Rothschild, Noam Chomsky ja joukko muita eliittijuutalaisia paljastuivat pedofiili-Epsteinin kalenterista

Rothschild auttoi Epsteiniä etsimään itselleen uutta "naispuolista assistenttia", joten ihmiskauppa vaikuttaa olleen kaksisuuntaista.

Sionismi

Juutalainen pedofiilijohtaja Jeffrey Epstein ja juutalainen anarkistiguru Noam Chomsky.

Juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin jäämistöstä paljastunut kalenteri on aiheuttanut paniikkireaktioita kansainvälisessä sionistiyhteisössä. Kalenterista selviää, kuinka tiiviisti pedofiili piti jopa vankeustuomionsa jälkeen yhteyttä johtaviin kansainvälisiin juutalaisiin pankkiireihin, akateemisiin guruihin ja poliitikkoihin.

Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa yhteistyötä tehnyt juutalainen rahaelitisti Epstein paritti lapsiprostituoituja maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja kuvasi raiskaukset, jotta videoita voitaisiin tulevaisuudessa käyttää poliittiseen painostukseen. Epsteinin lähipiiriin lukeutuivat muun muassa Israelin entinen pääministeri Ehud Barak sekä Israelia ihannoivat amerikkalaispresidentit Bill Clinton ja Donald Trump.

Epstein teki ”itsemurhan” vankilassa ennen viimeisintä ihmiskauppaoikeudenkäyntiään. ”Kuin ihmeen kaupalla” vankilan valvontakamerat olivat epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikana, minkä vuoksi monet epäilevät, että Epstein tosiasiassa murhattiin eliitin suojelemiseksi. Epsteinin tiiviit siteet juutalaisvaltion korkeimpaan johtoon ovat jo vuosia olleet kiusallinen teema globaalin sionistiyhteisön kannalta, eivätkä tuoreet löydökset ainakaan paranna tilannetta.

Juutalaispedofiili meni tytärpuolensa kanssa naimisiin

Kalenteri vahvistaa jo aiemmin julkisesti tiedostetun tosiasian, että Israelin ex-pääministeri Barak ei kieroutuneelta kiimaltaan kyennyt pysyttelemään erossa Epsteinin palveluksista pitkiä aikoja. Kalenteri valottaa lisäksi entuudestaan tunnettua suhdetta Epsteinin ja muistakin pedofiilikohuista tunnetun juutalaisen elokuvaguru Woody Allenin välillä.

Kalenteri tarjosi kuitenkin merkittävän uutispommin, sillä siitä ilmeni, että Epstein on pedofiliatuomionsakin jälkeen tavannut toistuvasti globaalin vasemmiston tärkeintä ideologista gurua, anarkistiakateemikko Noam Chomskya. Kun Chomskylta kysyttiin, miksi tämä järjesti salaisia tapaamisia tuomitun pedofiilin kanssa, juutalaisakateemikko väitti tahtoneensa vain keskustella raiskaajan kanssa maailmanpolitiikasta.

”Tunsin [Epsteinin] ja tapasimme silloin tällöin,” Chomsky myönsi medialle. Eräässä tapaamisessa myös pedofiili-Allen osallistui illalliselle Epsteinin ja Chomskyn kanssa. Mukana oli tuolloin lisäksi Allenin tytärpuoli, jonka kanssa Allen on mennyt naimisiin.

Epstein, Rothschild, Goldman Sachs, CIA ja Valkoinen talo

Kalenteri paljasti myös yli kymmenen tapaamista Epsteinin ja maailman pahamaineisinta juutalaista pankkiirisukua edustavan Ariane de Rothschildin välillä. Rothschildit ovat kontrolloineet kansainvälistä politiikkaa jo satojen vuosien ajan koronkiskonnan avulla.

Ariane de Rothschild oli Sveitsin Rothschild-pankin hallituksen puheenjohtaja, kun hän piti salaisia kokouksia Epsteinin kanssa. The Wall Street Journalin mukaan globaalia pedofiiliverkostoa ylläpitäneen Epsteinin ja globaalia koronkiskontaverkostoa ylläpitävän Rothschildin suvun välillä oli ”vahvat ja pitkälle kehittyneet finanssisiteet”, jotka ulottuivat myös Barack Obaman Valkoiseen taloon sekä rikolliseen Goldman Sachs ‑juutalaispankkiin.

Rothschild auttoi Epsteiniä jopa etsimään itselleen uutta ”naispuolista assistenttia”, joten ihmiskauppa vaikuttaa olleen kaksisuuntaista. Juutalaisilla oli hyvä syy uskoa rikostensa pysyvän salaisina, sillä myös tiedustelupalvelu CIA:n nykyinen johtaja William Burns on paljastunut Epsteinin yhteistyökumppaniksi.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Daily Mail

Anarkismi Ariane de Rothschild Bill Clinton CIA Donald Trump Ehud Barak Finanssikeinottelu Goldman Sachs Hollywood Ihmiskauppa Israel Jeffrey Epstein Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaiset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Koronkiskonta Kulttuurimarxismi Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lapsenraiskaus Mossad Noam Chomsky Pankkiirit Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rothschild Rotu Sionismi Talous Tiedustelu Tiedustelupalvelut Törkeä ihmiskauppa Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Törkeä lapsenraiskaus Ulkomaat Valkoinen talo Vasemmisto William Burns Woody Allen Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Telottaja

  Vastaa

  sairasta sakkii.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sairaat paskiaiset. Epstein välitti myös paljon nuorempia lapsia kuin teinejä tai ensi-teinejä pedofiileille. Ukko elää takuulla jossain Saudeissa nyt leppoista elämää. Omistaa sieltä talon..

 • Turisti

  Vastaa

  Kiristysekonomiaan liittyen: https://www.youtube.com/watch?v=xlmhhh9HYqc
  Pat Ryanin koko sarja on mielenkiintoista pohdittavaa, mutta tämä yksi jakso osu erityisesti artikkelin aiheeseen.

 • Nimetön

  Vastaa

  Olikohan Tucker Carlsonin potkut foxilta ajoittunut miten näiden uusien tietojen julkaisuajankohdan kanssa?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näistä poliitikkojen seksimatkoista Epsteinin pyörittämän juutalaiseliitin parittamien lasten/nuorten pariin on puhuttu jo pitkään, toimiva kiristyskeino nuo videokuvatallenteet saada sätkynukkeina toimivat ”maailman johtajat” tekemään politiikkaa, jonka ehdot (((he))) sanelevat.

  Ei ole myöskään ihan vain sattumaa, että nyt drag queen-agendaa pusketaan vauhdilla valtavirtaan ja pyritään normalisoimaan kyseinen asia osana laajempaa mädätystä, mädättäjinä toimii sama pieni ja juureton kansainvälinen klikki, joilla on myös vahva omistus valtamedioista ja sitä kautta pääsy suoraan ihmismielten muokkaukseen.

 • Suurta sukurutsaa

  Vastaa

  Muistetaampa sekin tosiasia että Hollannin kuningattaren, Maxmillianin, isä on sen isoisä. Eli, isä vähän siitteli tytärtään josta yllättäen tuli Hollannin kuningatar. Niin että sellainen ”argentiinatar” se Maxmillian on.

  On nähden lonkerot kieroja ja sukurutsakin on normaalia. Ihan niinkuin Rothchieldeilla joiden suvussa tehtiin 11 serkusaviolittoa lisääntymistarkoituksessa, jotta vauraus säilyisi suvussa. 

  Miten sairas tämä maailma onkaan kun vähän tonkii…

  • Tomi

   Vastaa

   Kenen isä on kenen isoisä? Hollannin kuningattaren isä on oikeasti hänen vaarinsa? Eli hänellä ei ole isää. Vai puhutko nyt Epsteinistä?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kas kas, pedofiilisionistit asialla.

  Sionismi on siitä merkillinen ismi, että se elää petoksella. Sionistien ikioma Mossad sanoo jo tunnuksessaan: ”War by Deception” eli suomeksi ”Sotaa petoksella”.

  Näin se on. Niin on nyt Ukrainassakin. Juutalaiset molemmalla puolella lietsovat sotaa, tietenkin petoksella, ”War by Deception”, Mossad-Style.

  Mossad-Style toimi tämä inha Epstein-Demoni, suoraan Helvetistä. Miten helvetissä tällainen suku ihmisiä on saanut näin paljon valtaa? Ai niin, Petoksella. Petos on sionistin leipäpuu, rakas harrastus, ihan ikioma Bisnes. Nyt sen keksinkin, meidän tuhomme on kuin onkin sionistien toinen lempisanoma: ”Business by Deception”.

  Sitälaatua ”bisnestä” on sotien jälkeen Lännessä tehty, oikein sionistin olan takaa. Ja jäljet näkyvät: Kaikki valkoiset maat, ehkä Norjaa ja Venäjää lukuunottamatta, ovat polvillaan velkojensa kanssa ja maat asutetaan sopivasti velkaisen maahan, tietenkin, neekereillä. Samaan aikaan sionistit piehtaroivat miljadeissaan ja me vaivumme kolmannen maailman perseenreikään.

  Sellainen on sionisti. Kaikki on ”By Deception”. Petoksella, kaikki. Sionisti-Style. Swidu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi