Globaalit suuryhtiöt aloittavat ”pakolaisten” massarekrytoinnin Euroopassa – taustalla kurdiaktivisti

Euroopan komission varapresidentti Margaritis Schinas ylisti hanketta heti tuoreeltaan.

Talous

Hamdi Ulukaya.

Globaalit jättiyhtiöt Amazon, Hilton ja Starbucks pyrkivät edistämään Euroopan väestönvaihtoa uudella kampanjalla, jonka tavoite on työllistää massiivinen määrä ei-eurooppalaisia maahantunkeutujia. Osana hanketta yhtiöt kustantavat siirtolaisille myös lainopillista tukea, jolla tahdotaan varmistaa, ettei näiden tarvitse poistua Euroopasta vastaisuudessakaan.

Amazon, Hilton ja Starbucks ovat hankkeen tunnetuimmat veturit, mutta talouslehdistön mukaan samassa rintamassa on mukana jo yhteensä kymmeniä Euroopassa toimivia yrityksiä. Esimerkiksi Amazon on luvannut tarjota suojatyöpaikkoja vähintään 5 000 ”pakolaiselle” Euroopassa seuraavien kolmen vuoden aikana.

Hankkeen jäsenyritykset ilmoittivat sitoutumisestaan ”pakolaisten” työllistämiseen maanantaina Pariisissa järjestetyssä kokouksessa, jonka taustalla on lännessä asuvan kurdiliikemies Hamdi Ulukayan johtama Tent Partnership for Refugees ‑järjestö. Projekti on osa yritysmaailmassa viime vuosina yleistynyttä ESG-trendiä, jonka nimissä kulttuurimarxismin edistämisestä on tullut voiton tekemisen ohella tärkein velvoite valkoisissa länsimaissa toimiville bisneksille.

Euroopan komission varapresidentti Margaritis Schinas ylisti hanketta heti tuoreeltaan. Tärkeä osa projektia on se, että yhtiöt sitoutuvat kattamaan tulevien työntekijöidensä maahanmuuttoon sekä elintasopakolaisuuteen liittyviä matkustus- ja lakipalvelukuluja, mikä on täydellisessä harmoniassa Euroopan unionin väestönvaihtotavoitteiden kanssa.

Lähde: Financial Times

Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus ESG Euroopan komissio Euroopan unioni Globalismi Hamdi Ulukaya Kulttuurimarxismi Kurdit Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Talous Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta toimii. Aina Valkoisen Kansan tuhoamiseksi, erehtymättä, aina, joka helvetin kerta.

  • Vihaan juutaloisia

   Vastaa

   Hitler oli sittenkin oikeassa.

 • TT

  Vastaa

  Eurooppa on hyvin outo maanosa. Se pyrkii eroon omista taitavista alkuasukkaistaan, jotka ovat panneet liikkeelle koko teollisen ja tieteellisen vallankumouksen. Taitavia eurooppalaisia ei kohta tarvita enää lainkaan paitsi ehkä muutamien luksus-brändituotteiden valmistajina. Neekeristä et saa hyvää teknikkoa tai käsityöläistä millään ja arabeillakin homma rajoittuu messinginpalojen nakutteluun tai mattojen kutomiseen. Mitään toimivaa arabi ei saa aikaiseksi, vaikka on afrikkalaista monin verroin etevämpi.

 • Kullervo

  Vastaa

  saattaa iskeä todellisuus vasten lärviä noillakin paskafirmoilla ku paljastuu näiden moniosaajien tavat ja muu ihanuus 👌

 • Minä

  Vastaa

  Oitäähän niistä tehdä pysyvä osa Eurooppaa vaikka väkisin. Tosin projektin onnistuminen rajoittunee siihen, että nuo saavat työpaikan, nimellisesti ja pysyvän oleskeluluvan, mutta ongelmat eivät pienen, eikä tuilla eläminen lakkaa kuin hetkeksi.

  Tuo Amazonin lupaama 5000 henkeä kolmen vuoden aikana, on tosin kuin hyttysen piippi Itämeressä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Hankkeessa on mukana kymmeniä yrityksiä ja kuinka suureksi se määrä vielä kasvaakaan…?
   Amazonin ilmoittama määrä 5000 on vain yksi osa siitä hankkeesta.

 • Salomon

  Vastaa

  Kurdihan tämä on, kullä kullä!!!

 • pöh

  Vastaa

  Tää on sairasta, ja ihmiset ei sitä ymmärrä.
  Tämä on se ”great reset” joka ei siis tarkoita mitään hyvää muille kuin maailman rikkaimmalle promilelle, niille jolle raha ei enää anna tyydytystä vaan heidän on saatava valta kaikkeen.

 • Että näin

  Vastaa

  Suomessakin n.600.000 henilöä kilometritehtaalla ja silti huudetaan työvoimapulaa. Kepulikonstein ja korruptiolla saadaan siivottua lukua 300.000:n, mutta se on vain väliaikainen savuverho, 9€/pv kulukorvauksella; firmat ja ”voittoa tavoitteelmattomat” yritykset tahkoavat tulosta ilmaisella työvoimalla.
  Jos oikeasti olisi tahtotila työllistää väkeä, niin siihen olisi olemassa jo ratkaisu niin työntekijä kuin työnantajasektorilla. Tästä remontista on puhunut esim. Ossi Tiihonen.
  Mutta tällaista ei löydy, halutaan vain agendan mukaisesti ”halpa”työvoimaa ja väestönvaihtoa, koska sillä tehdään businesta, samalla työssä olevien verotaakka suurenee.
  Missäpä liitot jotka kehuvat ajavansa suomalaisen työn arvoa, ei kuulu mitään sieltä päin, koska johtokunnissa istuu ministereitä ja kanistereita jotka päättävät poliittisella tasolla em. asiasta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi