Turun terrori-iskun ”sankariksi” nostetulle siirtolaisrikolliselle kovat syytteet

Saamansa äärimyönteisen julkisuuden turvin Hassan Zubier päätti lyödä rahoiksi suomalaisten kustannuksella.

Rikos

päivitetty

Hassan Zubier (vas.) oikeuden istunnossa Turun vankilassa 9. huhtikuuta.

Turun 2017 monikulttuurisen terrori-iskun ”viralliseksi sankariksi” nostettua Hassan Zubieria vastaan on nostettu nippu vakavia syytteitä, jotka voivat johtaa vankeustuomioon. Zubieria syytetään muun muassa petoksesta, jonka uhreja suomalaiset veronmaksajat ovat.

Valtamedia nosti Zubierin 2017 jalustalle, koska hänen muukalaistaustaansa alleviivaamalla puukottajaterroristin muukalaistausta pyrittiin mitätöimään. Media halusi Zubieria ylistämällä lakaista terrorin monikulttuurisen luonteen maton alle. Keskittymällä Zubieriin media laiminlöi useat valkoiset suomalaiset sankarit, jotka taistelivat terroristia vastaan häntä tehokkaammin.

Myös tasavallan presidentti, kokoomusglobalisti Sauli Niinistö liittyi Zubierin pr-tiimiin. Zubierista tehtiin ensimmäinen ulkomaan kansalainen, joka sai Suomen presidentiltä hengenpelastusmitalin.

Myönsi väärennöksen

Saamansa äärimyönteisen julkisuuden turvin Zubier päätti lyödä rahoiksi suomalaisten kustannuksella. Pian hänen rikosvyyhtiään aletaan purkaa Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Zubieria uhkaa ehdollinen vankeus törkeästä petoksesta, törkeästä väärennyksestä ja rahankeräysrikoksesta.

Zubier huijasi suomalaisilta iskun jälkeen oikeudettomia korvauksia. Hän oli väärentänyt tietoja ”ansionmenetyksistä”, jotka hänen mukaansa aiheutuivat terrori-iskussa syntyneistä vammoista. Zubier on jo myöntänyt syyttäjälle valehdelleensa ansionmenetysasiassa, joten hänen kutsuminen rikolliseksi on riidatonta.

Lisäksi Zubieria ja kulttuurimarxistinaista syytetään rahankeräysrikoksesta. Kulttuurimarxistinainen oli kerännyt Zubierille muhkean rahapotin GoFundMe-kampanjalla, joka oli syyttäjän mukaan rikollinen. Laitonta rahankeräystä mainostettiin jopa Suomen valtamediassa.

Lähde: Ilkka-Pohjalainen

Hassan Zubier Kotimaa Petos Rikos Sauli Niinistö Terrorismi Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Zubier on aina siellä missä häntä tarvitaan. Ei Batmankaan oikeutta saanut.

  Onneksi hänellä ei ole tarkoitus vahingoittaa ketään, saattaa kuitenkin joskus vielä käydä vahinko.

 • Lukija

  Vastaa

  Tämä Hassan Zubier oli sitten seuraavana vuonna kutsuttu Turkuun vastustamaan puukotusten uhrien muistoksi järjestettyä Kukkavirta mielenosoitusta. Puolalanpuistossa tämä ylistetty sankari oli juhlapuhujana, ja joka puhe esitettiin myös illan YLE uutisissa. YLE fanitti Zubieria ja halusi suomalaisten saavan tietää Zubierin suomalaisiin kohdistetun moitteen ”SHAME ON YOU, SHAME ON YOU; SHAME ON YOU”, jota hän toisteli kovaan ääneen.

 • näinseon

  Vastaa

  Suomen isoin puhaltaja meijän presidenti tässä jää Hassan Zuberia toiseksi

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi