puolen vuoden mittaiseen vankeuteen.

Nyt tuomitut rikokset Mustonen oli tehnyt miltei heti päästyään koevapauteen. Mies määrättiin pidettäväksi vangittuna.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen

Tapahtumat

Mustonen oli esiintynyt verkon lastenhoitosivustolla lastenhoitajana väärällä nimellä ja päätynyt erään alakouluikäisen lapsen hoitajaksi useammalla kerralla.

Lapsi oli ollut miehen luona ainakin kaksi kertaa, ja kerran mies oli ollut lapsen perheen asunnolla. Hoitokertojen yhteydessä mies oli salakuvannut alastonta lasta.

Tämän lisäksi mies oli useammalla kerralla salakuvannut ihmisiä, myös lapsia, uimahallin pukeutumis- ja suihkutiloissa Helsingissä. Kerran mies oli käynyt kuvaamassa altaiden puolella.

Salakuvaamisen ja laitteiltaan löytyneen materiaalin mies suurimmilta osin myönsi oikeudessa. Mies kuitenkin väitti, että oli poistanut suurimman osan ottamistaan kuvista ja videoista ja että jonkun kuvan hän oli ottanut vahingossa.

Lähde

Helsinki Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • 18-88_Danke

  Vastaa

  Matkasellissä pitäisi tuollaisten tuomio istua alusta loppuun. Ei tarvita työryhmiä ja turhakkeiden laki valmisteluita uuden pedarilainsäädännön valmisteluun. Matkasellissä tuomio hoituu kätevästi, ongelma ”hoituu” ja kaikki voi pestä jutusta kädet. Samoin vuosien valituskierteet jää kokonaan pois.

 • TT

  Vastaa

  Milloin tuomitaan lasten koronapiikittäjät tai maskifetisistit, jotka venyttävät turhaa maskinpitokampanjaa kouluissa vaikka loputtomiin? Mielisairaat aikuiset tekevät lapsista oman hyvesignalointinsa ja huuhaa-paniikkinsa välikapplaleita.

  • IR

   Vastaa

   Vertasitko juuri henkilö, joka kannattaa maskisuositusta, pedofiiliin? Erikoinen arvomaailma.

 • Tomppa

  Vastaa

  Minusta Suomen oikeuslaitos kaipaisi pikaista uudistamista. Miten voi olla mahdollista, että rikoksen uusiminen vähentää tulevan tuomion pituutta tai ehdonalaisen aikana tehdyt rikokset eivät pidennenä tuomiota? Minusta kummassakin tapauksesssa tulisi soveltaa huomattavsti ankarampia rangaistuksia. Erityisesti puolustuskyvyttämiin lapsiin, vammaisiin ja vanhuksiin, kohdistuvat rikokset tulisi tuomita nykyistä huomattavasti ankarammin. Pitkien vankeustuomioiden tarkoitushan on nimenomaan toimia sekä pelotteena että rangaistuksena.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi