Poliisi etsii monikulttuurista ryöstäjäjengiä Helsingissä – Katso kuvat!

Helsingin poliisi tutkii tammikuun alussa Herttoniemessä Siilitiellä tapahtunutta ryöstöä. Ryöstö tapahtui siilitien metroaseman läheisyydessä.

Rikos

Kolme ryöstäjää hyökkäsi noin 25-vuotiaan uhrin kimppuun pahoinpidellen tätä putkipihdeillä. Saaliiksi he saivat käteistä rahaa ja huumaavia lääkkeitä.

Kaikki epäillyt ovat noin 17–22-vuotiaita. Putkipihdeillä lyönyt mies oli noin 180–185 senttimetriä pitkä, hoikka, tummaihoinen ja kiharahiuksinen. Hänellä oli vaaleat vaatteet. Toinen epäilty oli tummaihoinen, ja hänellä oli tummat vaatteet. Kolmas epäilty oli noin 183–185 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä oli vaalea iho ja viikset.

Lähde: Poliisi

Helsinki Huumeet Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pakolaiset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jokuvaan

  Vastaa

  Monikulttuurisuus ja neekerit ja arabit on perseestä ei mulla muuta!

 • Pera

  Vastaa

  Kas, kas! Neekerit neekeröivät ja vieläpä itä-Helsingissä, Siilitiellä. Kymmenestä helsingin saastuneimmasta paikasta kahdeksan on itä-Helsingissä. Itäkeskus, Kallahti (Vuosaari) ja Meri-Rastila ovat jo ylittäneet 40 %:n lukeman. Jakomäki ylittää myös 40 %:n aivan pian, Kannelmäki ja Itä-Pasila 30 %:n.

  Edessä on kirjaimellisesti musta tulevaisuus.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vuosikymmeniä harjoitettu pakkomonikulttuurisuus näkyy lieveilmiöineen katukuvassa hyvin selkeästi.
  Itä-Helsingin betoniviidakossa ei ole mitenkään turvallista kulkea, neekereiden suorittamia ryöstöjä on alkanut olla suht tiuhaan tahtiin.
  Olisi mielenkiintoista tietää, että oliko tämä ”vaalea iho”, joku arabi?

  • Hylsy

   Vastaa

   Albaani, muu balkanilainen, ryssä tai kantisnisti.

 • Mikko Mallikas

  Vastaa

  Jos tekijät olisivat kalpeanaamoja, kuvat olisivat tunnistettavissa laadultaan UHD eikä blurrattuja. Noin huonoja kameroita metroasemilla ei ole mutta kun Konsta sanoo ettei sovi agendaan niin ei sitten näytetä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Olikohan tässäkin tapauksessa kyseessä Taposen löyhä kaveriporukka? Siltä ainakin näyttää valvontakameroiden kuvien perusteella.

 • Pojat on poikii

  Vastaa

  Juu tämäkin varmaan selvitetään kuten kaivopuiston joukolla hengiltä potkiminen.

  • Artisti maksaa

   Vastaa

   Kaivopuiston henkirikoksen tekijöiden syyte on pahoin pitely vaikka uhri isolla joukolla hengiltä ilman syytä potkittiin. Päinvastoin tapahtuessa syyte tappelu ja kuolemantuottamus vähintään, luultavasti jopa murha.
   Kuvat tekijöistä jo kertoo että tekijöille ei rangaistuksen pelkoa ole. Muutos on tultava, asunnon hintaan vaikuttaa kohta kun pako kiihtyy koko pääkaupunkiseudulta.

  • Triptyk

   Vastaa

   Kaivohuoneen neekerit eivät saa mitään tuomiota, sillä ei pystytty todistamaan kenen väkivalta oli vaarallista tai tappavaa ja kenen harmitonta. Eli tavallisena pahoinpitelynä menee ja me – veronmaksajat – maksamme sakot, jos niitä tulee. Mainitaan vertailun vuoksi että Päivi Räsäselle halutaan 120 päiväsakkoa Raamatun siteeraamisesta. Laskekaapa hänen liksallaan mitä tuo tulisi tekemään. Jatkossa on parempi siteraata Quraania.

   Kaikki viisi neekeriä on tunnistettu, yhtä ei ole tavoitettu. Missäköhän mahtaa neekeri mennä? Aika jännä ettei hänen pankkikortiaan tai puhelinta voida seurata; tuolloin hänet saataisiin kiinni minuuteissa.

   Kaivohuoneen toimitusjohtajan mukaan mukaan yökerho on turvallisempi paikka kuin oma keittiö. Tuskinpa sentään: minun keittiössäni ei heilu humalaisia ja huumepäisiä neekereitä.

   • Simo Hollanpää

    Vastaa

    Kaivohuoneen hlökunta toimi aivan saatanan perseillen tässä jutussa. Muutin itse Stadista veks jo vuosia sitten, jos siellä vielä on ketään selväjärkisiä valkoisia jäljellä, niin laittakaa toi paskamesta Kaivari boikottiin. Ja kaikki saman yrittäjän firmat. Hyysätköön siellä/niissä sitten noita smugulemmikkejään. Toivottavasti korona-aika kaataa ton paskafirman.

 • Eikka

  Vastaa

  Arvaan, että putkipihdit oli varastettu ja niistä hankkiuduttu eroon, koska ne aiheuttivat vakavaa ihottumaa kuten kaikki muukin työhön viittaava.

 • Ilmari

  Vastaa

  Vaikuttaa siltä, että he tiesivät uhrilla olevan huumeita Luultavasti he tunsivat uhrin.

 • Simolan kauhu

  Vastaa

  Lähi-itä, arabi ja somalijengit riehuu aivan huikeesti edustettuina koko Uudenmaan alueella. Ja tämän maan mp-kerhot ja klubit ei reagoi tähän mitenkään? Business ia business..

 • juha II

  Vastaa

  Hmmmmm.…. Etsii vaiko ”etsii”?
  Edellinen ei ole syy vaan seuraus.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vitun neekerit

 • Sanna Marina

  Vastaa

  Neekeri on halveksuttavin elämänmuoto.

 • EV

  Vastaa

  Mitä virkaa noin sysipaskoilla valvontakameroilla on? Tuollaisten ”tunnistuskuvien” laittaminen jakoon on lähinnä vittuilua kansalaisille. Sitä paitsi, kuka näitä tunnistaisi? Samanlaista rikollista nuorisoa lappaa rajojen yli jatkuvalla syötöllä, nämä pukeutuvat aina samalla tavalla ja alkavat olla enemmistöä näissä Itä-Helsingin huumeiden ja kusen katkuisissa lähiöissä. Nämä(kin) kuvat ja tapaus unohtuu aina iltapäivään mennessä, tämähän on ihan arkea ja uutta normaalia, johon meidän kantaväestönä pitäisi sopeutua. Näitä kuvia ei tulla koskaan käyttämään itse ydinongelman selvittämiseen julkisuudessa. Mutta annapas olla kun yksi natsi potkaisee narkkarin kumoon, niin sitähän vellotaan vuosikausia, luodaan mielikuvia suuresta kansallisesta uhasta ja näköjään onnistutaan tekemään jumalauta dokumenttejakin aiheen ympärille harhautuksena tälle lammaslaumalle, joka edelleen sokeasti luottaa näihin tekopyhiin tasavertaisuusoksennuksella koristeltuun oikeusvaltiosysteemiin ja ”vastuullista journalismia” harjoittaviin mediataloihin, joista pahin on verovaroin rahoitettu. Jokainen tietää takaraivossaan, mikä on nykypäivänä ”hyvien tapojen mukaista” ajattelua ja puhetta, ihan sama kuinka hyvin perustelisit sananvapauden tarkoituksen ja tärkeyden. Tämä yleinen hyvin kieroutunut ilmapiiri on rakennettu vuosikymmenien aikana globalismin levittyä kaikkialle, työ tämän korjaamiseksi on aivan valtava.

 • TT

  Vastaa

  Neekerit reippaasti putkiremppaan menossa?

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Suomalaisilta nuorilta on varastettu kenkiä jaloista ja vaatteita päältä koko VR:n pääkaupunkiseudun lähiliikennealueella, Stadista Riksuun. Aseilla uhattu, sitä en tiedä ovatko oikeita vai niitä kuulapyssyjä.

 • Jörgen Heinz

  Vastaa

  Annan kaikille ilmaisen neuvon, ostakaa koira, mielellään iso sellainen. Kun hurtta kävelee vierellä, ei yhden ainoa jengiläinen eksy luoksesi. Rotikka, mastiffi, Malinois… Siinä on muutama hyvä esimerkki. Erityisesti Malinois tunnetaan halusta puolustaa isäntää viimeiseen hengenvetoon asti. Ei pelkää ketään eikä luovuta ikinä. Hankkikaa rakkaat suomalaiset ihmiset itsellenne koira ja saatte liikkua vapaasti ympäri helsinkiä. Mitä suurempi koira, sen suurempi pelote vaikutus.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi