Maahanmuuttajien Mantaqa-jengi jälleen huumetutkinnan kohteena

Takavarikkoon päätyi myös sarjatuliaseita.

Rikos

Maahanmuuttajista koostuva Mantaqa-jengi on jälleen uuden huumetutkinnan kohteena. Tällä kertaa poliisi epäilee jengin kaupanneen kokaiinia, amfetamiinia ja subutexia.

Vyyhti on isompi kuin pelkkä Mantaqan osuus, mutta maahanmuuttajajengin osuudeksi epäillään ottaneen vastaan yhdeksän kiloa kokaiinia, kilon amfetamiinia ja 5 000 Subutex-tablettia, joista osa takavarikoitiin. Lisäksi takavarikkoon päätyi aseita, joista osa oli sarjatuliaseita.

Mantaqa on KRP:n mukaan järjestäytynyt rikollisryhmä, jonka toiminta kuitenkin eroaa perinteisistä liivijengeistä esimerkiksi näkyvien tunnusten osalta. Sitä yhdistää voimakas viranomaisvastaisuus sekä rikollinen elämäntapa.

Lähde: Yle

Aseet Asekauppa Huumausainerikos Huumeet Huumekauppa Jengit Keskusrikospoliisi Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Mantaqa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tällaista on tulossa enemmänkin Suomeen ja se on suomalaisten poliitikoiden ja ameebamaisten viranomaisten syytä.
  Näitä asioita olisi kannattanut tosissaan järjellä miettiä 20–30 vuotta sitten niissä eduskunnan valiokunnissa ja täysistunnoissa, mutta ei, korruptoituneet päättäjät tekivät kaikkensa vahingoittaakseen suomalaista yhteiskuntaa.
  Ensinnäkin tällaiset Mantaqat tulee kieltää ja sen jälkeen siihen kuuluvat rotumuukalaiset karkottaa pysyvästi täältä, emme me tuollaisia tänne halua.

 • Lurs

  Vastaa

  Kyllähän nämä työttömän työllisyys toimi aktiivisuuden kriteerit täyttää. Aktiivista, omatoimista työllisyyttä parantavaa toimintaa..

  • Jupi

   Vastaa

   Kyllä, työttömät nyt heti poliisiopistoon

   • JamesBond

    Vastaa

    Helvettiin tollaset jengit Suomesta. Nimenomaan kyse jengistä, koska yksin ovat munattomia pelkureita.

 • Simolan Masa

  Vastaa

  Onko nyt jotenkin nyt niin että valkoiset porukat ei voi enää yhdistyä ja laittaa noita kuriin?

 • Hmmmm

  Vastaa

  Nyt on kyllä vähän harhaan johtava artikkeli. Kyseessä ei ole maahanmuuttajajengi, vaikka perustajat mamuja ovatkin. Jengistä noin puolet on täysin kantasuomalaisia.

  • pzkw

   Vastaa

   oli sitten 50–100% niin aivan sama.

   • Hmmmm

    Vastaa

    No jos puolet jengistä on kantasuomalaisia ja puolet ympäri ämpäri maailmaa niin kantasuomalaiset on hallitseva ryhmä puhtaissa numeroissa. Eli kyseessä ei ole mikään mamujengi vaan rikollisjengi pelkästään.

 • J.K.

  Vastaa

  Kohtahan täällä joutuu alkaa kävelemään ase mukana.
  Jos joku näistä hermoheikoista rupeaa valtaamaan alueita, on meidän suomalaisten turvattava alue keinolla millä hyvänsä ja tuomiosta välittämättä. Älkää sahatko haulikkoja älkääkä pitäkö aseitanne ladattuina.
  Tämä siis vain vitsikkäänä ehdotuksena. En oikeasti kehota ketään turvaamaan itseään tahi perhettään. Tämä siis oli pelkkä pikkukallemainen vitsi, kuten pilakuvat profeetasta. Aseet ovat väärissä käsissä vaarallisia.

 • Kettu

  Vastaa

  Support your local dealer ✌️

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi