Eurooppalaiselle pedofiilille oikeudenmukainen kohtalo Indonesiassa

Indonesian hallitus tekee eurooppalaispedofiileille sen, mihin meidän korruptoituneet ”demokratiamme” eivät kykene.

Rikos

Ranskalaispedofiili Francois Abello Camille.

Euroopassa pedofiilien ja muiden sodomiittien on helppo unohtaa, että valtaosa ihmiskunnasta ei edelleenkään usko perverssien ”jakamattomaan ihmisarvoon”. Eräs tällaisista kulttuurialueista on Indonesia, jonne matkustaminen oli 65-vuotiaan ranskalaispedofiili Francois Abello Camillen elämän huonoin idea.

Camille pidätettiin tänä kesänä maan pääkaupungissa Jakartassa. Kun poliisi iski hänen hotellihuoneeseensa, paikalla oli myös kaksi alaikäistä tyttöä.

Poliisi epäilee Camillea yli 300 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi pedofiili oli hakannut osan uhreistaan. Hän maksoi lapsille 20–80 dollaria seksistä. Camillen tietokoneelta löydettiin myös hyväksikäyttömateriaalia yhteensä sadoista lapsista.

Indonesia näyttää mallia Euroopalle

Hyväksikäyttö oli jatkunut ainakin viisi vuotta ennen kuin Camille lopulta pidätettiin. Tapauksesta tekee tärkeän se, että pedofiili voidaan maan lastensuojelulain mukaan passittaa tulevaisuudessa teloituskomppanian eteen ammuttavaksi.

Toisin sanoen Indonesian hallitus tekee eurooppalaispedofiileille sen, mihin meidän korruptoituneet ”demokratiamme” eivät kykene.

Länsimaissa valtamedia on alkanut varovaisesti normalisoimaan pedofiliaa, kun taas perinteisiin arvoihin nojaavissa yhteiskunnissa pedofiiliongelman ainut tehokas ratkaisu on jopa lainsäätäjätasolla itsestäänselvyys.

Lähde: Asian Dawn

Indonesia Pedofilia Ranska Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ihmisoikeudet ovat toimineet tarkoitustaan vastaan. Ihmisoikeudet on käytännössä vain rikollisilla ja ihmisoikeuksilla voi perustella minkä tahansa pahan teon.

  Ihmisoikeudet ovat poliittisia ja niitä käytetään politiikan tekoon.

 • Kieroutunut oikeuslaitos

  Vastaa

  Olen aina ihmetellyt sitä miksi säätää lakeja jos niitä ei noudateta. Tässä tapauksessa rikoslakeja ja niiden rangaistuksia.

  Suomi lienee ainoita valtioita maailmassa jossa saa useammasta rikosesta ”paljouslaennusta”. Ensimmäinen tuomitaan puolesta arvosta, toinen kolmasosasta, kolmas neljäsosasta jne. Joten, jos on vaikka 10 rikosta samalla kertaa tuomiolla, niin voi saada vähemmän kuin rankimasta on säädetty.

  Tämä tietysti vain taparikollisille. Tavallinen työtätekevä perheellinen veronmaksaja tuomitaan poikkeuksetta maksimin mukaan. Koska meistä halutaan tehdä varoittavia esimerkkejä.

 • EV

  Vastaa

  Missä on näiden lasten ihmisoikeudet??? Mädäntyneissä länsimaissa loistavat poissaolollaan. Pakko arvostaa, että jossain päin maailmaa nämä sairaat yksilöt saavat ansionsa mukaan, eipähän koske enää yhteenkään lapseen. Suomessa saa jumalauta ehdollista ”vankeutta”, vaikka kuinka törkeä lapsiin kohdistunut rikos olisi kyseessä, koska ”ensikertalainen”, kaiken tämän lisäksi pääsee vielä vankilaan turvaosastolle jos linnaan asti joutuvat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi