Kansallismielisten liittouman tiedote liittyen yhdistyksen puheenjohtajan vangitsemiseen

Kansallismielisten liittouman puheenjohtaja Tero Ala-Tuuhonen on vangittu epäiltynä Pekka Katajan murhan yrityksestä perusteella ”syytä epäillä”.

Rikos

Kansallismielisten liittouma on kansallismielisten ja isänmaallisten henkilöiden yhteistyöjärjestö.

Kansallismielisten liittouma ry:n puheenjohtaja Tero Ala-Tuuhonen vangittiin kuluvalla viikolla epäiltynä Pekka Katajan murhan yrityksestä. Media, useat poliitikot sekä sosiaalisen median älypuhelinaktivistit ovat jo leimanneet rauhallisena tunnetun Ala-Tuuhosen syylliseksi tekoon, vaikka tapauksessa on vielä runsaasti epäselvyyksiä. Tapaus on myös pyritty liittämään osaksi jonkinlaista virallista järjestötoimintaa, vaikka se ei edes julkisuudessa spekuloidun epäilyn mukaan ole sellaista, vaan henkilökemioiden puutetta.

Kansallismielisten liittouma julkaisi sivuillaan tiedotteen liittyen vangitsemiseen. Julkaisemme sen kokonaisuudessaan lukijoidemme nähtäväksi.

Tiedote 11.9.2020

”Tänään on julkisuuteen noussut kohu Perussuomalaisten jämsäläisen paikallispoliitikon Pekka Katajan murhayrityksen tutkinnan etenemisestä kahden henkilön vangitsemiseen. Toinen vangituista on Kansallismielisten liittouman puheenjohtaja Tero Ala-Tuuhonen.

Kansallismielisten liittouma toivoo, että asia selvitetään niin pian kuin mahdollista ja oikeat syylliset tulevat tuomituiksi.

Tero Ala-Tuuhosta vastaan on hyökätty tässä asiassa kuin syylliseksi todistettua, sellaista emme voi hyväksyä, vaan seisomme yhdistyksemme puheenjohtajan rinnalla uskoen syyttömyyteen kunnes toisin todistetaan.

Jokaisella julkisuudessa esitetyllä valheella tulee olemaan hintansa, jokainen väärä syytös ja tuomitseminen tullaan lunastamaan totuudella”, Kansallismielisten liittouma kirjoittaa sivuillaan.

Lähde: Kansallismielisten liittouma

Lue lisää:

Valtamedia mustamaalaa ilman todisteita Pekka Katajan vihaamaa mieskaksikkoa

Kansallismielisten liittouma Kotimaa Pekka Kataja Politiikka Rikos Tero Ala-Tuuhonen Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kalle

  Vastaa

  Voimia Terolle ja Torsoselle 👍

 • Vastaa

  ”okainen väärä syytös ja tuomitseminen tullaan lunastamaan totuudella” LOL

 • White noise

  Vastaa

  Liittoumalla tässä on kaikkein kusisimmat paikat, mutta se ei tunnu silti vetävän puoleensa yhtään kieltohanketta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi