Vuoden 2020 kunnanvaltuutetuksi valitun Heikki Hakalan omaisuutta takavarikkoon – media suojelee

Lempäälän paikallinen media on kertonut takavarikosta, mutta jättänyt mainitsematta poliitikon nimeä.

Rikos

censored, secret, confidential

Vuoden 2020 kunnanvaltuutetuksi valittu kokoomuslainen Heikki Hakala on juridisissa ongelmissa. Oikeus on määrännyt tutkinnan aikana hänen omaisuutta vakuustakavarikkoon 290 000 euron edestä.

Epäillyt liittyvät törkeään velallisen epärehellisyyteen, jonka tapahtuma-aika on 1.1.2018–3.9.2020. Asiakirjat ovat toistaiseksi salaisia, mutta luultavasti se liittyy yritysten kautta tehtyyn suhmurointiin.

Lempäälän paikallinen media on kertonut takavarikosta, mutta jättänyt mainitsematta poliitikon nimeä. Media siis käytännössä suojelee paikallispoliitikkoa sensuroimalla tätä koskevaa tietoa.

Hakala on valittu vuoden 2020 kunnallispoliitikoksi valtakunnallisessa kilpailussa. Hän on toiminut Lempäälän valtuuston varapuheenjohtajana ja nykyisen valtuustokauden myös kunnanhallituksen puheenjohtajana.

Lähde: Lempäälän-Vesilahden Sanomat

Heikki Hakala Käräjäoikeus Kokoomus Kotimaa Lempäälä Panttaus Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Sionismi Talous Talousrikos Uutiset Valtamedia Velka Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Taitaa olla pikkutekijä, kun ei ole kysymys miljoonista.
  Kun yhteiskunnan omaisuutta myydään sijoittajille, myyjän on helppo piilottaa palkkiomiljoonansa ja salata varansa paperifirmojen näennäiseen omistukseen.

 • Lempäälän Sanomat

  Vastaa

  Oikeuden päätökset ja syyttäjän syyttämiset ovat vain politiikan kauppatavaraa. ”Poliittinen tilanne” vaan nyt edellytti, että syyttäjälle ”signaloitiin” asian tuominen oikeuteen. Kansan kielellä: häntä puukotettiin selkään.

  Politiikassa joku hyötyy siitä, että Hakalan maine pilataan.

  Nimen piilottaminen julkisuudelta on sekin vain yksi keino kiristää häneltä ”poliittisia päätöksiä” salailun vastineeksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  censored, secret, confidential