Maahanmuuttajille vankeutta huumausainerikoksista

Tuomitut kuuluvat Lähi-idästä saapuneiden Mantaqa-jengiin.

Rikos

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tiistaina yli 20 vastaajaa eripituisiin ehdottomiin ja ehdollisiin vankeustuomioihin sekä sakkorangaistuksiin huume- ja rahanpesurikoksista.

Pisimmät tuomiot saivat Espoossa asuneet kolme veljestä. Heistä vanhin, Jafar al-Maseudi, 29, tuomittiin 11 vuoden vankeuteen muun muassa useista törkeistä huumausainerikoksista. Hussein al-Maseudi, 26, sai yhdeksän vuoden ja kahdeksan kuukauden tuomion ja Ahmad al-Maseudi, 28, yhdeksän vuoden tuomion.

Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään parhaillaan myös toista laajaa Mantaqaan liitettyä huumejuttua. Siinä istuntojen on määrä jatkua helmikuulle asti.

Lähde

Huumausainerikos Huumeet Huumekauppa Kotimaa Maahanmuutto Mantaqa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pakolaiset Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä huumausainerikos Turvapaikanhakija Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fckantifa

  Vastaa

  Miten pärjäisimmekään ilman näitä kulttuurin rikastajia🤔

  • puolueeton

   Vastaa

   Vankeinhoitokin rikastuu vähintään miljoonalla eurolla verorahoista.

 • auri leppä

  Vastaa

  Tuomiot sopivat,saisivat istua sen kokonaan,Ihmettelen kun näin raskaissa tuomioissa ei ole lopussa,kun tuomio on istuttu niin karkoitetaan.Joissain aiemmissa tapauksissa olen lukenut ‚että poliisi alkaa hakemaan maasta poistamista,ja siitähän alkaa uudet oikeudenkäynnit,valituskierroksineen,Jos se olis tuomiossa valmiina ‚niin tuomio josta he tulevat valittamaan käsittelevät myös karkotuksen,ei tarvittaisi enää tuhlata kenenkään aikaa,vaan olisi yhdellä kerrella hoidettu

 • Nimetön

  Vastaa

  JV Car Service Leppävaara: Hallituksen jäsenet Jafar Al-Maseudi ja Hussein al-Maseudi, osoite Rajamaankuja 4 C, 02970 Espoo, kannattaa siis tuota paikkaa välttää. Varmaan se rahanpesu edelleen jatkuu tuolla.

  • Marho Rubio

   Vastaa

   Ei sitä kannata välttää, se kannattaa polttaa.. Vittuun tollaset saatanan apinat.

 • Pekka Peitsonen

  Vastaa

  Ei heistä kuvia ole saatavilla?

 • Aaro

  Vastaa

  Näin 14-vuotiaanakin jo tajuaa ettei näistä villi-ihmisitä ole muuhun kuin raiskaamiseen ja ryöstelyyn. Sais nääki julkisesti teloittaa.

 • Julle Ankanpää

  Vastaa

  Tämä koko touhu lähti menemään päin helvettiä siinä vaiheessa, kun ensimmäiset 2000 somalia lampsi rajan yli tänne vuonn 1990. Sitä ennen lähinnä hymyilytti Ruotsin typeryys. Ei hymyilytä enää, ikävä kyllä…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi