Veljekset mukiloivat raiskaajan – raiskaajalle korvauksia

Oulun käräjäoikeus on tuominnut veljeskaksikon sakkoihin pahoinpitelystä, jonka "uhri" oli tuomittu raiskaaja.

Rikos

Tapahtumat saivat alkunsa, kun veljesten piti näyttää poliisille raiskauksesta epäilty tekijä. Poliisin kanssa oli sovittu, että veljekset väläyttävät valoja, kunhan raiskari on tunnistettu, minkä jälkeen poliisi ottaa tämän kiinni.

He kuitenkin jättivät valot väläyttämättä ja ottivat tämän itse kiinni hieman kovakouraisemmin. Koska poliisi oli jo valmiiksi vieressä, selvisi raiskari teosta vähin vammoin. Hän sai vain 2–3 nyrkiniskua.

Teosta kuitenkin kirjattiin rikosilmoitus, ja veljekset saivat sakkoa sekä oikeudenkäyntikulut ja raiskaajalle maksettavan 500 euron summan kontolleen. Raiskari on itse saanut teostaan 3 vuoden ehdottoman tuomion.

Lähde: Iltalehti

Kosto Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Oikeuden korruptio Omankäden oikeus Raiskaus Rikos

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Ehdottomasti oikein. Kun ”oikeus”-laitos ei toimi ja raiskarit kävelevät vapaana istuttuaan kolmen vuoden tuomiosta puolet tai vapaakävelevät tarpeeksi harvaan raiskaillessaan pelkillä ehdollisilla eli käytännössä rangaistuksetta, on vigilantismi terve reaktio kansalta jota ”oikeus”-laitoksen tulisi terveessä yhteiskunnassa palvella ja suojata, ja joita tehtäviä se ei nyt tee demlaperiaatteen mukaisesti. Tuo kyseisen raiskarin saama kolmen vuoden tuomio muuten on sekin aivan äärimmilleen viritetty nykykäytännössä, joten voi vain kuvitella kuinka törkeä ja väkivaltainen teon on täytynyt olla, ja kuinka suurta tuskanhikeä tuomion langettaminen on aiheuttanut demlatuomareille ja jo tutkintavaiheessa PolPolle.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Kas kun ei mennyt päinvastoin.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Velloksien primitiivireaktio oli ihan ymmärrettävä, mutta ei hyödyttänyt mitään, ei niin yhtään mitään. Rotumuukalaisten hivuttaminen johtaa korkeintaan rikosoikeudelliseen- ja korvausvastuuseen.

  Ainoa realistinen toimintamalli, olisi kohdentaa mahdolliset agressiot poliittisiin päättäjiin…PERHEINEEN. Tuomareihin ja syyttäjiin…PERHEINEEN. Poliisin ylimpään johtoon..PERHEINEEN. Vasta, kun mädättävät rotat kylliksi pelkäävät oman ja läheistensä turvallisuuden puolesta…muuttuu suomalaisvastainen politiikka.

  Jos jokaisen ulkomaalaisen raiskaaman tytön/naisen lähipiiri kohdistaisi agressionsa ”sortaviin rakenteisiin” voisi tulevaisuus näyttää paremmalta…olisi edes se tulevaisuus.

 • Liiii Andersdottir

  Vastaa

  Anttifantti horot tsadissa varmasti itkevät lämpimiä kyyneleitä pari mustelmaa saaneen väkivaltaisen ja sadistinen lapsenraiskaajan kaamean kohtalon puolesta.

  • Vasemmisto on täynnä sairaita

   Vastaa

   Vasemmistoliittohan ei laittais maturaiskaria edes vankilaan. Ihmiskoidet, ihmisoikeudet. Vasemmistolla on kusta päässä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Pojilta katosi kontrolli. Hyvin inhimillistä tuossa tilanteessa. Poliisi olisi voinut olla huomaamatta noita läpsäytyksiä.

  Olisihan tuossa ollut Perämerikin lähellä. Psykologisesti lienee hyvin rasittavaa tavikselle toimia ongelman poistavalla tavalla.

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Jos tällaista saastaa haluaa hakata, on parempi olla sekoittamatta nykyajan mokupoliiseja mukaan. Toisaalta tällaiset matupedarit tulisi eradikoida täysin Suomesta. Jos niitä vain piestään, ovat ne jo kohta ulisemassa mokusuotimen läpimenneille nykypolpoille ja oikeuslaitoksen demlaroistoille.

 • juha.

  Vastaa

  Jälleen oikeus voitti. Tuon tasoista tapahtumaa ei kannata edes juurikaan kommentoida monestakin syystä, mutta se on varmaa, että ”oikeusvaltioperiaatteella” mennään!

 • ShariaPoliisi

  Vastaa

  Mereen

 • JP

  Vastaa

  Kaksi täysin erillistä rikosta, joista molemmista tuli tuomio kuten pitikin tulla. Jos päättää jonkun hakata – oli se syy sitten mikä tahansa – niin pitää varautua saavansa myös itse tuomion.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi