Poliisitarkastaja: törkeä lapsenraiskaus voi olla ymmärrettävä teko

Suokas kirjoitti kommenttinsa sen jälkeen, kun rikosta tutkiva Lounais-Suomen poliisi uhkaili asiaa sosiaalisessa mediassa kommentoivia rikosilmoituksella. Poliisin mukaan pedofiliarikosta ei saisi kommentoida ilman rikostuomion uhkaa

Rikos

Poliisitarkastaja Pälvi Suokas kommentoi Twitterissä tapausta, jossa pariskuntaa epäillään vuosia kestäneestä törkeästä lapsenraiskauksesta. Suokkaan mukaan teko ”voi yleisesti olla ymmärrettävä”, kunhan vain tietää olosuhteet.

Suokas kirjoitti kommenttinsa sen jälkeen, kun rikosta tutkiva Lounais-Suomen poliisi uhkaili asiaa sosiaalisessa mediassa kommentoivia rikosilmoituksella. Poliisin mukaan pedofiliarikosta ei saisi kommentoida ilman rikostuomion uhkaa:

”Poliisi muistuttaa kansalaisia sosiaalisen median kirjoitteluun liittyvästä rikosoikeudellisesta vastuusta. Loukkaavaa tietoa kirjoittamalla tai jakamalla voi syyllistyä esimerkiksi kunnianloukkaukseen tai yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen.

Muistutus liittyy tapaukseen, jossa Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tällä viikolla 2 hlöä epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta. #lspoliisi tutkii tapausta sekä toivoo asian julkisen keskustelun ja uutisoinnin osalta erityistä harkintaa asianosaisten yksityisyyteen vedoten”

Lähde: Twitter

Epäillyt esittelyssä

Teosta epäilty pariskunta on nimiltään Valentin Hietaniemi (syntynyt 04.06.1989) sekä Kirsi Hietaniemi (syntynyt 11.03.1993). Heitä epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta, jonka tapahtuma-aika on 01.01.2018–02.07.2021.

Kotimaa Poliisi Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Törkeä raiskaus Uutiset

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Evvk

  Vastaa

  Uhri on tärkeä. Ei epäillyt etenkään kun kyse on LAPSESTA.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyi vittu mitä saastaa nuo tekijät, sekä poliisi, kun vielä puhuu jostain tekijöiden yksityisyydensuojasta.
  Hienoa, että Partisaani julkaisi nimet ja kuvat. Polpoa ei näytä muu kiinnostavan kuin pedareiden suojeleminen.

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Poliisitarkastajalla taitaa olla samanlaisia mieltymyksiä tämän sekopää pariskunnan kanssa kun puolustelemaan alkaa. Kukaan normaali ei varmasti ymmärrä tällaisia tekoja.

 • Numento

  Vastaa

  >ymmärrettävä
  >hyväksyttävä
  ‑valita voit vain toisen
  Päivi Suokas on joko vähämielinen tylsimys tai vammainen suvakki.

  • Pyöveli

   Vastaa

   Kyse on EPÄILYSTÄ. Entä jos he ovatkin syyttömiä. Silloin on joku muu linnassa.

 • Bisse

  Vastaa

  Epäilyttävän näköinen pariskunta. Ei yllätä että ovat syytteessä. Ihan kuin kaks lepsoo, toinen feminiinimpi, toinen ns. rekkalepso. 🙂

  • Kaikkiko syyttömiä?

   Vastaa

   No mä kans katsoin että toi toinen on kun huono drag queer. Puristeleetoisen rintoja kun on vissiin antanut omansaleikkauttaa pois. Ei ole peniskateutta ei. Mutta tissikateutta piisaa.

   Sitten toiseen asiaan. Seksualirikosten nimikkeenä ei tietääkseni ole ”törkeä lapsen raiskaus”. Lienee vain ”lapsen seksualinen hyväksikäyttö” ja sen kaksi muotoa: normaali ja törkeä. Ja tämä yksi rikosnimike sisältää kaiken aina pepulle taputtelusta raikaukseen.

   Tässäkin saattaa olla nykypissisten tapaan tilanne jossa reilu 15v tyttölapsi on kiinnostunut lesboparin touhuilusta ja halunnut mukaan oppiin. Sitten kun muutamia vuosia on mennyt eivätkä vanhemmat ostaneetkaan uutta iPhonea, niin on alettu kiristää tyyliin ”Jos ette osta uutta iPhoena niin sanon että raikasitte minut”. Näitä on nähty sitten vuoden 2015 jälkeen todella monta tapausta. Joku vanha seksikokeilu onkin muuttunut kiristyksen jälkeen raiskaukseksi.

   Siinä sitten kun ”uhri” saa muutaman tuhannen euroa korvauksia niin se ei edelleenkään motivoi aloittamaan normaalia työntekoa. Kas kun rahaa saa helpommallakin. Kuten eräs ”uhri” joka vaati kuuden tuhannen korvauksia. 

   Mutta joo, tapauksen yksityiskohtia paremmin tuntematta, kaikki on mahdollista.

   • Nimetön

    Vastaa

    Törkeä lapsen raiskaus on uudehko rikosnimike, ja se luki myös vangitsemispapereissa

  • Julli

   Vastaa

   Samaa katsoin.

   Kaksi naista, joista toinen on vain maskuliinisempi, kuten lepakkopareissa lähes aina toinen on.

 • Bisse

  Vastaa

  Poliisitäti myöhemmissä twiiteissä selitteli tarkoittaneensa rikollisten motiivien ymmärtämistä rikostorjuntamielessä. Olisi sitten käyttänyt vaikka termejä ”selvittää tekijöiden taustaa ja mielentilaa”, typerää käyttää termiä ”ymmärtää” tällaisessa yhteydessä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Juu ja nyt näköjään poistanut paskanjauhannansa.Koko saatanan poliisi on näyttää olevan rikollisia täynnä. Päivi Suokas hirteen ja tämän sanon tosissani,täysi pedofiili näköjään itsekkin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko uhri heidän oma lapsi vai?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ainakin sosiaalisen median tilin mukaan heillä näyttäisi olevan 3 lasta. Varmuutta ei ole, onko omat lapset kyseessä.

 • Leena

  Vastaa

  toivittavasti Suokas ei tee lapsia, tietaa etta mita vain voi ymmarettavasti tapahtua…

 • Kipuihin 9mm

  Vastaa

  Turun poliisi (Lounais-Suomen poliisi) kertoi minulle ja lähetti vielä kirjeen, että oman mielipiteen kertominen julkisesti EI ole rangaistavaa. Mutta kohteena oli valkoinen heteromies joka oli antanut potkut varastelevalle työntekijälle ja tämä aiheutti paskamyrskyn somessa!
  Mutta ilmeisesti valkoiset pedofiilit päihittävät valkoisen heteron, onhan pedofilia, homoilu ja sukupuolettomuus nykyään POP!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ahaa! poliisitarkastajan mielestä nämä ovat sankaripedofiileja joitten kunniaa pitää suojella.

  Voi olla, että poliisitarkastaja on lesta ja näkee asian olevan vain ”perheen sisäinen seksikokemus”!

 • EV

  Vastaa

  Milloin saadaan maahan hallitus, joka välittää lapsista ja heidän oikeuksista ja pistää lainsäädännön uusiksi, kun keskustellaan pedofiileista somessa. Pedofiililla tai raiskarilla EI OLE kunniaa, mitä loukata. Poliisitarkastajakin tässä pelkää oman perseensä puolesta, kun lakia pitää noudattaa, voisi sitten edes miettiä pikkaisen tarkemmin miten ilmaisee asiansa. Pedofiilien toiminnassa ei ole mitään ymmärrettävää, aivan sama minulle millaisesta mielenterveysongelmasta tai vajaamielisyydestä kärsii, mutta tämä on jo mennyt tuhoamaan lapsen elämän. Saa olla kuitenkin tyytyväinen, että valtaosalla suomalaisista ei edelleenkään löydy mitään empatiaa näitä saalistajia kohtaan.

 • Bisse

  Vastaa

  No nyt poliisitäti sitten uhriutuu twitterissä, porukka ymmärtää poliisitätiä ihan väärin. https://twitter.com/PalviSuokas/status/1414136200114446341?s=19

 • Bisse

  Vastaa

  L‑Suomen poliisilaitoksen twitter: Loukkaavaa tietoa kirjoittamalla tai jakamalla voi syyllistyä esimerkiksi kunnianloukkaukseen tai yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen.
  Oikea juridinen termi on: yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen; eli levittäminen on se rikos, eikä sen sisältö mitä levitetään. Jälkimmäisessä voi sitten olla se kunnianloukkaus.
  Luulisi poliisilla olevan tällaiset termit hallussa. Toisaalta saman laitoksen polpot ja polpottaret tyrivät lähes samaan aikaan vielä paljon isommin siellä Jeti Rostedin baarissa.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Törkeä poliisitarkastajanjoukkoraiskaus tuskin on hänen omasta mielestään moitittava teko. Saattaisi tuo vokissa käydä seksilelusta. En löytänyt sen puoluekantaa, veikkaisin vihreitä äänestävän. Yksi tykkää pedofiliasta, toinen terrorismista, onko meillä terveitä poliiseja enää ollenkaan?

 • Mainio talonmies

  Vastaa

  Jumaliste mitä valtakunnanselittäjiä tuolla verovaroilla istuu! Helsinki alkaa kouluissa geenipiikittämään 12-vuotiaita ilman vanhempien lupaa, ymmärrettävää sekin tietty näitten Annelien mielestä. Keskellä kesää lähettivät vilmaviestin, jalkapallo-otteluiden väliajalla. Riskiryhmiin kuuluvia..terveydenhuollon ammattilainen voi päättää ovatko he tarpeeksi kypsiä valitsemaan..rokotuspisteellä. Onkohan se Martti Vainion talonmies vai sairaanhotaja jolle maksetaan 4 tonnia kuussa? Tämä Tarina On Tosi!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi