Huumediileri Niko Ranta-ahoa epäillään uusista törkeistä huumausainerikoksista

Ranta-aho odottaa vapaalla tuomiotaan satojen huumekilojen vyyhdistä.

Rikos

Huumediileri Niko Ranta-aho on KRP:n epäilyn mukaan jatkanut huumebisnestään vapauduttuaan vankilasta odottamaan käräjäoikeuden tuomiota niin kutsutussa Katiska-vyyhdissä. 

Katiskan yhteydessä Ranta-aho on tunnustanut osallisuutensa satojen huumekilojen myyntiin, mutta jollain logiikalla hän odotti vapaana tuomiotaan ennen kuin hänet tällä viikolla otettiin jälleen kiinni. Nyt KRP epäileekin hänen palanneen takaisin huumebisneksen pariin sen jälkeen, kun oikeus päästi tämän vapaalle odottamaan tuomiotaan.

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi huumekauppiaan poissaolevana epäiltynä kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta sekä törkeästä veropetoksesta. Huumausainerikosten tekoajankohdat sijoittuvat viime syksylle, veropetos vuosille 2016–2020.

Ranta-ahosta on mediassa pyritty tekemään jonkinlainen idolisoitava bisnesmies, jonka arsenaaliin kuuluvat myös huumeet. Hänestä esimerkiksi tehtiin neliosainen dokumenttisarja, jossa hän ylpeili huumekaupan mahdollistamalla pintaliitoelämällään.

Ranta-aho asui Espanjassa ennen kiinniottoaan.

Lähde: Ilta-Sanomat

HuumausainerikosHuumeetJärjestäytynyt rikollisuusNiko Ranta-ahoRappiokulttuuriRikosTalousrikosValtamediaVeronkiertoYhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

 • Nationalisti

  Vastaa

  Huomaa hyvin, että korruptoitunut oikeuslaitos suosii huumediilereitä.
  Sopiva rangaistus Ranta-aholle olisi vähintään elinkautinen (siis sellainen elinkautinen, että ulospääsyä ei enää ole) tai sitten ehkä jopa kuolemantuomio. Vastenmielinen ja piittaamaton tyyppi näyttää olevan.

  Suomalaisvastainen valtamedia mielellään nostaa jalustalle Ranta-ahon kaltaiset, he edistävät tämän kansakunnan rappiotilaa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Taisivat antaa tahallaan löysää liekaan että pääsee seuranta perässä tekemään lisää pahojaan (nyt ilmeisesti kiinni uusista lasteista ja verorikoksista) ja myös niistä tuomiolle jolloin elinkautinen todennäköisempi. Ainakin toivottavasti, muuten täytyy todeta ”oikeus”-laitoksemme totaalisesti menetetyksi.

 • White noise

  Vastaa

  Ilja Janitskin kirottiin alimpaan helvettiin Suomen valtion toimesta, kun pyöritti nettilehteä, mutta tämmöset saa paistatella parrasvaloissa. Saattaa johtua siitä että Ranta-aholla ei ole omaa mediaa josta suuret mediatalot ja poliittinen eliitti pahottaisi mielensä.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi