Turkkilaismiehelle sakkoja raskaana olevan naisen pahoinpitelystä – taustalla kurdivihaa

Pahoinpitelyn lisäksi mies tuomittiin sakkohin lievästä vahingonteosta. Syyte vapaudenriistosta hylättiin

Rikos

Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi 1962 syntyneen turkkilaismiehen 50 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 500 euroa. Sakkojen lisäksi turkkilaismies tuomittiin korvaamaan 300 euron puhelin sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta yhteensä 400 euroa.

Tapahtumaketjussa mies lähti pakkopalauttamaan veljentytärtään Turkkiin Raumalta lokakuussa 2019. Motiivina pakkopalautukselle oli naisen aikomus muuttaa yhteen huomattavasti itseään vanhemman kurdimiehen kanssa.

Mies rikkoi naisen puhelimen ja retuutti tätä hiuksista repimällä heidät sisälle kotiin. Pahoinpitelyn jälkeen mies otti naisen autoonsa ja lähti ajamaan keskellä yötä kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Lentokentällä poliisi puuttui tapahtumien kulkuun ja nainen toimitettiin turvakotiin.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Suomi

Kotimaa Kurdit Perheväkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Turkkilaiset Uutiset Väestönvaihto Vahingonteko

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Tässä tapauksessa matu olisi saanut onnistua. Nyt olisi yksi matu vähemmän Suomessa. Mutta ei, molemmat jäävät Suomea pilaamaan.

    • Julpander

      Vastaa

      Juuri näin.

      Poliisi sotkeutui vähän liian aikaisin kuvioihin. Harmi.

      Toisaalta, kyllähän tällaiset klaanin sisäiset epäselvyydet pitäisi voida selvittää ains heti klaanin ja macheten kesken. Turha suomalaisia sotkea korkeakulttuureiden asioihin.

  • jew

    Vastaa

    Vapaamuurarit

    Julkisuudessa vapaamuurarit pyritään esittämään suurelle yleisölle harmittomana herrakerhona, jolla on omituisia rituaaleja ja salaisuuksia jäsenilleen tuoman viihdearvon vuoksi. Tällainen kuva pyrittiin taannoin antamaan myös Yle:n MOT tv-dokumentissa (Hyvät veljet muurarit 18.01.2013). Dokumentin oleellisin anti olikin todiste siitä, että salaseurojen todellisia jäsenluetteloita varjellaan, eikä niitä anneta journalistien käsiin, vaikka muurarien jäsenmatrikkeli julkaistaan ja toimitetaan kansalliskirjastoon kahden vuoden välein. Syynä tähän on vain ja ainoastaan se, että jäsenlistoista löytyisi merkittäviä poliittisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Nyt ihmisten saatavilla on vain putsattuja Hymy-lehden julkaisemia jäsenluetteloita, joiden tarkoitus on harhauttaa kansaa luulemaan, että korkean tason poliitikot eivät ole mukana salaseuroissa, vaikka juuri hyvävelikerhojen eli salaseurojen avulla noustaan yhteiskunnan avainpaikoille. Tämä on juuri osoitus länsimaisen demokratian valheesta, jossa kansa ei tiedä ketä he todellisuudessa äänestävät ja todellinen päätöksiä tekevä puolue on kulissien takana toimiva salaseura, jossa on edustajia kaikista valtapuolueista. Tämä osaltaan selittää myös sen miksi kaikki suurimmat puolueet harjoittavat niin samanlaista politiikkaa pienistä kosmeettisista eroista huolimatta. Toimintansa luonteen puolesta vapaamuurarius on käytännössä yhteiskunnan esivallan korruption tukiranka ja sellainen toiminta pitäisi julistaa laittomaksi, mikäli Suomi olisi todellinen oikeusvaltio.

    Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

    Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat ”valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan ”Vuonna 1984”.

    Lucifer on tullut laajempaan tietoisuuteen vapaamuurarien jumalana sitä myöten, kun vapaamuuraritoiminnasta irroittautuneet ovat alkaneet paljastaa veljeskunnan salaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi Suomessa Yleisradion edesmennyt tiedetoimittaja Pertti Jotuni sanoi vapaamuurareista seuraavaa: “Vapaamuurarien ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin; vapaamuurarien opetuksissa sanotaan mm., että Jeesuksen nimi on tuhottava“.

    Toinen tunnettu vapaamuurareista paljastuksia tehnyt henkilö on S‑ryhmässä hallintotehtävissä toiminut Juhani Julin, joka vuonna 2011 kertoi tv-haastattelussa vapaamuurarien palvovan Luciferia ja olevan muutenkin kytköksissä okkultismiin ja new age liikkeisiin. Myöhemmin vuoden 2011 keväällä Julin menehtyi vähintäänkin hämärissä olosuhteissa onnettomuudessa ajaessaan mönkijällään. Joutuiko Julin siis sen koston kohteeksi, mistä Pertti Jotuni oli kertonut. Ilmeisesti S‑ryhmän johdossa on ollut pidemmän aikaa enemmänkin vapaamuurareita. Uusia jäseniähän muurareihin värvätään niin, että tarvitaan kahden henkilön suositus. Voidaankin olettaa, että Julinia ovat jäseneksi aikoinaan suositelleet henkilöt S‑ryhmän sisältä. S‑ryhmän johdon osallisuus hyväveliseuroissa osoittautuukin selville, kun miettii miten laajasti S‑ryhmän kaupat, Prismat ja ABC-huoltoasemat ovat saanet lähes kaikki parhaimmat tontit joka kunnassa sekä vielä Alkon myymälät samaan kiinteistöön. Koko S‑ryhmän organisaatio ja toiminta on kaukana läpinäkyvyydestä. Ryhmä takoo kovaa tulosta, mutta asiakasomistajat saavat vain pienen nimellisen korvauksen. Todelliset voitot valuvat sisäpiirin taskuun ulkomaisten investointien kautta. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun seuraavan kerran pistäytyy S‑ryhmän markettiin. Itseasiassa Prisman logokin on masoninen. Pyramidi tai kolmio, jonka lävitse (Luciferin) valo taittuu, on hyvin suosittu symboli vapaamuuraripiireissä.

    Albert Pikea voidaan pitää vapaamuurarien ”paavina” ja hänen kirjoituksensa ovatkin tärkeä opinkappale esoteerisille salaseuroille vielä tänä päivänä. Monista esoteerisista salaseuroista väitetään, että niillä ei ole mitään tekemistä vapaamuurarien kanssa, erityisesti jos nämä salaseurat saavat negatiivista julkisuutta. Kuitenkin suurimmalla osalla esoteerisista salaseuroista on juutalais-kabbalan tausta ja ne ovat saman hierarkian palveluksessa kuin vapaamuurariloosit. Tunnetuimpia ja vaikutusvaltaisimpia vapaamuurarien kaltaisia salaseuroja ovat Temppeliritarit, Ruusuristiläiset, OTO (Ordo Templi Orientis), The Golden Dawn. Salaseurat muodostavat erittäin tärkeän valtamekanismin länsimaiden ja koko maailman valtapolitiikassa. Poliittisen vallan voidaankin katsoa muodostuvan kolmesta tekijästä:

    Hierarkinen ja salattu organisaatio
    Media valta
    Rahan valta

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi