Jari Aarnio ‑parka valittelee vankilaolojaan

Elinkautista tällä hetkellä istuva huumediileri Jari Aarnio valittelee vankilaolojaan, jotka hänen mukaan ovat liian kohtuuttomia. Jari Aarnio tunnetaan entisenä huumepoliisin päällikkönä, joka kauppasi huumeita ja lavasti syyttömiä vankilaan.

Rikos

Aarnio tuntee poliisin metkut ja tutkintatavat, kuten tiettyjen asioiden huomioimatta jättämiset tuomion aikaan saamiseksi, sillä hän on itsekin sellaisia tapoja poliisina ollessaan käyttänyt. Nyt hän kuitenkin valittelee, kun näitä keinoja on Aarnion itsensä mukaan käytetty häneen.

Hänen mukaan murhajutussa, josta hän sai elinkautisen, tutkintakeinot olivat kyseenalaisia. Kuulusteluja ja kuulemisia ei videoitu ja niistä kirjoitettiin vain muistioita.

”Aina pitää miettiä sitä, että miksi ei videoida. Siihen on aina syy.”

Aarnion mukaan videointien valikoiva laiminlyönti auttaa vahvistamaan jo aiemmin syntynyttä ”tarinaa”. Hänen mielestään kyseessä on oikeusturvaongelma, jota yritetään vähätellä väittämällä, ettei poliisilla muka ole riittävästi tekniikkaa tai välineitä.

”Pitää ymmärtää, että se on poliisin taktiikkaa, että niitä ei videoida. Ja se on ehdottomasti väärin”, Aarnio sanoo.

Vankilaoloistakin valittamista

Aarnio ei valita pelkästään saamastaan tuomiosta. Myös vankilaolot tulevat entiselle poliisille yllätyksenä.

Hänellä ei esimerkiksi ole käytössään tietokonetta kirjoittamista varten, mikä tuntuu kohtuuttomalta. Kirjeet hänen tulee kirjoittaa käsin, mikä Aarnion mukaan on nöyryyttävää.

Aikaisemmin hän on myös valittanut osastostaan, jolla on, sillä siellä hänellä on seuranaan esimerkiksi oman lapsensa hengiltä kiduttanut vanki. Osaston vankeja ei voi sijoittaa normaaleille osastoille eikä edes normaalille pelkääjien osastolle, sillä jopa vasikat ja ”tavalliset pedofiilit” pitävät kyseisen osaston vankeja alhaisena vankikastina.

Mediankin käytös paheksuttaa

Aarnio valittaa myös median käytöksestä. Hänen mukaan media leipoo etukäteen tuomioita asioissa, joita vasta käsitellään oikeudessa. Ilmeisesti toimittajien agenda tulee Aarniolle yllättksenä, vaikka hänellä on itse taustaa median hyväksikäytöstä.

Poliisina toimiessaan Aarnion itsensä väitetään jopa kirjoittaneen itse häntä itseään koskevia lehtijuttuja. Hänellä oli myös omat luottotoimittajat, joille hän sai syötettyä tietoa viedäkseen huomiota muualle tai tuodakseen omaa näkökulmaa esille erilaisissa uutisoinneissa.

Lähde: Iltalehti

Huumausainerikos Huumeet Hyvinvointi Kotimaa Poliisi Poliisi rikollisena Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Talous Uutiset Valtamedia

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • puolueeton

  Vastaa

  Ei kirjoituskonetta eikä tietokonetta, Aarnio on pidettävä sanoja levittämättömänä. Siinä syy myös keksittyyn elinkautiseen.
  Luka keksii perusteen sille todisteelle, jossa Aarnio kätki rahoja pihansa kukkapenkkiin.

 • Pitkä historia

  Vastaa

  Harva muistaa että Jarista tehtiin useita valituksia ja tutkintapyyntöjä ennenkuin tämä viimeinen käynnisti nämä oikeustoimet. Tieto siitä, kuka torppasi tai hiljensi ne aikaisemmat, jää vissiin vielä odottelemaan julkituloa. Aina siihen asti kunnes ko. henkilöt tietävät kuolevansa ja synninpuhdistus tulee ajankohtaiseksi.

 • Jussi-77

  Vastaa

  Uskon että Aarnio on syytön mies koskien näitä rikoksia, joista tuomittiin. Liian rehellinen kaveri, joka tietää liikaa. Tosiasiahan on se että koko poliisijohto on täysin korruptoitunut ja mukana huumekaupassa ja muussa rikollisessa toiminnassa. Miksi muuten ei esim. näitä pyöräjengejä lopeteta, vaan saavat jatkaa vuodesta toiseen toimintaansa? Kaikki tietävät että kyseessä on rikollisjärjestöt, jotka harjoittavat huumekauppaa, rahanpesua, velanperintää jne.

  Aarniota on mediassa niin paljon parjattu ja tehty jopa kirjoja ja tv-sarja, että jo se kertoo miehen astuneen joidenkin varpaille ja hänet piti saada pois kuvioista, ennen kuin kertoo tietonsa. Naurettavia lavastuksia liittyy koko juttuun, esim. kotitalon kivimuurista löytynyt rahakätkö. 

  Kymmenisen vuotta sitten perattiin pois liian rehellisiä poliisijohtajia. Tuolloin lyhyen ajan sisällä kuoli ainakin poliisiylijohtaja Markku Salminen, Helsingin huumepoliisin päällikkö Torsti Koskinen (Aarnion entinen esimies) ja pari muuta, joiden nimiä en enää muista. Sairaskohtauksiin muka kuolivat kaikki puolen vuoden sisään.

  Joku kenties muistaa sen tapauksen kun samoihin aikoihin poliisi teki itsemurhan ampumalla poliisien pikkujouluissa Joensuussa. Kyseinen poliisi tutki tuolloin poliisien korruptiota. Ja kas kummaa ampui itsensä kun paikalla oli ainoastaan muita poliiseja.

 • Jupi

  Vastaa

  Ei muuta kuin yleiselle osastolle sitten, muiden huumerikollisten ja murhamiesten sekaan. Lyhenee elinikäinen siinä samalla ja loppuu valittaminen saunan seinään.

 • Olan Yli-Katsonen

  Vastaa

  Aarnio ei ole syytön, tiedän varmuudella. Satun tuntemaan henkilön joka toimitti hänelle useita tonneja enemmän hasista, kuin sen yhden tonnin josta narahti. Tietää poliisikin kuka tämä henkilö on, mutta jotkut ovat Aarniota varovaisempia, eikä jätä jälkiä joita
  voidaan käyttää todisteena oikeudessa. Hymyilyttää kun tietää että Aarnion tukkukauppias on ja pysyy vapaalla jalalla. Nyt muuten aloin ihmettelemään miksi Aarnio ei narauttanut sitä. Ehkä pelkää, ehkä pitäisikin…

  • Plääh

   Vastaa

   Ei hän mistään narahtanut. Kaikki tuomiot ovat oikeusmurhia eikä niihin löydy mitään todisteita. Vain väärennettyjä esitutkintoja ilman nauhoja ja videoita

  • pää määrää

   Vastaa

   Tiedän varmuudella? Todistajana on henkilö, joka on toimittanut tonneja huumeita. 

   Aarnio oli tunnetusti poliisi, joka sai kiinni huumekauppiaita. Hänen toiminta-aikanaan huumeisiin kuolleitten määrä putosi 20%, mutta pidätyksen jälkeen kohosi 5 vuodessa 50% kertoo tilasto (aamuset.fi).
   Todistiko Aarniota vastaa kukaan muu henkilö kuin huume- tai muista rikoksista tuomittu?

   • Plääh

    Vastaa

    Ja tämä tuomittu kertoi, että KRP lupasi yhtä ja toista, jos valehteli Aarniota vastaan. Kieltäytyminen tästä olisi merkinnyt taas kostoa poliisin ja yhteiskunnan taholta

 • TT

  Vastaa

  Suomessa ihmisoikeustilanne on ollut hyvä ja vankienkin oikeusturvasta on pidetty huolta ja katsottu, että vapauden ja maineen menetys on riittävä rangaistus. Fyysisesti tai henkisesti piinaavista rangaistusmuodoista on haluttu luopua. Ne ovatkin alempitasoisten kulttuurien tapoja hoitaa kansalaisten ojentaminen. Minua ei haittaa, jos vankeja kohdellaan hyvin. Se on merkki siitä, että ollaan sivistysvaltiossa.

  Globalistit ovat halunneet kuitenkin pilata Suomen ja tuottavat maahamme väkeä vieraista kulttuureista, jotka eivät siten pelkää suomalaisia vankilaoloja. Kansallismieliset ovat alkaneet vaatia rikollisten huonompaa kohtelua, mikä on lyhytnäköistä. Omaan nilkkaan se kapsahtaa. Poliittisten vankien määrä tulee nimitäin lisääntymään elleivät kans. mieliset pääse pian valtaan.

 • Plääh

  Vastaa

  Haastattelussa selviää, että huumerikollisuuden selvitysprosentit ovat romahtaneet eikä huumerikollisia enää juuri jää kiinni läheskään yhtä paljon kuin ennen. Tämä oli kai eliitin tavoite, kun arnion Helsingin huumepoliisin toiminta tuhottiin. Tärkeä työkalu KRP:n lisäksi oli ministeri Päivi Räsänen, joka ajoi EU-pykäliin vedoten lujasti määräystä tietolähteiden rekisteröinnistä. Lähteet ovat nyt sitten rekisterissä eikä tiedottajia kai tahdo löytyä, kun KRP voi rekisteristä katsoa tietolähteet ja paljastaa vasikat huumepomoille. Muutenkin paljastuuminen on aina todennäköisempää, kun tuollainen rekisteri. KRP muutenkin on suhtautunut melo kylmästi koko tietolähteiden käyttöön. Ei muka voida luottaa, että systeemi ei liu’u jonkin ”kaisari Aarnion” hyödynnettäväksi!

  Kun Räsänen katrsoi, että rekisterittömyys oli rikos, hän pani koko poliisijohdon syytteeseen.

  Räsänen ei kai ole edes pelkkä idiootti ja pelle, jota käytettiin hyväksi. Hän saattaa hyvinkin olla halunnut varmistaa, että huumemafia saa rahansa. Huumemafiahan on kansainvälinen ja sehän tunnetusti on globalistien erityissuojeluksessa. Se pyörii globaalinrahaeliitin hyväksi ja myös eri maiden tiedustelupalveluiden, jotka tunnetusti ovat kaikki Mossadin kontrollissa.

  Räsänenhän on tunnetusti myös vaatinut vaihtoehtoisen terveydenhoidon kieltämistä. Jäljelle jäisi vain lääketeollisuuden ym. kontrolloima lääketiede ja yhteiskunnan hyväksymät hoitomuodot. Hän on myös vaatinut holokaustin epäilyn kriminalalisointia. Hän on sionisti ja lahkolainen.

 • MT

  Vastaa

  Tämä uutinen on roskaa toisin kuin monet muut partisaanin uutiset. Jari Aarnio lavastettiin härskisti syylliseksi KRP:n toimesta. Kannattaa lukea Myrkky kirja josta asiat selviää tai siis se että asiat eivät ole niin selviä kuin media väittää. KRP on todella korruptoitunut ei Jari

 • Ilmari

  Vastaa

  Myrkky-kirja oli täyttä roskaa. Kannattaa lukea Keisari Aarnio.

  • Plääh

   Vastaa

   Hah. Eliitin trollikin ilmestyi. Olikin mielenkiintoista, kuinka eri foorumeillakin alkoi aikoinaan ilmestyä kuinmaksettuja Aarnion haukkujia. Esim. Murha-infossa.

   Siitä vain kumoamaan Myrkky-kirjan esitykset. Kiinnostavasti viimeksi tämä prostituoitu, josta juttua lähdettiin muka avaamaan, selitti taas tutut jutut esitutkinnasta ym. ja aivan eri tarinat oikeudessa

 • Nimetön

  Vastaa

  Poliisit ja KRP on täyttä paskaa! Tuskin tästäkään apinalauman kusetukseta kettän joudu vastuuseen! Tämä virkamafia kuulu pakkotöihin loppuelämäksi!

 • Nimetön

  Vastaa

  luulisi olevan tyytyväinen, kun ei tarvi tietsikan kanssa räplätä, kuten duuniakoina.
  Kyllä hänkin kuuluu ikäluokkaan, jonka pitäisi pystyä käsim korjoittamaan, jos haluaa muistiinpanoja tehdä.
  Olis kiitollinen, että toimi Suomessa. Syytön tai syyllinen. Tuomiot ja vankilaolot Suomessa ihan
  muuta kuin USA:ssa tai Venäjällä.
  Siviiliasioissa kaikki tuomiot on suurinpiirtein oikeusmurhia. Laki on niin kuin se luetaan, asiat niin kuin ne ajetaan ja totuus on toinen juttu.
  Ihan sama videoidaanko, nauhoitetaanko tai piirretään.
  Lopettais valittamisen ja kääntyis vaikka uskoon…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi