Hollywoodin markkina-arvo laski 542 miljardilla tänä vuonna

Yleisöä ei kiinnosta katsoa elokuvia wokeistisilla teemoilla.

Talous

Merkittävimmät elokuvastudiot, suoratoistopalvelut, kaapeliverkot ja muut mediajättiläiset menettivät markkina-arvoaan tänä vuonna yhteensä 542 miljardin dollarin edestä. Suurimmat menetykset kokivat Disney-tuotanto, Netflix ja Comcast.

Surkean materiaalin tuottamisen ohella merkittävä syy Hollywoodin tappioihin on ollut myös ruoan, polttoaineen, ja energian hintojen kasvu, jotka ovat pakottaneet kuluttajat leikkaamaan menoja viihteestä.

Wokeistisia teemoja tuotannossaan ahkerasti käyttäneet yritykset kokivat suurimmat tappiot, mistä on syntynytkin sanonta: ”Get woke, go broke.”

Lähde: Breitbart

Lue myös: Boikotoi Netflixiä! – Torrent tutuksi

Hollywood Rappiokulttuuri Talous Ulkomaat Viihde Woke

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eipä hollywod kiinnosta

  Vastaa

  En ole juuri pitkiin aikoihin katsellut hollywoodin-halpatuotantoa. Saksalaiset dokumentit ja ‑sarjat yhdessä Venäläisten kanssa ovat paljon parempilaatuisia. Vaikka sarjana ihan saksalainen Dark.

  Mutta tässä välipäivinä osui silmiini Netflixin sarja Blood of Roma, joka hyvin kuvastaa EU:n mätää politiikkaa ja sitä miten pakoloisilla tehdään rahaa. Katolisen kirkon vallanhimoa ja kiristystä sekä mädännäisyyttä sisältääin. Samalla kun nuoermpi sukupolvi koittaa raivata itselleen elintilaa ja toteuttaa omia haaveitaan, perheiden koittaessa parhaansa mukaan estää heitä.

  Sarja kolahti sen vuoksi että kun peilaan sitä omaan elämääni niin ei siinä juuri ole paljoa eroa. On valtaakäyttäviä vanhoja jääriä jotka kiristää ja hyväksikäyttää sen minkä ehtivät, on perheitä jotka tekevät kaikkensa tuhotakseen elämän muutokset entiseen ja auta armias jos nouset sukujen despootteja vastaan. Ja sitten on mädät politikot jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa jotta he saisivat yhteiskunnasta mahdollisimman paljon taloudellista hyötyä.

  …ja itse on saanut raivata tiensä tähän asti. Yksin, mutta ongelma kerrallaan. Se on tosielämän ”hollywoodia”. Aivan kuten Auf viedersehen Pet.

 • TT

  Vastaa

  Kasaareilla menee aivopesun ja mädättämisen himo rahanansainnankin edelle. Hollywood-roskaa ei kukaan tervejärkinen jaksa enää katsella ja rahavirrat ehtyvät. Jutskujen on syytä keksiä jotain uutta ja äkkiä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nykyään saa kyllä oikeasti jännittää miten pahasti tulevat elokuvat on woketettu piloille. En lainkaan ihmettele, että yleisö ei jaksa olla enää yhtä kiinnostunut.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi