Esittelyssä vankilaan päätynyt pedofiili Kim Kristian Juvonen

Hän oli raiskannut 13-vuotiaan lapsen vuonna 2017 väkivaltaa käyttäen. Lisäksi hän on raiskannut 15-vuotiaan lapsen väkivaltaa käyttäen ja ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä 13-14-vuotiaiden lasten kanssa.

Rikos

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut Imatralla asuvan, mutta Lappeenrannasta kotoisin olevan Kim Kristian Juvosen 4 vuoden 7 kuukauden ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta ja törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä Lappeenrannassa.

Hän oli raiskannut 13-vuotiaan lapsen vuonna 2017 väkivaltaa käyttäen. Lisäksi hän on raiskannut 15-vuotiaan lapsen väkivaltaa käyttäen ja ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä 13–14-vuotiaiden lasten kanssa.

Pedofiili esittelyssä

Kim Kristian Juvonen on syntynyt vuonna 1999. Hän on kotoisin Lappeenrannasta, mutta asuu nykyisin Imatralla. Hän opiskelee tai on opiskellut Saimaan ammattiopisto Sampossa.

Nuoren ikänsä vuoksi hän istuu tuomiostaan ainoastaan hieman päälle puolitoista vuotta, josta jopa puoli vuotta saattaa mennä koevapaudessa, eli panta jalassa kotona. Toisin sanoen raiskaaja voi olla takaisin vanhoilla kulmillaan varsin pian.

Lähde: Etelä-Saimaa

Kotimaa Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalirikokset Uutiset

Keskustelu

127 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jupi

  Vastaa

  Katsoin illustroidusta tietosanakirjasta ”amis” ja prkl ton jäbän kuva oli siinä. Ylä-asteikäiset tytöt tykkää, eikä tosta Volvosta puutu kun vanerista väsätty spoileri.

  • Tietäjä

   Vastaa

   Kim Kristian Juvonen vaihtoi nimensä vankilassa on nykyään Christian Aleksander Hienonen. Istuu Riihimäellä muiden raiskarien kanssa. Täysi mulkku koko jätkä.

  • Tietäjä

   Vastaa

   Uudelta nimeltään Christian Aleksander Hienonen .

 • Jallu

  Vastaa

  Riviin vaan ja kuula kalloon.

  • 88.88

   Vastaa

   Pieni korjaus… Kuulia ei kannata tuhlata tuollaisiin eli ei riviin vaan: Grilliin vaan

 • EV

  Vastaa

  Alemmassa kuvassa ehkä hieman jopa ironinen huppari päällä. Kunnon saasta.

 • häpeis

  Vastaa

  tiiän itteni lisäks monta muuta kenelle tehny samaa 2017–2018

  yks uhri oli just täyttäny 18, loput 13–15

  • Nimetön

   Vastaa

   Tehkää porukalla rikosilmoituksia, tulee nyt ainakin lisää istuttavaa jos ei muuta.

   Myös jos muistatte kertoa kaikkien isoveljille ja isille, että tämä on se paikallinen teinityttöjen raiskaaja, niin ehkä joku muistaa asian tämän vielä päästessä vankilasta 🙂

   • juna

    Vastaa

    ..niin sitä he ovat jo tehneet.

    • Nimetön

     Vastaa

     Hieno homma! Toivottavasti etenkin isoveljet saavat tietää, kuka paikallinen pedofiili on.

 • Nimetön

  Vastaa

  Toivottavasti kukaan Lappeenranta-Imatra-akselilla ei näe tätä uutista ja varoita kanssaeläjiään. Piirit tuppaa yleensä olemaan sen verran pienet, että eiköhän joku tämän pedarin tunne ja osaa varoittaa koko tämän kaveripiiriä. Ihan vaan, ettei reippaan vuoden mittainen katoaminen kuittaannu ”ulkomaanreissulla” tai vastaavalla selityksellä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tää hyvin tiedossa Lappeenrannassa. Nuoret rummuttaa sosiaalisessamediassa. Toivottavasti kuitenkin uhrit sais olla rauhassa.

  • juna

   Vastaa

   Kenelle soitat ”uhriksi”?

 • Joopa

  Vastaa

  Öyh öyh. Ei nyt ihan pedofiiliks voi sanoa vielä jos itekkin alaikäinen ollut tuolloin. Ja melko uus juttu jos ootte kerenny kalenteria kattomaan ni nyt on vuos 2021 ja toi tapahtui 2017. Pikkasen haiskahtaa taas tämäkin juttu että olis muka tapahtunut.

  • Nimetön

   Vastaa

   Moi Kim Kristian! Eivät vissiin ole vielä passittaneet vankilaan?

  • Kalle

   Vastaa

   Osa teoista on tapahtunut raiskaajan ollessa alaikäinen, osan aikaan ollut jo täysi-ikäinen = pedofiili.

  • häpeis

   Vastaa

   Kim oli 18+ kun ahdisteli/raiskasi minut ja monta tuttua. Meistä kaikki yhtä lukuunottamatta oli alaikäisiä, ja itse olin juuri täyttänyt 15. 

   Omalla kohdalla ainakin osti alkoholia ja anto juua ja sen jälkeen käytti hyväks.

   Olin nii naiivi että luulin että ”parisuhteesee” (joo tää äijä osaa manipuloida) kuuluu se että toine tekee sulle väkisin tollasta, ja sen takia en myöskää puhunu asiasta ku muutamalle tosi läheiselle, niillekin vasta pari vuotta sitte.

   Luultavasti joku tunnistaa kuka oon tän perusteella mut eipä toi sinänsä haittaa, tuntuu hyvältä vihdoin päästä puhumaan asioista.

   Surullista täs on se et vaikka meitä uhreja on monta, ei kukaa silti puhunu siitä muuten ku uhrien kesken.

   Jälkikäteen ois pitäny huomata merkit aikasemmi ja ois todellaki pitäny itekki tehä ilmotus jo ekan kerran jälkee.

   En oo uskaltanu kysyä muilta tota rikosilmotus asiaa, mutta ite kysyn viranomaisilta mielipidettä ja jos he sanoo että kannattaa nostan jutun.

   Sen verran oon kuullu juttuu että Etelä-Karjalaa ei ainakaa kannata jäädä.

   • juna

    Vastaa

    15-vuotiaana joit alkoholia ja menit yksin kotiin pojan luokse. Nukuit hänen kanssaan … ja kun huomasit, ettei hänellä ollut tunteita sinua kohtaan … päätit kostaa hänelle. Naisten logiikka!

   • Kity

    Vastaa

    Luulis 15-vuotiaalla olevan jo sen verran aivoja ettei roiku tuollaisessa suhteessa kovin kauan jos siis totta mitä puhut. Ite en ainakaan olis jatkanut tuota suhdetta mikä tekeekin sun jutuista tosi epäuskottavan. Itsekin ollut joskus 15v tyttö ja parisuhteessa, nykyään jo aikuinen. Ei niin tyhmä oo kukaan. Sori vaan mut minä tiedän niinkuin moni muukin lähipiiristä miten asiat oikeasti ovat ja täyttä skeidaa jauhatte!!! Häpeäisitte itse!

    • Nimetön

     Vastaa

     Vituttaako sua että sun kaverisi istuu pedofiliatuomiota ja pyrit epätoivoisesti puolustamaan tätä?

     Katkoisit nyt vaan välit siihen, pedareista ei tule koskaan sosiaalisesti hyväksyttyjä.

     • Nimetön

      Vituttaa!…että lehdistö ja nimetön ”ihmiset puhuvat paskaa henkilöstä, jota he eivät tunne”.

     • Nimetön

      Tämä uutinen perustuu käräjäoikeuden tuomioon, eli mitä paskaa siinä on?

   • Kity

    Vastaa

    Ei vituta ja hän missään mitään istu. Huomaa kuinka vähän ihmiset tietää faktoja aiheesta ja silti tulee huutelemaan tänne. Tuomiohan ei ole lainvoimainen.

    • Nimetön

     Vastaa

     Eli pedofiili-Kim siis lukee näitä kommentteja jos ei kerta vielä istu.

     Kim, voisitko kertoa meille muille, miltä tuntuu mennä istumaan lisko-osastolle muiden pedofiilien kanssa? Voithan tietysti aina mennä normaalille osastolle kokeilemaan onneasi. Kerrot vaan rehellisesti, mistä tuomio tuli ja sanot riittävän vakuuttavaan sävyyn, että olet oikeasti syytön. 🙂 

     Muista ottaa unilelu mukaan, jos tulee äippää ikävä.

    • Kity

     Vastaa

     Tuskinpa häntä kiinnostaa lukee tätä paskaa tai toivon ainakin että ei lue. Oletko itse ollut vankilassa samasta aiheesta vai mistä tiedät mihin hän on menossa istumaan? kovin paljon sulla on aiheesta tietoa 😀

     • Nimetön

      Niin, pedofiileilla on omat pelkääjien osastot vankiloissa. Tämähän on ihan yleistä tietoa, että normaalilla osastolla pedari saa turpaansa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tuomio oli tullut vastikään ja siitä mediassa uutisoitiin, siksi se on ajankohtainen. Ei media varmaan voi mitään byrokratian hitaudelle.

 • juna

  Vastaa

  Pojat, ole varovainen! Tämä voi tapahtua kenellekään teistä, jos olet tyttöjen kanssa ystäviä. Eräänä päivänä he syyttävät sinua raiskauksesta .… Naiset ovat salakavalia! He osaavat tehdä sen!

  • Nimetön

   Vastaa

   Ainakin tässä tapauksessa kyseessä on 110% lastenkoskija, asunnolla hengaa enemmän kersoja ku päiväkodissa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Vaikka nämä seksitapahtumat olisivatkin molemminpuolin hyväksyttyjä eli ei raiskauksia niin täysi-ikäinen panemassa 13-vuotiasta ei ole täysin normaalia, vaan rikollista ja sairasta.

   • juna

    Vastaa

    …meikki naamalle, tupakka suussa ja kaljatölkki kädessä…kumpi heistä sanoa että on 13-vuotias? Olen jo 16…

    • Nimetön

     Vastaa

     Pedofiliaa se on röökiä polttavan lapsen raiskaaminenkin, Kim hyvä. (tai siis huono)

 • Kity

  Vastaa

  Tytöt olleet helpon rahan perässä. Täyttä valhetta koko juttu. Meen takuuseen tästä ihmisestä että ei ole tehnyt asioita mistä syytetään. Jos tuntisitte kaverin tietäisitte myös itse miten naurettava toi syyte on. Toivottavasti tytöt saavat vielä ansionsa mukaan kun pilasivat syyttömän miehen maineen!

  • juna

   Vastaa

   Olen täysin samaa mieltä ja tuen!

   • Ano.

    Vastaa

    Tää jätkä se rahan perässä on. Itse en oo mitään syytettä nostanut mihinkään liittyen, mutta seurustelin kyseisen ihmisen kanssa pitkäänkin. Pölli miun perheen kämpästä kaikki mitä sai irti, korut arvoesineet yms. Mistä vaan sai rahaa. Pölli taloyhtiön varastoista kamaa, ja myi. Esimerkiksi viinaa, joka tietysti meni ala-ikäisille. Lainasi miultakin rahaa varmaan tuhansia euroja, mitä ei koskaan takaisin maksanut. Postilaatikko täynnä ulosottokirjeitä kertoo jo paljon. Kohteli äitiään niinkuin paskaa, vaikka kyseessä oli todella kiltti nainen. Teki sellasia asioita miulle mitkä varmaan vaivaa loppuelämän jollain tapaa, oikeesti sairaita. Hyvä että joutui vastuuseen.

  • Pedareita pataan

   Vastaa

   Panee 13-vuotiaita ollessaan täysi-ikäinen. Oli raiskaus tai ei, sairasta.

   Ja tämä uutinen perustuu ainoastaan annettuun tuomioon, joka on suomalaisittain melko pitkä, joten ei se mikään hupituomio ole.

  • Nimetön

   Vastaa

   Onko tää totta

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mikäs tuomitun pedofiilin puolustaja sinä olet? Kertoo hyvin paljon sinun arvomaailmastasi, jos sinä ”menet takuuseen tuollaisesta tyypistä”, ihan turha yrittää selitellä mitään enää.

   • Kity

    Vastaa

    En ole pedofiilien puolustaja mutta tässähän ei ole sellaisesta kysekään vaan paskaa puhuvista teinitytöistä!! Ja kyllä menen takuuseen tästä ihmisestä! Jo omassa nuoruudessani oli myös hyvin tavallista että 15v tytöt seurusteli itseään vanhempien kanssa (18v)ja joo harrastivat myös seksiäkin ilman että sitä käräjille vietiin tai koettiin alaikäisen hyväksikäyttönä. Kyllä tuon ikäisenä jo täytyy tietää näistä asioista jos ei ole ihan pellossa kasvatettu. Mitä noihin väkivaltaan ja raiskauksiin tulee niin niistä nyt ei voi puhua samassa lauseessa Kimin kanssa ne ketkä tuntee hänet ymmärtää. Kimillä ollut aina tarpeeksi vientiä nais rintamalla ja ei varmaan ole tarvinnut raiskata ketään!

    • Nimetön

     Vastaa

     Nyt Kimillä on vientiä vankilan lisko-osastolla. 

     Onko mielestäsi tervettä, että täysi-ikäinen panee 13-vuotiasta?

    • Nimetön

     Vastaa

     Kiitos Kity!…se on totta.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Panee 13-vuotiasta, väkisin tai ei, niin miten se on mielestäsi hyväksyttävää?

     • juna

      Ei ole todisteita 13-vuotiaiden raiskaamisesta. Vain sana sanaa vastaan. Vain tytöjen kosto, viha ja ahneus , ​​joille Kim oli tuttu.

     • Nimetön

      Eikö tuomio ole todiste siitä?

     • Nimetön

      Ei siis ole todisteita raiskaamisesta, mutta panemisesta on (eli pedofiliasta)? Mikä pedofiilien puolustaja sinä olet?

     • Nimetön

      Mitäs todisteita sinulla on edes panemisesta, kiva tietää?? kyllä koko juttu on sana sanaa vastaan. Tytöt käyneet panemassa joitain muita jätkiä ja väittää että Kim olis ollu asialla: yhdellä näistä löydettiin se sukupuolitautikin et on tyttö ollu kiireinen sillä saralla kun samaa tautia ei Kimiltä löytynyt, hah 😀

     • Nimetön

      Minulla on todisteena Käräjäoikeuden tuomio siitä, että Kim on pedofiili 🙂

    • Tunnistettu'd

     Vastaa

     Moi H. A.! Ymmärrän kyllä että sinulle on tavallista päätyä raiskattavaksi ja pedofiilien uhriksi, kun ottaa huomioon lapsesi isän taustan. Hänhän ei ole suomalainen. 

     Oliko sinulla enemmänkin pedofiilikavereita vai vain Kim? Tiedän ainakin varoitella eteenpäin meidän yhteisille tutuille. 

     Kyllä, tunnistin sinut 🙂

     • Kity

      Wow mikä Sherlock!! 👍Mikäs rasisti se siellä onkaan ja vielä ylpeä siitä ? En tunne yhtään pedofiilia tai raiskaajaa ja se ei ole minulle normaalia vitun idiootti!!! Kim ei myöskään ole sellainen vaan paskan puhujien uhri. Jos yhtään oikeasti tuntisit minut tietäisit että Kim ei ole minun kaveri😄

     • Kity

      Hei K.H minäkin tunnistin sinut😜

     • hiutale

      ehkä kai olisi parempi ettet kommentoisi asiaa josta et yhtään mitään tiedä tai tunne henkilöitä/kuviota. helppohan se täällä internetissä on huudella ja juosta häntä koipien välissä karkuun kun vähän alkaa paljastumaan kuka on ja missä asuu 😀

     • Tunnistaja

      Kim ei ole kaverisi mutta puolustat häntä täällä fanaattisesti, olet kutsunut häntä muissa kommenteissa kaveriksesi ja olet ilmoittanut olevasi hänen lähipiiriä. Ok 🙂 Haluatko täsmentää, mikä teidän välinen kuvionne siis on?

      Netissä on helppo huudella mutta se että kehtaa puolustaa pedofiilia niin, noh, ei varmaan kannata kaupungilla paljon sellaisella ylpeillä. Toiset pystyy kyllä seisomaan sanojensa takana.

     • Kity

      Hiutale: kenelle tää kommentti oli tarkoitettu? Minä ainakaan mitään juokse😄 Kommentit vaan julkaistaan tosi viiveellä. Myös voin sanoa että tunnen asianosaisen ketä täällä herjataan😊 toisin kuin tämä yksi Sherlock joka rupesi puuttumaan myös minun elämääni ja herjaamaan ydinperhettäni 😡

     • Kity

      Sinä kun tunnet minut niiiiiin hyvin niin luulisi sun jo tietävän mikä suhteeni on Kimiin 😀 Ei mun tarvii kenellekään avautumaan mikä on suhteeni häneen. Kyllä seison sanojeni takana ja kyllä on lähipiiriäni, tulen aina puolustamaan häntä/syytöntä miestä!! Ei kannattaisi muidenkaan kaikkea paskapuhetta uskoa mitä nää tytöt väittää! Eikö nyt jo ihmisillä järkikin jo sano että jos esim yhdellä näistä tytöistä on todettu sukupuolitauti tapauksen jälkeen ja Kimillä sitä ei ole löytynyt testissä että eihän se nyt mitenkään ole mahdollista että Kimi olisi raiskannut tyttöä muutenhan hänelläkin se tauti olisi löytynyt, tämä lukee myös yhdessä näistä lehtikirjoituksista mitä julkaistu aiheesta! Tässä nyt vaan yksi esimerkki. Kyllä te tytöt vielä jäätte kiinni valheistanne. Kimillä on hyvä tukiverkko taustalla just that you know 😉

     • Tunnistaja

      ”Hyvä tukiverkko” = joku ählämin kanssa lapsen tehnyt vajakki, joka puolustelee pedaria ”anonyymisti” pedarista uutisoineen lehden kommenteissa ja ehkä ne muut lisko-osaston pedarit.

     • Nimetön

      Luule sinä paskahousu mitä haluat mutta kyllä on muitakin kuin yksi henkilö Kimin tukena.

     • Nimetön

      Huomaa että sinulla tunnistaja aivot on pahemman luokan kehitysvammaisen tasolla kun et lukemaasi ymmärrä! Kannattaa miettiä kenelle täällä alkaa huutelemaan tuon suuntaisia kommentteja. Jos joku täällä on vajaaälyinen niin sinä!

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiitos, tuon kusipään tietoja kaipasin.

 • Johannes Poski

  Vastaa

  Tuleekohan poliisitäti Pälvi tätäkin ymmärtämään?
  Btw, tässä taas yksi, ilmeisesti rkp-rahoitteinen, twittermaalittaja joka mustamaalaa keharimaalaista matutusta vastustavia Venäjän trolleiksi.
  https://mobile.twitter.com/a7_FIN_SWE

 • Nimetön

  Vastaa

  GRILLIIIIIINN

 • Meitsi

  Vastaa

  Ilmalan järvessä on tilaa tällekin saatanan saastalle🤬🤬

  • juna

   Vastaa

   Tämä järvi on sopivin paikka sinulle ja kaltaisellesi. On tarpeeksi vettä sammuttaaksesi vihasi ja samalla pestäksesi pois sappi ja myrkky, jolla kastat muita ihmisiä.

   • Nimetön

    Vastaa

    Yhyy, joku ei tykkää pedareista

 • Kity

  Vastaa

  Meinaatko että vain suomalaiset voi olla kunnollisia perheenisiä vai mihin oikein viittaat mieheni taustoilla? Tässä kun alettiin kommentoijien tunnistus leikkiin niin laitetaanko ”uhrienkin” nimet tauluun? Tiedän kyllä nekin mutta ei tulisi mieleenkään ruveta laittaa edes nimikirjaimia, sen verran aivoja pitää olla!!!! Anna olla viimeinen kerta kun kommentoit minun henkilökohtaista elämääni missä puhut miehestäni tai lapsestani tai sinua odottaa kunnianloukkaus syyte!!

  • Nimetön

   Vastaa

   Et taida tuntea juridiikkaa erityisen hyvin 🙂

   Voit kysyä siitä tarkemmin vaikka pedofiili-Kimiltä, hänellähän on asiasta lähempää kokemusta viimeajoilta.

   • Kity

    Vastaa

    Millä tavalla vastasit kysymykseeni?? Että suomalaiset vaan voi kunnollisia isiä? Täällä kutsuttiin tuolla ylempää aviomiestäni raiskaajaksi sen perusteella että ei ole suomalainen ja lapseni on tämän tulos!! Voin sanoa että tämä pistää sen verran vihaksi että toivottavasti KH en ikinä törmää sinuun oikeasti!! Kyllä se on kunnianloukkaus jos mikä! Kenellekään mitään kuulumatta tässä on ihan normaali parisuhde kyseessä. Vittuako ylipäätään täällä ruvetaan ihmisten nimikirjaimia julkaisemaan! En yleensä ymmärrä miksi minun elämäni on vedetty tähän. Kukaan teistä ei tunne minua tai perhettäni joten pitäkää se turpanne kiinni!!

    • Nimetön

     Vastaa

     Noh, siis se on ihan yleistä tietoa että nämä hieman ruskettuneemmat kaverit tapaa suhtautua vapaamielisemmin pedofiliaan ja seksuaalirikollisuuteen.

     Tuskin jokikinen suomalainen mies on hyvä isä. Esim tämä uutisen Kim ei olisi tervettä seuraa pienille lapsille.

    • Lapseni ovat valkoisia

     Vastaa

     Tulet siis kansallismielisen lehden kommenttiosioon puolustamaan pedaria ja valistamaan, kuinka olet pettänyt rotusi tekemällä sekarotuisen mukulan?

     Wau, löydät varmasti suosiota ja suuria hurrauksia täältä.

     • Kity

      Mulle on ihan sama mikä paskalehti tää on ‚täällä tää uutinen nyt vaan sattuu olemaan. Aikamoista yleistämistä ulkomaalaisten suhteen mut mitäpä muuta odottaakaan kun tuollainen aivoton suomalaisapina kyseessä! Kyllä minä pariudun kenen kanssa haluan, se ei kuulu sulle vittuakaan saatanan pässi!

     • Kity

      Puolustelkaa vaan näitä pikkuhuoria niin paljon kuin sielu sietää , mua ei enää kiinnosta. Mun lapsi ole mikään sekarotuinen, itse olet pienimunainen sekäsikiö. Kuka edes kehtaa sanoa kenenkään lapsesta noin? Olet täyttä saastaa ja toivon että saat vielä joskus ansiosi mukaan!!!! En voi kuvitella että itse olisit kovinkaan hyvä isä tai roolimalli lapselle jos et opeta minkäänlaista suvaitsevaisuutta. Jätän tollaisen paskahousun kommentit omaan arvoonsa. Täällä se on hyvä esittää niin kovista, tulisit päin naamaa sanomaan niin katotaan kuin käy 😀 mut joo mun kommentoinnit on nyt kommentoitu, turha se on aivottomille ihmisille mitään yrittää selittää.

     • Kai

      Rotu 🤣. Kyllä me kuitenkin kaikki ollaan ihan samoja ihmisiä ihon väristä tai maasta riippumatta osa on kyllä jääny kehitysvammaisen neanterdali juntin tasolle mut eipä nekään itselleen mitään voi. Säälin kyllä näitä kyseisiä tapauksia kun elämä on yhtä valittamista ja öyhötystä. Kyllä sitä jos vähän tarkempaa tarkastelee historian kirjoja niin valkoinen mies se on ollu ja tulee olemaankin kaiken pahan alku ja juuri ja sitten ihmetellään kun ampiaiset on kimpussa kun niitten pesää on pitänyt mennä rikkomaan.

     • Nimetön

      Mikä Partisaanista tekee paskalehden? Se, että se uutisoi tuomion saaneesta pedofiileista? Miten kenenkään vehkeen koko liittyy tähän uutiseen? Miksi syyllistät raiskauksen uhreja pikkuhuoriksi?

      Ja kyllä, en tule lapsilleni opettamaan suvaitsevaisuutta pedofiileja kohtaan. En myöskään kehota heitä syyllistämään raiskauksen uhreja tai haukkumaan sellaista huoraksi.

     • :)

      Kai:

      Sanoit samassa kommentissa, että olemme kaikki samanlaisia ihonväristä riippumatta ja heti perään valistat, kuinka valkoinen mies on se paha. Huomaatko ristiriitaa?

     • Nimetön

      Joo mäkin mietin et koiriako me ollaan😂 sun varmaan kannattaisi tatuoida sun valkoisten pentujesi otsaan hakaristi niin ei tule vahingossa kotiin vielä jonkun ulkomaalaistaustaisen tyttö tai poikaystävän kanssa😂 Suomikin kun on nykyään aika kansainvälinen🤔

     • Kity

      Ensin haukut täällä muita jota uutinen ei edes koske ja kun kolahtaa omaan nilkkaan niin ollaan että yhyy😂 kyllä minäkin osaan antaa samalla mitalla takaisin😜 millä vitun oikeudella sinä haukuit perhettäni täällä? Ihan sillä samalla saat maistaa omaa lääkettäsi. Ja mitä tulee näihin likkoihin niin he mitään uhreja ole vaan valehtelijoita.

     • Leikkiin ryhtyy...

      Lapseni ovat valkoisia:miksi haukut kenenkään lasta sekarotuiseksi? Mitä kenenkään parisuhde tähän liittyy? Tai se minkä maalaisen kanssa on yhdessä? Varmaan sama asia kuin tuo munan koko eli ei liity millään lailla.

     • Nimetön

      Vain paskalehti julkaisee näin asiattomia ja herjaavia kommentteja. Ylipäätään koko uutisen julkaisutapa on hyvin kyseenalainen jos vertaa muiden medioiden samasta aiheesta julkaistuihin otsikoihin. Onko niissä kenenkään kuvaa tai nimeä! Vastaus on että Ei. Sallittua vai ei niin se myös selvinnee myöhemmin

     • Tunnistaja

      Joo, kyllä sattuu.

      Miksi minua sattuisi? Minä en ole raiskauksen uhri (kuten Kimin uhrit), joita jotkut race mixerit tulevat vielä huorittelemaan, enkä myöskään ole menossa vankilaan. Kimin tilanne on vielä huono, sillä kaikki tietävät, ettei pedari kuulu siihen arvostetuimpaan vankiainekseen. Voi olla, että Kimiä sattuu leukaan, jos normaalille osastolle jostain syystä päätyy.

      Miksi muuten olet noin aggressiivinen? Uhkailet ihmisiä kommenteissa, haukut rikoksen uhreja, puhut epämääräisiä asioita mm. näiden sukupuolielinten koosta ja pyrit viemään keskustelua raiteiltaan. Kyse on kuitenkin siitä, että pedofiili-raiskaaja on saanut vankilaa, ja suuren yleisön on hyvä tietää, kuka on paikallinen pedari.

     • Kity

      Hoi tunnistaja: kukahan se täällä alunperin veti keskustelua raiteiltaan kun alkoi julkaisemaan minun nimikirjaimia ja herjaamaan perhettäni ilman syytä? Kyllä se olit Sinä! Millä tavalla minun avioliittoni liittyy tähän asiaan, ihan yhtä vähän kuin kenenkään munan kokonaan eli ei pätkääkään silti vedit perhe-elämäni lapsestani lähtien mukaan tähän. Btw henkilö jota kutsuit ählämiksi on Suomen kansalainen siinä missä sinäkin ja aivan tasan varmaan maksaa enemmän veroja Suomeen kuin sinä ikinä. Ollaan tässä vähän muutakin ehditty tehdä kuin yksi lapsi sen verran pitkä yhteinen elämä takana. Kannattaa vähän miettiä mitä lähtee huutelemaan ihmisille joita ei tunne pätkääkään kun arvaukset harvoin osuu oikeaan.

 • Valot päälle

  Vastaa

  Kaikki ketkä Kimin tuntee ja ja muistaa/tietää mitä vuonna 2016–2018 välisenä aikana tapahtui tietävät ettei noi syytökset ole edes mahdollisia. Kaikki on lavastettu ja tekaistuja juttuja. Nämä likat on tehnyt rikosilmoituksenkin vasta puoli vuotta tapahtuman jälkeen eli mitään aine todisteita ei ole olemassakaan ainoastaan sukupuoli tauti testit tehty toisella näistä tytöistä se oli ja Kimillä ei. Ja Kimillä oli tuolloin parisuhde ihan toiseen tyttöön kun nämä oli jonka kanssa ikäero ei ollut kummoinen. Vähän turhan herkästi ihmiset tuominnut pedofiiliksi. Ei nyt kuitenkaan mikään jammu ole. Ja se on ihan fine jos juuri 18v täyttänyt alkaa seurustella 70v miehen kanssa. 18v on ihan täysin lapsi vielä siinä missä 14 vuotiaskin. 13–20 vuotiaat on teinejä vielä kaikki. Kimillä ei myöskään ollut oikeudessa kunnollista asianajajaa minkä myös tietää että tällaiset asiat menee kyllä läpi vaikka ilman todisteitakin ja näkeehän ton jo tuomion pituudestakin ettei siellä kukaan ole paljoa ollut vastaan sanomassa. Tollanen tuomio Suomessa tulisi normaalisti tollainen tuomio raa-asta murhasta ensikertalaiselle. Hoviinhan tämä menee ja nyt Kimillä on kunnon asianajaja niin sittenpähän näette kuinka käy.

  • Nimetön

   Vastaa

   Olet aivan oikeassa mut eipä nää juntit mistään mitään tiedä vaan luulevat tietävänsä. Mut joo katotaan kuin käy seuraavalla kierroksella ja kuka tässä joutuu vastuuseen. Voipi kääntyy koko juttu täysin toisin päin 😄

   • Seta

    Vastaa

    Tosi junttia morkata pedofiilia. Progressiivista on olla pedofiilien puolella, koska pedofilia on vain yksi seksuaalisista suuntautumisista.

  • Nimetön

   Vastaa

   Murhasta tulee aina elinkautinen, paitsi alaikäisille, mutta kiva että neuvot täällä juridiikaasta ihmisiä 🙂

   Muuttuuko näkemyksenne tuomitusta pedarista, jos syytteet pitää hovissakin? Vinkki: yleensä ne pitää. Lehtitietojen mukaan nytkin on ollut 13 todistajaa käräjillä selventämässä tapahtumien kulkua, mikä tarkoittaa että varmaan olisi tullut aika ristiriitaisia lausuntoja jos ne olisivat paskaa.

   • Nimetön

    Vastaa

    Sattunet myös tietämään että oikeudessa syytettyjä oli myös 3 henkilöä joten eipä ole kummoinen määrä todistajia. Siellähän ei ollut yksin Kim syytettynä. Ei suomessa mitään elinkautisia jaeta varsinkaan ensikertalaisille ja kyllä murhaajat istuvat vain sen nelisen vuotta kun ekaa kertaa ovat asialla.

    • Tunnistaja

     Vastaa

     13 todistajaa ei ole kummoinen määrä? Ok.

     Kannattaa muuten googlata ”murha” ja ”elinkautinen”, saatat oppia jotain.

     Murhasta voi saada ainoastaan elinkautisen. Elinkautista istutaan Suomessa vähintään 12 vuotta (alle 21-vuotias murhaaja vähintään 10v) ja keskimäärin elinkautista istutaan noin 14,5 vuotta.

     Mutta kerro vaan lisää juridisesta osaamisestasi 🙂

     Onko muuten mielestäsi oikein täysi-ikäisenä panna 13v lasta?

     • Nimetön

      No sorry nyt vaan mutta tiedän hyvinkin läheltä tapauksen jossa juurikin murhasta tuomittu päälle 30 vuotias mies istui ensikertalaisena nelisen vuotta joten ei se kaikki tieto Googlella löydy että meneppä vaan itse sitä lakia lisää lukemaan😄

     • Lol

      Vai olisiko rikosnimike kuitenkin ollut esim. tappo?

      Laissa kerrotaan hyvin yksiselitteisesti, että murhasta voidaan tuomita ainoastaan elinkautiseen. Älä nolaa itseäsi enempää tietämättömytdelläsi.

      Tai tietysti voit aina vaikka linkata meille sen lehtijutun, jossa kerrotaan murhasta saadusta 8 vuoden tuomiosta, josta tekijä istui puolet 😉

      Ai mitä, siis miksi et suostu linkkaa maan? Sellaista lehtijuttua ei ole olemassakaan?

   • Nimetön

    Vastaa

    Tarkoitin siis Kimin lisäksi 3 muuta eli 4 yhteensä syytettynä.

  • .

   Vastaa

   Tunnen ikävä kyllä jutun päähahmo etäisesti. En ihmettele mitään noita syytöksiä. Varastellut tutuiltaan, lähipiiriltään, ollut velkaa kaikkialle, ajellut kortitta sekä näistäkin syytöksistä on aika selkeitä ja vedenpitävä todisteita, sekä myös kuulemma olisi lisää tarjolla, jos kaikki jutut tulevat julki.

   Ymmärrän että jollakulla voi olla tästä paljon puhuvasta ja äänessä olevasta veijarista erilainen kuva. Oma kuva mitä nähnyt itse ja kuullut oikeasti lähipiiristä on aivan toinen.

   Tuo yksi parisuhde tuossa ainakin niin siinäkin taisi olla tyttö alle suojaikärajan. Että kenelle se on sitten kummoinen ja kenelle ei.

   Ihmettelen suuresti jos ei tuomita syylliseksi.

   • Kity

    Vastaa

    Huomaa että tunnet hänet vain etäisesti. Ei ole vissiin ihan sama tasoista rikoksista kyse jos siis olettaa että totta mitä puhut esim rahojen lainaus ja raiskaus😂 vai meinaatko jos joku jää kiinni parkkisakoista niin hän todennäköisesti kykenee myös murhaan?😂

 • juna

  Vastaa

  Mitä helvettiä olet jatkuvasti toista ”pedari”? Vaikuttaa siltä, ​​että sanasto ei ole rikas. Onko se sinun lempi sanaa? … tai aivosi ei pysty ajattella piitempi? Tuomiokin voi olla väärin, jos todistaja valehdeli; ja Käräjäoikeus teki virheellisen päätöksen väärien syytösten perusteella.
  Minä voi sanoa suoraa sinulle ja kaikille jotka haukku Kimi ”pedariksi”, ja antaa takuun 100%…ja vaikkaa 200% ‑jos tarvi, että Kimillä ei ikinä oli seksisuhdeitta 13 ‑vuotien tytöjen kanssaa!!!

  • Profeetta oli pedari

   Vastaa

   Wallah, ylläri, että hoono soomi puolustaa raiskaajaa

 • Tulee luettua mediaa

  Vastaa

  Ken täällä valisti, että tuomitun nimeä ei ole muualla mediassa julkaistu: tämän uutisen lähteenä toimivassa Etelä-Saimaassa kyllä julkaistiin nimi.

  Normaali tapa on, että yli 2 vuoden tuomion saaneiden nimet julkaistaan uutisoinnin yhteydessä.

  • Nimetön

   Vastaa

   No joo e‑saimaa samaa sarjaa mut ei sentään kuvia julkaissut. Itse tarkoitin vähän isompia tahoja kuten: iltasanomat, MTV uutiset, YLE jne. Yhdessäkään ollut tuomitun nimeä saatikka kuvaa.

 • Outo asenne

  Vastaa

  Hei raiskaajan puolustajat: eikö nykyään saa uutisoida tai kommentoida tapahtunutta rikosta, jos ei tunne osapuolia? Mitä kaikkia rikoksia tämä koskee?

  • Kukaan ei tykkää raiskareista

   Vastaa

   Meinaatko että ne kaksi raiskaajan puolustajaa, jotka kommentoi eri nimimerkeillä?

   Ääliöt luulevat, että esim. kirjoitusasusta ei voi tunnistaa ihmistä. Noh, ei sitä kai täysillä käydä muutenkaan, jos puolustaa vankilaan päätynyttä raiskaria.

   Suostuvatkohan muuten puolustamaan raiskaajaa esim. uhrien perheiden edessä samanlaisella tarmolla kuin täällä? ”Hei raiskatun lapsen isä, tyttäresi on paskaa puhuva huora!”

   Joillain ei ole varmaan käytöstapoja. Toisaalta jos lapsen isä on ei-valkoinen, niin ei ihme.

   • Kity

    Vastaa

    Kyllä voin mennä vaikka oikeuteen näitten tyttöjen vanhempien eteen sanomaan samaa. Ei minua hävetä totuuden puhuminen. Kyllä täällä on vähän enemmän kuin 2 henkilöä puolustamassa Kimiä ja lähes jokaisen tunnistan itsekin mutta on muutama henkilö joita en edes itse tiedä keitä ovat ja myös näyttää olevan meidän puolella. Kenenkäs lapsesta täällä taas puhutaan”isä ei valkoinen”? Minunko taas? Mitenkäs se mun lapsi taas tähän asiaan liittyikään kun kukaan ei vieläkään ole avannut tätä asiaa mulle??hän ei edes ikänsä puolesta täällä kirjoittelee eikä liity tähän juttuun mitenkään kun pienestä lapsesta kyse kuitenkin. Kyllä täällä aika monella muulla ne käytöstavat hukassa kun vedetään asiaan täysin kuulumattomia henkilöitä mukaan ja haukutaan todella törkeästi. Minä en tätä aloittanut. Kyllä mulla on varmasti enemmän järkeä päässä kuin teillä kellään yhteensä. Ihan ensiksikin niin isänmaallisia mutta suomen kieli se ei suju itsellämme kovinkaan hyvin niin mitä jos palaisitte vaikka koulun penkille opiskelemaan äidinkieltä ennen kuin mollaatte muita!

 • Tervemenoa liskolle

  Vastaa

  Kity, voisitko kysyä Kimiltä, kertooko hän avoimesti vankilassa muille vangeille, mistä tuomio tuli? Ainahan hän voi selvittää heille, että kyse on vain paskaa puhuvista huorista, kuten sinä täällä valistat 🙂

  • Hei

   Vastaa

   Ei oo ihan ensimmäinen kerta kun näin käy että naiset/tytöt keksii syyttää jotain raiskaajaksi jos haluaa vähän tienata rahaa, saada sympatiaa tai kostaa jollekin äijälle jotain. Se jos oikeasti joku on raiskannut ja siitä on jotain todisteita edes niin on todellakin tuomittavaa. Olikohan nämä 13 todistajaa vieressä kyttäämässä silloinkin kun Kimi väkisin ja väkivalloin raiskasi tämän tytön? Vai mitä ne on todistanut. No sitä kertomusta mitä tämä mukamas uhri on niille sepittänyt. Näitä ”uhrejahan” on vaan kaksi. Nämä muut syytetyt eivät saaneet mitään tuomiota vaan mitättömät sakot. Ja se että miksi eivät, koska kuuluivat koko homman kuvioon jolla Kimi saatiin lavastettua.

   • Kity

    Vastaa

    Mietin tota ihan samaa itsekin et mitäköhän ovat oikein todistaneet kun tuskinpa kukaan oikeasti ollut vieressä käyttämässä🤔

   • Tunnistaja

    Vastaa

    Tuomio se on sakkotuomiokin. 

    Väitätkö siis ihan vakavissasi, että sakon saaneet tyypit ovat kuuluneet kuvioon, jossa tarkoitus on lavastaa Kim syylliseksi raiskaukseen ja he ovat uhrautuneet ottamalla itsekin tuomion ”suuremman hyvän” nimissä?

    Juuh ihan varmasti on näin käynyt. Myös pääsiäispupu, joulupukki ja hammaskeiju ovat oikeita, olemassa olevia asioita.

   • Totuudentorvi

    Vastaa

    Ole nyt vittu hiljaa. Tiedän kyseisen pedofiilin ja on 100% varmaa että hän raiskasi alaikäisiä tyttöjä. Lopeta pedofiilien puolustelu. Tässä ei ole mitään lavastusta tapahtunut.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Matupatja ja joku ähly täällä puolustamassa pedofiiliraiskaajaa.. Onko kyseessä perheprojekti??

 • Kova

  Vastaa

  Kova.

 • Komposti

  Vastaa

  Jos Kim ei ole raiskannut niin haisee ainakin ihan paskalta :/

 • L.P

  Vastaa

  Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

 • Lapsiinsekaantujien puolustelijoille huutistelija :D

  Vastaa

  Kuolikohan? 😀

 • Sinne männ

  Vastaa

  Taisihan tää pedari vihdoin kuolla 😍😍 Puolustelijat täällä varmaan ihan paskana 😂

  • Kity

   Vastaa

   Täälä mitään paskana olla 😀

   • Nimetön

    Vastaa

    Oot jo palautunut siitä että sun pedari-kaveri sai tuomion?

 • Nimetön

  Vastaa

  siis onko tuo ihan totta et tää on kuollu? 😱

  • Tietäjä

   Vastaa

   Ei oo kuollut. Istuu Riihimäellä muiden raiskarien kanssa. Uudelta nimeltään Christian Aleksander Hienonen . Ihan täys mulkku.

   • Nimetön

    Vastaa

    ja tää on varma tieto? 😀 mistä oot saanu kuulla?

    • Nimetön

     Vastaa

     Tietäjät tietää

    • Tietäjä

     Vastaa

     Riihimäen vankilassakin toimii puhelin ja faktat liikkuu siviiliin. Mitä muuta haluat tietää tästä ihmissaastasta?

 • Nimetön

  Vastaa

  No täällä valitettavasti liikkuu myös juttua että tää on tapettu joten ei tässä voi tietää mikä on totta ja mikä ei 🤷🏼 Jännä ettei kukaan lappeenrantalaisista esim tiedä yhtään mitään.

  • Uskon karmaan

   Vastaa

   No nyt tiedätte. Riihimäellä istuu vielä hetken. En yhtään ihmettele vaikka tapetaan kun siviiliin päänsä työntää. Nimensä oli vaihtanut, luulee vissiin että sit kukaan ei tunnista. Heh heh. Vaihtais saasta naamansa. On meinaa niin kyrpänaama että ei unohdu porukalta ihan heti. Osumaa saa kun siviiliin tulee. Voi käydä Hienoselle pahasti.

 • Nimetön

  Vastaa

  Millon tän pitäs päästä vapaaks? Toivottavasti muuttaa kauas lpr-imatra seudulta 😵‍💫 En kyllä myöskään ymmärrä tota et vaihtaa nimen, naamastahan sen tosiaan tunnistaa 😅

  • Nimetön

   Vastaa

   Vapautuu kuulemma puolen vuoden päästä. Varmaan koevapaudessa jo ennen sitä.

   • Nimetön

    Vastaa

    ilmeisesti on koevapaudessa, näky voisalmen suunnilla niin juvosen näkönen hiippari että lyön vaikka vetoa että on kyseinen yksilö

 • Nimetön

  Vastaa

  Joo mä tunnen kanssa tän tyypin muutaman vuoden takaa. En ihmettele yhtään että joutui vankilaan. Taitaa olla mieltymykset vaan kasvanut nuorempia kohtaan. Tätä naamaa ei tosiaan unohda. Tulisipa vastaan kadulla, vois vähän kouluttaa tätä. Nyrkistä saa, se on varmaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tässähän jollekkin oikein unelma vävy. Toivottavasti ei koskaan saa lapsia tai ole jo. Raiskaa varmasti nekin. Hyi vittu mikä jätkä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tälle kyllä kelpaa kaikki mikä liikkuu, joskus 3–4v sit hinkutti kyrpääsä munkin naamaa housujen läpi, mukanas tanssi vaan 🙂 Lähin hyvin äkkiä pois. Hetki ennen tätä kerto kuinka panettaa…

 • Sorry but ew

  Vastaa

  Onhan tällä jo lapsi, yks ainakin varmasti.
  Senkin lapsen äitiä pahoinpiteli rankasti jo raskaana ollessa, eristi kotiin eikä antanu pitää yhteyttä kehenkään ilman omaa valvontaasa. vei puhelimen etc. ja sama rumba siellä et ottaa velkaa, mitää ei kellekkää takasin maksa, valheita senku satelee minkä suustaa ehtii.

  Itse myös tän kanssa hetken seurustellu vajaa parikymppisenä, sama meno jo sillon et pakottaa, kiristää ja uhkailee minkä kerkeää ja manipuloi. oli varsin lyhyt suhde pettämisineen. nauran yhä hiukan että oon täysikäsenä ollu tilanteessa jossa itteeni vanhempi äijä pettää 15 vuotiaan kanssa. 

  Terkkuja vaan kaikille tutuille, ei tainnu olla äijä rajavartiolaitoksella töissä vaik niin kovasti väittiki. saati se vähävaranen veli venäjällä jolle antanu moskovasta omistamansa kämpän kunon niiiin hyväsydämine äijä. Mites se väite siitä että mopokolarinsa takia on paperit ettei voi saada lapsia = ei tarvii käyttää kumia. 🤣 

  Katoin että kihloihi menny. toivon että nykynen tietää mihin ryhtyy ja ei tuu suhteessa raiskatuks ja pahoinpidellyks niiku edelliset.

 • Nimetön

  Vastaa

  tää äijä on mulle vielki auki 2e

 • Vittuuntunut

  Vastaa

  Nähty malmilla viikonloppuna onko muuttanut stadiin?

 • Nameless

  Vastaa

  Asuu Stadissa ja käy aika usein Malmin baareissa (Lucky Ladyssa varmaan eniten). Muuten tää tyyppi on sit tinderissä ja joissain muissa deittisovelluksissa. En sellain tunne henkilöä, joskus törmäsin baarissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi