Syyttäjä vaatii pitkiä tuomioita maahanmuuttajien Mantaqa-jengille huumekaupasta

Syyttäjän mukaan jengi myi tai yritti myydä 200 kiloa marihuanaa.

Rikos

Syyttäjä vaatii maahanmuuttajien perustamalle rikollisjengi Mantaqan jäsenille pitkiä ehdottomia vankeusrangaistuksia huumekaupasta. Lisäksi osa syytetyistä vastaa syytteisiin velanperinnästä ja virkamiesten uhkailusta.

Syyttäjän mukaan jengi myi tai yritti myydä 200 kiloa marihuanaa. Sen katukauppa-arvo on noin kaksi miljoonaa euroa. Yhteensä syytettyjä on 18, syytekohtia 30. Rikokset tapahtuivat joulukuun 2019 ja joulukuun 2020 välillä.

Yksi syytetyistä uhkaili poliisia viranomaisten takavarikoitua 75 000 euroa käteistä rahaa. Hän soitteli poliisille ja puhelimessa lateli uhkauksia, mikäli rahoja ei palauteta.

Käteistä rahaa on pesty jengin omistaman autokorjaamon kautta tekaisemalla kuitteja autoremonteista, joita ei todellisuudessa ole tapahtunut. Syyttäjä vaatii pääsyytetyille vähintään 10 vuoden ehdottomia tuomioita.

Lähde: Yle

Huumausainerikos Huumeet Huumekauppa Hyvinvointi Kotimaa Kulttuuri Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Mantaqa Monikulttuurinen rikollisuus Oikeudenkäynti Rahanpesu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisten kansanmurha Vankeus Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sen olen pistänyt merkille, että yhä useampi rotumuukalainen ajaa kalliilla uudella autolla, sellaisesta autosta voi moni perusduunari vain haaveilla.
  Tuskin kukaan tutkii tai kyselee, että mistä rahat ovat peräisin, vaikka tiedossa on, että mm. afrikkalaisten ja lähi-idästä kotoisin olevien rooli pk-seudun huumekaupassa on merkittävä.

  Tuollaisen mantaqa-jengin jäsenet pitää ehdottomasti poistaa Euroopasta, eikä katsella sivusta jengin kasvua ja myöhemmin levitellä käsiä.
  Kun tuomiot julkistetaan, toivottavasti Partisaani saa kaivettua kyseisistä tyypeistä mahdollisimman paljon tietoa.

 • TT

  Vastaa

  Moniosaajat hyötyvät siitä, että kannabiksen jakelu ja käyttö on Suomessa rikoslailla kielletty. En suosi enkä suosittele kannabiksen käyttöä kenellekään, mutta tässä nähdään, ketkä hyötyvät aineen laittomuudesta. Kannabiksen suosio on niin laaja, että kieltolaki vain pahentaa tilannetta. 

  Tuomiot ovat muuten suhteettoman kovia verrattuna esim. raiskaus- tai pahoinpitelytuomiohin.

  • errno

   Vastaa

   ”Tuomiot ovat muuten suhteettoman kovia verrattuna esim. raiskaus- tai pahoinpitelytuomiohin.”
   Ei vaan päinvastoin. Raiskaus- ja lastenraiskaus- ja pahoinpitelytuomiot on naurettavan pieniä.

 • Turkilainen tori

  Vastaa

  Eikö tää apinalauma ymmärrä että Suomessa on hieman eri meininki kuin niiden kotikulmilla missä se joka huutaa lujiten voittaa?

 • errno

  Vastaa

  Perheenyhdistämisten myötä tässä olisi miljoonien dollarien mahdollisuus päästä eroon jopa yli sadasta rikollisesta ja muusta loisijasta.

 • q:bert

  Vastaa

  YLE ja muut kasaarimafian omistamat paskamediat ovat viime aikoina kovasti uutisoineet siitä miten huumeet pitäisi laillistaa äkkiä. Syy tähän on lisääntyneet lasten ja nuorten tekemät murhat ja huumerikokset. Eli ongelma halutaan lakaista maton alle.

  ”Vihreiden” ja Vasemmiston ”ratkaisu” ongelmaan on sallia huumeet ja niiden aiheuttamat rikollisuus ynnä kuolemat ja SITTEN tarjota hoitoa ja apua. Samalla logiikalla maa kannattaa myös täyttää ensin kehitysmaalaisilla, jotka tehtailevat rikoksia 80-kertaisesti kantaväestöön nähden ja vasta sitten alkaa selvittämään ongelmaa. Ilmeisesti pitävät haasteista kovin. Ilmeisesti nämä punavihreät poliitikot myös paskovat housuihinsa ja sitten menevät vessaan kaapimaan lastalla housunsa puhtaiksi?’

  Enemmistö tämän maan kansanedustajista vielä sentään ymmärtää että huumeiden jonkin asteinen dekriminalisointi tulee lisäämään huumeiden käyttöä. Tosin tuon ymmärtäminen on samaa tasoa jos joku ymmärtäisi raiskausten sallimisen lisäävään raiskauksia ja niiden peittelemättömyyttä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi