Tyttö tuomittiin ulkomaalaisen raiskaajansa murhan yrityksestä

Raiskauksen uhri on vankilassa, raiskaaja taas ei.

Rikos

17-vuotias ruotsalaistyttö sai vastikään Ruotsissa 1,5 vuoden vankeusrangaistuksen murhan yrityksestä. Arabi sai useita puukon iskuja itseensä aikaisemmin raiskaamaltaan lapselta.

Tapahtumat saivat alkunsa vuonna 2018, kun tuolloin 15-vuotias ruotsalaistyttö oli ollut juhlissa ja päätynyt kahden itseään 10 vuotta vanhemman arabin huumaamaksi ja raiskaamaksi. Tyttö oli tehnyt rikosilmoituksen ja myös tunnistanut tekijät, mutta näitä ei edes kuulusteltu, ja poliisi lopettikin tutkinnan.

Koska uhri ei saanut oikeutta järjestelmän kautta, alkoi hän hautomaan fyysistä kostoa raiskaajalleen. Hän googletti esimerkiksi ”miten naiset ovat kostaneet raiskaajilleen”, ”miten ostetaan ase” ja paljonko sellainen maksaa kadulta ostettuna, ”AK47 hinta”, ”pistoolin katuhinta” ja ”Beretta”.

Lopulta hän alkoi viestittelemään raiskaajan kanssa Instagramin kautta tekaistun profiilin takaa sopiakseen tämän kanssa treffit. Treffit sovittuaan tyttö meni tapaamispaikalle, jossa raiskaaja odotti autossa kaverinsa kanssa. Tämä avasi kuskin puoleisen ikkunan, jolloin tyttö alkoi kaksin käsin puukottamaan raiskaajaa. Raiskaaja sai yhteensä kymmeniä osumia ennen kuin hän sai autonsa liikkeelle ja pääsi karkuun.

Tyttö ei suostunut kuulusteluissa kommentoimaan mitään esitettyihin kysymyksiin. Syyte murhan yrityksestä kaatuikin käräjäoikeudessa mutta meni läpi hovissa. Syynä tälle olivat Internet-haut, puhelimen paikantaminen tapahtumapaikan lähelle sekä se, että hänet otettiin kiinni läheltä tapahtumapaikkaa tunnin päästä teosta.

Lähde: PT-Media

Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Poliisi PolPo Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Väestönvaihto Vankila Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • 421 god bless

  Vastaa

  Oikeus omiin käsiin kun yhteiskunta ja laki pettää. Häpeä Ruotsille

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Ei oikeutta maassa saa, ken itse sit’ei vaadi!” Jaakko Ilkka

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Hatun nosto tytölle! Mielestäni tytön ei olisi pitänyt joutua tuohon tilanteeseen, vaan isien, veljien ja suvun miesten tulisi hoitaa asiat päätökseen.

  Tosin, kohde oli väärä… Jos minun sukulaiseni joutuisi eläinten uhriksi, niin vuoden viiveellä yksi ministeri perheineen, kolmesta viimeisimmästä valtioneuvostosta ja yksi poliisihallituksen edustaja.

  Jos jokainen toimisi samoin…vas ja vihreätkin alkaisivat vaatimaan rajojen sulkemista.

  • pzkwVI

   Vastaa

   👌

 • Schlageter

  Vastaa

  Äänestän vuoden ruotsalaiseksi. Esimerkillistä toimintaa.
  Ehkä samalla oppi, ettei kannata käydä samoissa juhlissa muukalaisten kanssa.

 • Kukavaan

  Vastaa

  ”Syyte murhan yrityksestä kaatuikin käräjäoikeudessa mutta meni läpi hovissa. Syynä tälle olivat Internet-haut, …”

  Siis jotenkin saadaan selville internet-hakujen kohde ja tekijä. 

  Onkohan Ruotsissa nettiliikennettä valvomassa jokin välipalvelin, jonne tallentuu kaikki mitä kaikki netissä tekevät. Ehkä tuollaisen valvonnan voisi toteuttaa operaattorikohtaisesti. Nyt tulee mieleen tietysti VPN, mutta ehkä siinäkin kulkeva liikenne voidaan ottaa talteen ja avata.

  • G-Mies

   Vastaa

   > Siis jotenkin saadaan selville
   > internet-hakujen kohde ja tekijä.

   Hakutulokset voi ostaa Googlelta. Usein, oikeastaan aina, näihin valtion suorittamiin hakutuloskauppoihin on USA:n valtio sekaantunut. Silloin kauppahintana ei ole raha vaan tieto vaihdetaan tietoon.

   • jmies

    Vastaa

    J‑kansan omistamana firma on aina valmis avustamaan kun valkoisia voidaan rangaista jostain.. eli kannattaa tosiaan aina muistaa valita iso G nettihakuihin ja muuhun. Nuorena ei vain ihan kaikkea ole tajunnut.

 • Lars

  Vastaa

  Harmi kun tyttö ei ollut saanut hankituksi ampuma-asetta. Nyt saattaisi maailmassa olla pari lapsenkoskijaa vähemmän.

 • Ilmari

  Vastaa

  Tällä tytöllä oli mukanaan puhelimensa. En tunne paljon tekniikkaa, mutta sen tiedän, että puhelin voidaan aina paikallistaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei voida paikallistaa, jos ei ole virrat päällä, mutta operaattorin lokiin jää tieto mihinkä tukiasemaan liittymä on kulloinkin ollut yhteydessä, alku- ja loppuaikoineen. Jos on ollut tapahtumahetkellä puhelimineen pariin lähimpään tukiasemaan yhteydessä, niin…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi