Juutalainen elokuvasäveltäjä syytteessä seksuaalisesta häirinnästä

Elfmanin musiikkia kuullaan muun muassa Marvel-elokuvissa, jotka ovat suuressa suosiossa niin sanottujen bugmanien keskuudessa.

Rappiokulttuuri

Elokuvasäveltäjä Danny Elfmania syytetään jo toistamiseen seksuaalisesta häirinnästä.

Syytteen Elfmania sekä tämän Musica de la Muerta ‑yritystä vastaan torstaina Los Angelesissa nostanut 47-vuotias nainen sanoo Elfmanin käyttäneen vaikutusvaltaista asemaansa hyväkseen vuosina 1997–2002 muun muassa riisuutumalla lukuisia kertoja alastomaksi naisen edessä sekä masturboimalla samalla, kun nainen nukkui hänen vieressään.

Elfman kiistää väitteet. Säveltäjän edustajan mukaan syytteet ovat ”perusteettomia ja absurdeja”.

Heinäkuussa Elfmanin entinen ystävä ja säveltäjäkollega Nomi Abadi nosti syytteen Elfmanin sopimusrikkomuksen ja maksamattomien sovittelumaksujen takia.

Rolling Stonen selvityksen mukaan Elfman ahdisteli Abadia seksuaalisesti vuosina 2015 ja 2016. Los Angelesin poliisin raportissa marraskuulta 2017 kerrotaan, että Abadin mukaan Elfman paljasti itsensä ja masturboi hänen edessään useita kertoja.

Osapuolet tekivät sovinto- ja salassapitosopimuksen 31. heinäkuuta vuonna 2018. Siinä määriteltiin, että sovittelumaksuilla osapuolet ratkaisevat taustalla olevan kiistan.

Elfmanin oli määrä maksaa Abadille sovitteluratkaisuna väitetystä häirinnästä yhteensä 830 000 dollaria. Rahojen oli tarkoitus tulla neljässä osassa viiden vuoden aikajänteellä ja osa niistä piti osoittaa hyväntekeväisyysjärjestöille.

Abadi nosti syytteen, koska sovituista rahoista jäi maksamatta yhteensä 85 000 dollaria.

Lähde: HS

Elokuvat Hollywood Juutalaiset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Stickan

  Vastaa

  Elfman on säveltänyt mm. Batman-elokuvien musiikit ja Simpsonit-sarjan tunnarin. Rahaa kaverilla on aivan taatusti. Helppoa rahaa jollekulle raiskaussyytösten varjolla. 80-luvulla nuoruutensa viettäneet muistanevat myös mahtavan Oingo Boingo ‑yhtyeen.

 • TT

  Vastaa

  Joku #MeToo-porukkaan kuuluva heitukka haluaa rahastaa, kun on joskus heilastanut rikastuneen ja kuuluisaksi tulleen miehen kanssa. Ainoa taho, joka nykyisin voi uhmata jopa juutalaisia, on tämä feministien yllyttämä rahastajaporukka.

 • Pekka is pest

  Vastaa

  Mikähän tässäkin on ongelma? Effman:n toiminta menee täysin Pride:n spekseihin. Ei tainnut riittää uhrihierarkian murtamiseen. Omat koirat purevat.

  ”kun nainen nukkui hänen vieressään”.… wtf? Mikä on nukkuvan ihmisen todistusvoima?

 • Salomon

  Vastaa

  Tää Danny kyllä tosiaan näyttää ihan haltiamieheltä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi