Huumediileri Niko Ranta-ahoa epäillään uusista törkeistä huumausainerikoksista

Ranta-aho odottaa vapaalla tuomiotaan satojen huumekilojen vyyhdistä.

Rikos

Huumediileri Niko Ranta-aho on KRP:n epäilyn mukaan jatkanut huumebisnestään vapauduttuaan vankilasta odottamaan käräjäoikeuden tuomiota niin kutsutussa Katiska-vyyhdissä. 

Katiskan yhteydessä Ranta-aho on tunnustanut osallisuutensa satojen huumekilojen myyntiin, mutta jollain logiikalla hän odotti vapaana tuomiotaan ennen kuin hänet tällä viikolla otettiin jälleen kiinni. Nyt KRP epäileekin hänen palanneen takaisin huumebisneksen pariin sen jälkeen, kun oikeus päästi tämän vapaalle odottamaan tuomiotaan.

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi huumekauppiaan poissaolevana epäiltynä kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta sekä törkeästä veropetoksesta. Huumausainerikosten tekoajankohdat sijoittuvat viime syksylle, veropetos vuosille 2016–2020.

Ranta-ahosta on mediassa pyritty tekemään jonkinlainen idolisoitava bisnesmies, jonka arsenaaliin kuuluvat myös huumeet. Hänestä esimerkiksi tehtiin neliosainen dokumenttisarja, jossa hän ylpeili huumekaupan mahdollistamalla pintaliitoelämällään.

Ranta-aho asui Espanjassa ennen kiinniottoaan.

Lähde: Ilta-Sanomat

Huumausainerikos Huumeet Järjestäytynyt rikollisuus Niko Ranta-aho Rappiokulttuuri Rikos Talousrikos Valtamedia Veronkierto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Huomaa hyvin, että korruptoitunut oikeuslaitos suosii huumediilereitä.
  Sopiva rangaistus Ranta-aholle olisi vähintään elinkautinen (siis sellainen elinkautinen, että ulospääsyä ei enää ole) tai sitten ehkä jopa kuolemantuomio. Vastenmielinen ja piittaamaton tyyppi näyttää olevan.

  Suomalaisvastainen valtamedia mielellään nostaa jalustalle Ranta-ahon kaltaiset, he edistävät tämän kansakunnan rappiotilaa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Taisivat antaa tahallaan löysää liekaan että pääsee seuranta perässä tekemään lisää pahojaan (nyt ilmeisesti kiinni uusista lasteista ja verorikoksista) ja myös niistä tuomiolle jolloin elinkautinen todennäköisempi. Ainakin toivottavasti, muuten täytyy todeta ”oikeus”-laitoksemme totaalisesti menetetyksi.

 • White noise

  Vastaa

  Ilja Janitskin kirottiin alimpaan helvettiin Suomen valtion toimesta, kun pyöritti nettilehteä, mutta tämmöset saa paistatella parrasvaloissa. Saattaa johtua siitä että Ranta-aholla ei ole omaa mediaa josta suuret mediatalot ja poliittinen eliitti pahottaisi mielensä.

 • Niko haista vittu ja sun paska perheesi myös

  Vastaa

  Eiköhän nuo rikkaan pojan, glamouriset Scarface fantasiat lopu kun istuu kivitalossa 20 tuntia kopissa Riihimäen tai Turun vankilassa. Pikkupoika veljeili Helvetin enkeleiden pressan kanssa, siinä on jo ns. Jr merkintä.

  Narsistinen naistenhakkaaja jo lehdessä tyyliin ”päätti” missä ja milloin istuu laukkunsa. Muistaakseni meni suurin piirtein näin.

  Kivitalossa istun vuoden pari, sitten avotaloon ja siviili duuniin. 

  Niko VÄÄRIN! Se on rise joka päättää et sinä vaikka houraileva runkku avustajasi olisi houraillut mitä.

  Oon joskus istunut tiedän mistä puhun enkä brassaile sillä. Oppinut etten sinne mene.

  Tuo uudet rikokset ja yritys lähteä nekru maahan piiloon kuule pilasi hänen saumansa, linnassa ketään alan mies ei tuommoista millään tavalla pidä arvossa, voi käydä niin että jonkun nimimiehen tilille alkaa kolikkoa tippumaan ihan siksi jos tuo sika alkaa leuhkii siellä ettei tarvi liskolle lähtee..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi