Pedofiilia puolustellut imaami Oulussa käräjillä lähestymiskieltoasiassa

Lähestymiskieltotapaus sopii hyvin Abdul Mannanin profiiliin, sillä hänet tunnetaan pedofiilin puolustelusta ja yhteyksistä terroristijärjestö Isisiin.

Rikos

päivitetty

Abdul Mannan.

Oulussa vaikuttava ääri-islamistinen imaami Abdul Mannan on tänään käräjillä, sillä hänellä on kiivas riita toisen islamistin kanssa. Tietoja tapauksen taustoista ei ennakolta ole julkisuuteen tihkunut, eikä valtamedia ole ymmärrettävistä syistä hiiskunut asiasta. Vastaajana on Ali Amanj Abdul ‑niminen ”oululaismies”, jota vastaan Mannan hakee lähestymiskieltoa.

Oikeudenkäynnin myötä tapauksesta tultaneen saamaan lisää tietoa. Hämärä lähestymiskieltotapaus sopii hyvin Mannanin profiiliin, sillä hänet tunnetaan pedofiilin puolustelusta ja yhteyksistä terroristijärjestö Isisiin. Lisäksi hän on toiminut varavaltuutettuna SDP:ssä, joka tunnetaan Veijo Baltzarin kaltaisten seksuaalirikollisten turvasatamana.

Mannanin moskeija pääsi otsikoihin 2019, kun paljastui, että koraaninopettaja Muso Asoev raiskasi siellä omaan yhteisöönsä kuuluneen pikkutytön. Mannan jopa kiisti raiskauksen tapahtuneen ja puolusteli Asoevia viimeiseen asti. Hengellisen johtajan mukaan raiskauksen uhri – pieni tyttö! – on itse asiassa syyllinen.

Ote Oulun käräjäoikeuden tiedotteesta. Lähde: Junes Lokka.

Pedofiliaa ja terrorismia

Vaikka Mannan on asunut Suomessa jo pitkään, ei hän ole vaivautunut opiskelemaan kieltämme. Hän on suhtautunut avoimen vihamielisesti suomalaisiin, kun nämä ovat pyrkineet selvittämään, miksi moskeija on sotkeutunut järkyttäviin pedofilia- ja terrorismitapauksiin.

Mannanin oma vävy nousi korkeaan johtoasemaan Isis-terroristijärjestössä ennen kuolemaansa. Isis rahoittaa terrori-iskujaan muun muassa talousrikoksilla ja rahanpesulla, minkä vuoksi imaamin taloudelliset yhteydet järjestöön ovat herättäneet paikallisissa huolta.

Mannanin tiedetään kuuluneen samoihin yrityksiin Isis-vävynsä kanssa. Yritykset ovat olleet hämäriä, mikä herättää epäilyksiä rahanpesusta. Eräs Mannanin ja Isis-johtajan yhteisistä hankkeista oli ”ruokakioski”, jonka osoitteeksi oli rekisteröity Oulun moskeija.

Tiedon Mannanin oikeudenkäynnistä kaivoi maahanmuuttokriittinen kansalaisaktivisti Junes Lokka.

Päivitys: Toisin kuin alun perin uutisoimme, vain Ali Amanj Abdulia vastaan vaaditaan lähestymiskieltoa.

Ääri-islamismi Abdul Mannan Ali Amanj Abdul Isis Junes Lokka Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Oulu Oulun moskeija Pedofilia Raiskaus Rikos Rotu SDP Sosialidemokraatit Terrorismi Terrorismin rahoittaminen Törkeä raiskaus Väestönvaihto Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ihmetyttää

  Vastaa

  Mietin mitä ihmettä sielä Oulussa tapahtuu. Se tuntuu olevan Suomen mätäpaise. Ei sillä etteikö niitä olisi kaikissa suurissa kaupungeissa, mutta jostain syystä Oulussa kaikki tällainen toiminta tuntuu olevan julkista eikä kukaan korviaan lotkauta. Onko kaupunkilaiset mukana tällaisessa toiminnassa?

  Juomavesi pitäisi olla haitatonta eikä rikkikään vaikuta kaikkiin. Lahkot ovat voimakkaita mutta ei sekään selitä kaikkea. 

  Outo kaupunki

  • RaivoR

   Vastaa

   Ongelma on se että juneslokan kaltaisia ei ole muissa isoissa kaupungeissa

 • Tomppa

  Vastaa

  Pedofilia on sisäänrakennettu Islamiin. Profeetta Mohammed näytti itse esimerkkiä korkkaamalla 9‑vuotiaan Aisha-morsiammensa. Oulun imaami seuraa vain profeetan opetuksia.

  • Auttavainen

   Vastaa

   Miten nyt vertaat asioita jotka olivat normaalia silloin tähän aikaan? Oletko sinä vaja, koska minun tietääkseni siihen aikaiset papitkin menivät naimisiin lapsen kanssa ja syynä oli se että silloin olit aikuinen kun sinulla oli tullut murros ikä.

 • M. Uha

  Vastaa

  En se ollut minä vaan Muhammed, joka minun kauttani lähestyi uhria.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Ruokakioskilla lapsesi raiskataan, mitähän ne aikuisille tekevät siellä. En osaa suositella paikkaa.

 • TT

  Vastaa

  Islam sopii hyvin varhais-keskiajan elämäntyyliin. Islamin kukoistuskausi ajoittui jonnekin 1100-luvulle, jolloin siihen sekoittui runsaasti persialaisen korkeakulttuurin vaikutteita. Koraani on niin sekava sepustus, että sieltä kuka tahansa löytää perustelut mihin hyvänsä sekoiluun. On hyviäkin koraanin opettajia, mutta eipä niitä ole Suomeen juuri eksynyt.

 • Julli

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi