Poliisi puhdistaa rivejään ”ajatusrikollisista”

Lounais-Suomen poliisilaitos irtisanoi maahanmuuttoa ja islamia kritisoineen vartijan.

Rikos

Lounais-Suomen poliisilaitos on irtisanonut poliisivankilan vartijana työskennelleen keski-ikäisen miehen, joka tuomittiin 15. lokakuuta 50 päiväsakon rangaistukseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Poliisilaitos kertoi asiasta tiistai-iltapäivänä lähetetyssä tiedotteessa.

Lehdistön tietojen mukaan tuomio tuli miehen Facebookissa jakamista uutisista, joiden yhteydessä hän on kritisoinut muslimeita, turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttajia. ”Rikokset” ajoittuivat vuosiin 2018–2020.

Tuomion perusteella henkilön ei katsota virkamiehenä käyttäytyneen asemansa edellyttämällä tavalla. Lisäksi hän on saanut kaksi kertaa aiemmin varoituksen toimistaan.

”Ihmisoikeuksien vastaista”

Laitoksen mukaan miehen toiminta ja mielipiteet ovat poliisilain määrittelemien perus- ja ihmisoikeuksien sekä poliisin arvojen vastaisia. Lisäksi hänet on välittömästi pidätetty virastaan irtisanomisajaksi.

Kokonaisuudessaan tapahtumaketju täyttää helposti laittoman irtisanomisen kriteerit. Toisin sanoen Suomessa pystyy kävelemään häikäilemättömästi työsopimuslain yli, jos kohdehenkilönä on monikulttuurisuusideologiaa kyseenalaistava toisinajattelija.

Lähteet: Satakunnan Kansa, Länsi-Suomi

Kotimaa Kulttuurimarxismi Laiton irtisanominen Maahanmuutto Poliisi Poliittinen korrektius Poliittinen syrjintä Poliittinen vaino PolPo Rikos Sensuuri Työehtosopimus Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Aappa

    Vastaa

    Kuulostaa sangen järkyttävältä, että poliisi voi pidättää poliisin. Olisi ihan kiva kuulla poliisin näkökulma asiaan.

    • Frans Baas

      Vastaa

      Islam ei ole uskonto.Islamin Asiantuntia. https://youtu.be/3ePX5T43PTs
      Islam on Ihmiskunnan Vitsaus josta Norjalainen kirja.

      • Schlageter

        Vastaa

        Olen eri mieltä. Kyllä islam on uskonto. Sen ja ennen kaikkea sen vierasrotuisten kannattajien paikka on luonnollisesti aivan muualla kuin meillä.
        Sen sijaan juutalaisuus ei ole mikään uskonto. Uskonnossa jumala on ihmisen yläpuolella, mutta juutalaisuudessa jumala palvelee juutalaisia ja hänen tehtävänään on auttaa juutalaisia saamaan haltuunsa maailmassa valta ja varsinkin kaikki omaisuus. Sellainen rakennelma ei ole todellakaan mikään uskonto eikä ansaitse uskonnonvapauden suojaa.

  • Terhomatti Hämeenkorpi

    Vastaa

    Vitun polliisi. Miksi polliisiautossa on kaksi polliisia? Juu: Toinen osaa lukea ja toinen jopa kirjoittaa!

    • Tikkakosken Manne

      Vastaa

      Nykyään toinen on politrukki joka tarkkailee toisen sanomisia ja mielipiteitä.

  • Aappa

    Vastaa

    Jos rehellisiä ollaan, niin tasan jokaista rivipoliisia ottaa erittäin paljon päähän nykykehitys. Vai mitä?

    • Sensuroimaton Totuus

      Vastaa

      Sillä ei ole mitään merkitystä. Teot ratkaisee ja niistä meille tulee näyttöä päivittäin.

      ”Rehelliset rivipoliisit” ovat pelkkä myytti.

  • Aappa

    Vastaa

    Jos ollaan ihan tarkkoja, niin selkeästi terrorististen tyyppien arvosteleminen on laitonta. Suomessa.

  • Rahaa tyhjästä

    Vastaa

    Lehden mukaan poliisilaitos ilmoittaa ””Meidän on kaikissa tilanteissa varmistettava myös vankilassa olevien asiakkaidemme tasapuolinen kohtelu””
    Voiko terve ajattelu ja sanojen käytön mädättäminen ja suvaitsevaisuus mennä vielä tätäkin pidemmälle. LAKEJA RIKKONUTTA tai normaalia suvaitsevaisuutta käyttäen RIKOKSESTA EPÄILTYÄ tulee nimittää ASIAKKAAKSI.

  • George

    Vastaa

    Poliisi on bolseviikkivetoinen organisaatio – hävityn Jatkosodan hedelmä.

    • rellinen

      Vastaa

      Totta. Sinne ne kgb-komukat jäi niin kuin täi tervaan vaaran vuosien jälkeenkin.
      Mikäpä muukaan olisi parempi konsti ottaa maa haltuun kuin turvallisuuspoliisin ja muun polpon kautta.

    • rellinen

      Vastaa

      Totta. Kgb-komukat jäivät vaaranvuosienkin jälkeen poliisiin kuin täi tervaan. Kekkosen aikana tilanne vain paheni kun supo ohjattiin presidentin toimesta toimimaan itäsuhteiden puolesta.
      Mikäpä muukaan on niin kätevää kuin ottaa maa haltuun turvallisuuspoliisin kautta ja keinoin.
      Mikäli kansallismieliset todellakin haluaisivat menestystä tekemälleen työlle turvallisuuspoliisin mätäpaise olisi puhkaistava. Niin kauan kuin sitä ei tehdä kaikki isänmaan puolesta tehty toiminta tyssää kyseiseen läpimätäpaiseeseen.
      Suvakkimielisairaus on lyhyesti ja ytimekkäästi kgb-agenda, jonka tarkoituksena on syöstä länsimaat heikkouden ja sekasorron tilaan, samalla repien pätäkkää kgb-mafian taskuun kaikin keinoin.

  • Joni

    Vastaa

    Menee overiksi. Ministeri saa tukea suoraan terrorismia ja kayttaa niiden kotiuttamiseen 277.000 tuhatta Euroa. Rikkoa lakia. Seuraukset. Ei seurauksia. Hoh hoijaa

  • perkele

    Vastaa

    no eihän nyt rauhan ja rakkauden uskonnon edustajia saa kritisoida mitenkään… se on rassismi 🤘
    ainiin, no ei ne kaikki muslimit oo terroristeja, mutta kaikki terroristit on muslimeja

  • juha.

    Vastaa

    Poliisin ”arvot” ovat tänä päivänä yhtä kieroutuneet kuin Marinin hallituksenkin ovat. Se, joka toden sanoo, ”lentää kuin leppäkeihäs” työstään. Eli orwellilainen vitsi on totta. Kun muslimi raiskaa ja kerrot sen, että ”muslimi raiskaa”. Sinut tuomitaan sen julkituomisesta rankemmin kuin mokoma rikokseen syyllistynyt ”voimavara”. Menetät toimeentulosi ja työsi, mutta musumaanille KELA maksaa, vaikka Syyriaan asti kunhan katkot siellä päitä ja raiskaat ”vääräuskoisia” tyttöjä ja naisia!
    Tottahan vanginvartijaa kyrpi raskaasti mokoma jolkki, joka syyllistyi mitä tuomittavimpaan rikokseen normijärjellä ajateltuna eli potkut saanut on moraalisesti paljon korkeammalla tasolla kuin erottajansa, jotka päinvastoin suojelevat ja pimittävät matujen tekemiä rikoksia. Välittämättä pätkääkään siitä, mitä tuollainen naisen/tytön koskemattomuutta karkealla tavalla rikkonut taparikollinen on tehnyt tuhotakseen heidän koko loppuikänsä. Nykyisessa korruptio Suomessa suoraselkäiset saavat maksaa ne laskut, joita vatsallaan käyvät nilviäset päiväkohtaisella moraaliposeerauksella saavat aikaan.

  • Aappa

    Vastaa

    Meikeläisen kommentit sai tässä kohtaa aika hyvin tilaa. Ei kai niissä mitään vikaa ole, ja tuskinpa kukaan väittää vastaan.

  • jupi

    Vastaa

    muslimin kunnia Suomessa on eriarvoisempi kuin muiden kunnia. Teki hän mitä tahansa tekoja, on hän silti aina suomalaisia parempi, koska kaikesta huolimatta hän on silti muslimi

    • Fatwantarkistaja

      Vastaa

      Hyvä idea! Jokaiselle muslimille diplomaattinen koskemattomuus. Jos räjäyttää ostoskeskuksen, voidaan katsoa epätoivotuksi henkilöksi, mutta silloinkin saa jäädä kelamassejaan keräilemään.

  • Timonen

    Vastaa

    Jokaisen poliisin pitäisi nyt miettiä ketä he haluavat palvella, kansaa vai eliittiä. Erotkaa ja saatte työnne takaisin kun hallitsijat vaihtuu.

  • Nimetön

    Vastaa

    ei saa puhua,joku etelän serkku voi närkästyä

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi