Syyte: Turun terroristi pahoinpidellyt vartijan vankilassa

Koska hän istuu jo valmiiksi elinkautista tuomiota, tullaan tulevat tuomiot upottamaan nyt jo istuttavaan tuomioon. Toisin sanoen hän ei tule saamaan lisärangaistusta teoistaan.

Rikos

Turun terrori-iskusta tuomittu Abderrahman Bouanane on saanut syytteen väkivaltaisesta käytöksestä vankilassa. Hänen epäillään pahoinpidelleen vartijan potkaisemalla tätä sekä puremalla toista. Rikosnimikkeet ovat virkamiehen vastustamiseen 13.10.2020 sekä kaksi virkamiehen väkivaltaista vastustamista 15.10. ja 31.10.2020.

Rikokset ovat tapahtuneet Turun vankilassa, jossa hän istui elinkautista tuomiotaan. Sittemmin hänet on siirretty toiseen vankilaan.

Vuonna 2017 Bouanane puukotti Turussa kymmentä ihmistä, joista kaksi kuoli. Hän sai teostaan elinkautisen tuomion terroristisessa tarkoituksessa tehdyistä murhista ja murhan yrityksistä.

Lähde: Yle

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pakolaiset Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Suomalaisvastaisuus Terrorismi Turun terrori-isku 2017 Turvapaikanhakija Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Marko T.

  Vastaa

  Ei mitään syytteitä, vaan kyseinen paskaläjä heitetään tuomionsa loppuajaksi eristysselliin.

 • juha II

  Vastaa

  Rönkä-setä kertoo, että kyseinen vanki on ”oireillut” vankilassa. Siksipä hänet on laskettava luontoon.

 • Simon elo

  Vastaa

  Gojimia tippuu. Näin juutalaisena ihan sama!

 • matti mainio

  Vastaa

  Varmaankin joku väärinkäsitys tämä uusi tapahtuma. Bouane on hieno mies, ei voi olla paha. Heti Turun puukotusten jälkeen, kun tämä silloin vielä väärillä henkilöllisyystiedoilla Hämeenlinnaan johonkin sairaalahoitoon viety sai haavoihinsa hellää hoitoa, Suomen iltapäivälehdet hehkuttivat kuinka ystävällinen, sympaattinen ja erityisesti naisia kunnioittava herrasmies tämä puukottaja on.

 • Jak-C

  Vastaa

  Muslimi

  • Puolustaja

   Vastaa

   Tälle idiootille pitäisi tästä lähtien syöttää vain joulukinkkua. Siinähän saisi purtavaa.

 • Pekka Prink

  Vastaa

  No kyllähän sen ymmärtää.
  Suvakkienkin mielestä täysin syytön mies vankilassa jonka äärioikeisto on sinne järjestänyt.
  Presidentinkin mielestä. Ja Tuppuraisen.
  Hermostuuhan sitä nyt vähemmästäkin.
  Missähän avotalossa se istuu?

 • Jouko

  Vastaa

  Kutsukaa Linnan juhliin, antakaa palkintoja ynnä mitaleja, viekää päiväkotiin lääppimään pikkutyttöjä… ottakaa hänet SDP:n kansanedustajaksi tai jopa ministeriksi! Hänestä voidaan tehdä Kela/islam/sharia-ministeri. Tämä mies on suomalaisten kommarien suurin sankari.

 • KL

  Vastaa

  Kappas että uskalsi. Olin paikalla kun tyyppi aloitti juoksunsa. Olen vanhempi nainen, mutta koska polvet hajalla nivelrikon takia en edes yrittänyt lähteä karkuun kun näin kaverin juoksevan kohti – typerää kääntää selkänsä potentiaaliselle uhalle jota ei taatusti pysty juoksemaan karkuun – vaan jäin odottamaan, suunnitellen mitä teen jos jätkä käy päälle koska huolimatta siitä että en itse asiassa näynyt ensimmäistä puukotusta epäilin terroristihyökkäystä koska olin hetkeä aikaisemmin kuullut hänen huutavat sitä ”Allah akbar” huutoa. (Ja kävin todistamassa sen myös oikeudenkäynnissä).

  Jätkä juoksi ohi. Mutta seuraava nainen oli selkä käännettynä ja hänet jätkä pysähtyi puukottamaan. Se italiaisnainen joka oli liikkeellä lapsensa kanssa, ja on sivumennen ilmeisesti täysidiootti koska antoi jälkikäteen lausuntoja siitä kuinka tämä ei tehnyt hänestä siirtolaisvastaista koska suurin osa näistä miehistä on ihan kivoja, ja hän kyllä antaa edelleen lapsensakin tavata…

  Olen ollut melko lailla varma jälkikäteen että poika juoksi minusta ohi koska olin a) kääntyneenä häneen päin koko ajan ja b) veikkaisin että naamasta ja asennosta näki että aion tapella. No, huonostihan siinä minulle olisi käynyt, parhaimmillaan olisin ehkä korkeintaan pystynyt hidastamaan häntä vähän, mutta se että hänellä ei riittänyt sisu käydä edes vanhan naisen kimppuun kun nainen jäi tuijottamaan ja näytti siltä että oli valmis tappelemaan vastaan vaan hän valitsi lähinnä naisia joiden kimppuun pystyi käymään yllättäen ja takaapäin…

  Tyyppi on nössö. Ja selittää aika hyvin minkä takia hän ei käynyt sen sotilaspuvussa olleen nuoren miehen kimppuun ketä hän väitti ensin suunnitelleensa uhriksi. Paskat hän mitään oikeasti suunnitteli, kunhan yritti kehuskella jälkikäteen. ”Ihan varmasti mutta siellä oli liikaa ihmisiä” tai jotain. HAH!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi