Maahanmuuttajille tuomioita huume- ja liikennerikoksista

Vastaajat ovat nimiensä perusteella kotoisin Lähi-idästä.

Rikos

abstract, abstraction, acceleration

Kannabista, kortitta ajoa ja itsemurhayritys autolla

1999 syntynyt vastaaja käytti syyskuussa 2019 kannabista. Muutamaa päivää myöhemmin hän kuljetti autoa ilman korttia.

Jälleen muutamaa päivää myöhemmin hän on istunut suomalaisnaisen ajaman auton takapenkillä ja samalla heillä on ollut riitaa. Nainen ei suostunut ottamaan vastaajaa luokseen yöksi, jonka takia vastaaja on todennut ”ei millään ole sitten enää väliä”, jonka jälkeen hän kurkotti penkkien välistä ja tarttui rattiin sillä seurauksella, että kuskina toiminut suomalaisnainen menetti ajoneuvon hallinnan Turunväylän suunnalta Kehä II:lle Kiloa kohti johtavassa liittymässä ja ajoneuvo törmäsi keskikaiteeseen ja ajautui ulos tieltä. Ajoneuvon nopeus oli noin 60 – 80 kilometriä tunnissa. Vastaaja kiisti tarttuneensa rattiin, mutta oikeus ei pitänyt hänen kertomustaan uskottavana ja luokitteli teon tahalliseksi ja toisen hengestä ja terveydestä piittaamattomaksi.

Törmäyksessä vastaaja oli lyönyt päänsä apukuljettajan oven lasiin, koska se oli mennyt rikki ja vastaajan kasvoissa oli ollut vertavuotavia haavoja. Hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Autossa oli kyydissä myös asianomistajan koira.

Ajon jälkeen vastaaja puhalsi 0,58 promillea ja hänen todettiin käyttäneen kannabista.

Vastaaja tuomittiin kahdesta huumausaineen käyttörikoksesta, kahdesta kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta 80 päivän ehdolliseen vankeuteen.

Hänet velvoitetaan korvaamaan ajoneuvon hajottamisesta ja hinauskuluista yhteensä yli tuhat euroa. Asianomistajalle hän korvaa kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta 200 euroa. Vastaajan valtiota kohtaan esittämä vaatimus oikeudenkäyntikulujen korvaamisesta hylättiin.

Huumekauppaa

2000 syntynyt vastaaja on pitänyt hallussaan ja myynyt kannabista yhteensä kymmenelle eri henkilölle ja yrittänyt levittää kannabista usealle eri henkilölle Wickr-sovelluksen välityksellä. Vastaaja tuomittiin 50 päivän ehdolliseen vankeuteen huumausainerikoksesta. Oikeus ei pitänyt uskottavana, että joku muu henkilö olisi luonut hänen käyttämänsä Wickr-nimimerkin ja siellä tehdyn myynti-ilmoituksen tai että nimimerkillä olisi ollut muita käyttäjiä. Vastaaja on tuomittu vuonna 2019 yhden vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen nuorena henkilönä tehdystä törkeästä ryöstöstä.

1994 syntynyt vastaaja on pitänyt hallussaan kannabista, jonka osti edelliseltä vastaajalta. Hän myönsi syytteen oikeaksi. Vastaaja tuomittiin huumausaineen käyttörikoksesta kuuteen päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 54 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 211854)

Huumeet Huumekauppa Kannabis Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuuriset parisuhteet Pakolaiset Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rattijuopumus Rikos Rotu Teknologia Uutiset Väestönvaihto Wickr

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rasistinen keskikaide

  Vastaa

  Ihanaa multikulttia ja jännitystä! Ja tekeehän ne ilmavaa riisiä!

 • Tomppa

  Vastaa

  Siinä sai matupatja elämäänsä hieman jännitystä, kun otti eksoottisen jännämiehen kyytiinsä. Valitettavasti vain kumpikin jäi henkiin. Jutun lopussa paljastuu, mitä suurin osa näistä eksoottisista jännämiehistä Suomessa puuhailee KELAn maksamista yltäkylläisistä tuista huolimatta. Kyllä nyt Suomen kansantalous lähtee nousuun näiden ahkerien koneinsinöörien myötä.

 • Salomon

  Vastaa

  Ullatys.….?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  abstract, abstraction, acceleration