Maahanmuuttajalle 60 päivää ehdollista vankeutta seksuaaliseen tekoon pakottamisesta ja muista rikoksista

Muita syyksi luettuja rikoksia olivat vahingonteko, rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Rikos

judge, hammer, auction hammer

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut vuonna 2000 syntyneen Sebastian Nur Ahmedin (ent. Maslah Nur Ahmed) 60 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon nuorena henkilönä, vahingonteosta, rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Rikokset

 • Pakottaminen seksuaaliseen tekoon (nuorena henkilönä), 03.08.2017 Espoo

Nur Ahmed on ottanut asianomistajan puhelimen luvattomasti haltuunsa ja vienyt hänet sisustusliikeen takapihalle yöaikaan ja siellä pakottanut seksuaaliseen tekoon. Saatuaan puhelimen takaisin ja lähdettyään pois Nur Ahmed on seurannut asianomistajaa ja jatkanut tekoaan.

Nur Ahmed itse kiisti syytteen.

 • Vahingonteko, 12.08.2018 Espoo

Nur Ahmed potkaisi Sato Asunnot Oy:n omistaman oven lasin rikki, josta on koitunut 711,51 euron korjauskustannukset.

 • Rattijuopumus, 19.10.2019 Espoo

Nur Ahmed on kuljettanut mopoa liikenteessä nautittuaan alkoholia niin, että hänen verensä alkoholipitoisuus on ajon jälkeen näytteenottohetkellä ollut 0,81 promillea.

 • Liikenneturvallisuuden vaarantaminen, 19.10.2019 Espoo

Nur Ahmed on menettänyt ajoneuvon hallinnan ja törmännyt kadun varressa pysäköitynä olleen Recover Nordic Korjausrakentaminen Oy:n omistaman pakettiauton perään. Nur Ahmed on loukkaantunut tilanteessa, minkä lisäksi sekä pakettiauto että Nur Ahmedin kuljettama mopo ovat vaurioituneet törmäyksen johdosta.

 • Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, 19.10.2019 Espoo

Nur Ahmed on kuljettanut yleisillä teillä mopoa ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.

Korvaukset

Nur Ahmed velvoitetaan suorittamaan syytekohdan 1 asianomistajalle korvausta teon aiheuttamasta kärsimyksestä 1.700 euroa, Sato Asunnot Oy:lle rikoksellaan aiheuttamansa vahinko 573,81 euroa, Recover Nordic Oy:lle vahingosta aiheutuneena omavastuuosuutena 1.000 euroa, valtiolle todistelukustannukset 185,68 euroa ja valtiolle päihdetutkimuskustannukset 166 euroa.

Valtion varoista suoritetaan syytekohdan 1 asianomistajan oikeudenkäyntiavustajaksi määrätylle palkkioksi 1.331,00 euroa, arvonlisäverona 319,44 euroa eli yhteensä 1.650,44 euroa.

Valtion varoista suoritetaan oikeusapua ilman omavastuuosuutta saaneen Nur Ahmedin avustajaksi määrätylle palkkioksi 1.535,60 euroa ja arvonlisäverona 368,54 euroa eli yhteensä 1.904,14 euroa.

Nur Ahmed määrätään suorittamaan valtiolle rikosuhrimaksu 80,00 euroa.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 19709)

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Pakottaminen seksuaaliseen tekoon Rappiokulttuuri Rattijuopumus Rikos Rotu Seksuaalirikokset Talous Tuomio Uutiset Väestönvaihto Vahingonkorvaus Vahingonteko Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Siis mitä hemmeää ? Tuo pitäisi jo heittää vankilaan ja ulos maasta. Mutta 60pv ehdollista?

 • Snif

  Vastaa

  Alkaa kyllä olemaan siinä pisteessä että minä en kyllä enää kauaa duunia tee, ei helvetti innosta veroja maksella lähes yli puolet palakast joilla kustannetaan noiden mokkien rikoslaskut, ei, minulle riitti, ensiviikko on viimeinen työviikko.

 • antipop

  Vastaa

  ottivat varmaankin mallia roope salmiselta

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  judge, hammer, auction hammer