Privacy & Security Goys: Boikotoi Netflixiä! – Torrent tutuksi

Partisaani julkaisee käännöksen Privacy & Security Goys:n julkaisemasta oppaasta.

Teknologia

Netflixin tyrannimaisen sananvapausloukkauksen vuoksi Partisaani julkaisee käännöksen Privacy & Security Goys:n julkaisemasta oppaasta. Seuraa valkoisen aktivistiryhmän kanavaa Telegramissa.

Näin katsot sarjoja ja suosikkifilmejäsi maksutta

Suosituimpia tilausvideopalveluita ovat:

 • Netflix, 9–16 dollaria kuukaudessa tai 108–192 dollaria vuodessa.
 • Disney+, 9 dollaria kuukaudessa tai 90 dollarin könttäsumma vuodelle.
 • Amazon Prime, 9–13 dollaria kuukaudessa tai 108–156 dollaria vuodessa.
 • Hulu, 6–12 dollaria kuukaudessa tai 72–144 dollaria vuodessa.

Monet tuntemani ihmiset tilaavat ainakin yhtä näistä, mikä ei syö ainoastaan heidän lompakoitaan, vaan he myös rahoittavat turhaan anti-valkoista mediaa.

Näiden palveluiden ohjelmat ovat täynnä homoutta ja rotusekoitusta (joka on, sanoisinko, juutalaista), ja jopa useimmat Netflixiä tilaavat normot ovat kyllästyneet sisältöön; yhä useammille Netflixin ”katsominen” tarkoittaa ohjelmien taustameluksi laittamista.

Ratkaisuna on omistaa mielekkääksi koettu media. Näin se tehdään:

Vaihe 1: Käytä VPN:ää

Piratismin laillinen ongelma ei ole niinkään itse lataaminen, vaan tekijänoikeussuojatun median jakaminen. Torrent-ohjelmiston luonne vaatii sinua lataamaan ja jakamaan muiden käyttäjien kanssa. Käytännössä torrentin ainoa seuraus länsimaissa on huomautus palveluntarjoajaltasi, mutta teoriassa he voivat haastaa sinut oikeuteen. Perehdythän paikalliseen lainsäädäntöön.

On erittäin suositeltavaa käyttää VPN:ää nettiliikenteesi piilottamiseen.

En henkilökohtaisesti ohjaa mihinkään tiettyyn lueteltuun VPN:n, ja kannustan lukijaa tekemään omaa tutkimustyötä. Jos käytät sitä vain leffojen ja sarjojen latailuun, et tarvitse kaikkein yksityisyys-tietoisinta palvelua; IP-osoitteesi peittäminen yksityisiltä tekijänoikeuden valvontatiimeiltä riittää. Jos taas alat latailemaan tuliaseiden 3D kaavoja, harkitsethan luotettavaa firmaa ulkomailta, joka ei linkity identiteettiisi (maksa kryptoilla/Monerolla luottokorttisi sijaan).

Esimerkkeinä Mullvad, TorGuard, IP Vanish, ja NordVPN. EN SUOSITTELE Private Internet Accessia, CyberGhostia, tai ZenMatea, koska ne luovuttavat tietoja Kapelle (Israelin vastine NSA:lle).

Vaihe 2: Torrent-ohjelmiston lataaminen

Vaihtoehtoja on monia, mutta suosittelen käyttämään Delugea, qBittorrentia tai Transmissionia.

Vaihe 3: Lataa media

Tässä hauskin osuus! Etsi internetistä haluamaasi materiaalia. Suosituimpiin sivuihin lukeutuvat YTS, 1337x, RARBG, ja Demonoid. Omituisempi matsku voi olla välillä kiven alla, mutta lähes kaikki haluamasi on löydettävissä.

Kahden teran ulkoisen kovalevyn, johon mahtuu satoja HD elokuvia, saa ostettua niinkin halpaan hintaan kuin 60 dollaria. Puolen vuoden Netflix maksaisi tämän verran, ja täten, voit katsella lempisarjojasi ilman nettiyhteyttä ja vihollista rahoittamatta. Jokaisen pro-valkoisen perheen tulisi tehdä tätä. Vastuullisten vanhempien tulee tietää, mitä heidän lapsensa katsovat.

Partisaani ei kannusta rikkomaan lakia. Sisältöjen lataaminen laittomasta lähteestä on Suomen tekijänoikeuslain vastaista, mutta toisin kuin luvaton jakaminen, se ei ole rikosoikeudellisesti rangaistava teko. Tästä huolimatta laittomasta latauksestakin voi syntyä korvausvastuu, mikäli henkilö tiesi tai hänen olisi pitänyt tietää, että lähde oli laiton.

Amazon Amazon Prime Disney Disney+ Hulu Netflix Piratismi Privacy & Security Goys Teknologia Torrent VPN

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Basic 2000

  Vastaa

  Hejsan Partisaani(t),

  Olen seuraillut teidän tietoturva artikkeleja ja haluaisin tuoda pikkaisen lisää juttuja noihin teidän jo hyvin kirjoittamiin ATK osiin.

  Mennään suoraan asiaan:
  Asenna VirtualBox, tai vastaava koneellesi, jos sinulla on Windows, niin asenna siihen Hyper‑V ja siihen virtuaaliseksi koneeksi joku Linux (vältä Ubuntu järjestelmia) esim. Debian (Pars vaihtoehto *BSD). Muista salata käyttöjärjestelmä ja levyt. Selaimeksi Firefox ja tarvittavat plugarit esim. user Agent Switch, NoScript AddBlocker, Facebook Container ja mitä noita hyviä plugareita nyt on / olet tottunut käyttämään. Käytä Firejail:a, tai vastaavaa sovellusta, kun avaat ohjelmia, eli tee aina SandBox selaimellesi. Älä koskaan pidä selainta koko ruudun kokoisena. Asenna tarvittava VPN sovellus ja surffaile. TOR verkkoon tietenkin TOR selain.

  Advanced kamaa: Asenna toiseksi virtuaaliseksi koneeksi vaikka IPFIRE (OPNSense käy myös) jossa käytössä WEB Proxy, ClamAV, URL Filter ja tarvitsemasi palomuurisäännöt koneelle jolla surffailet netissä. Tarvittaessa NATtaa liikenne. Aseta palomuuriohjelmistosi käyttämään VPN yhteyttä jonka sitten jaat palomuurisi kautta muille verkkoa käyttäville laitteille. Nettikoneelle teet täysin oman verkon jota käyttää vain ja ainostaan se sinun virtuaalinen kone jota sitten käytät netissä roikkumiseen, tai leffojen latailuun jne. Tähän verkkoon ”Intrusion Prevention System” eli IPS Sehdottomasti päälle :o) (”Rule settejä” on IPS:lle todella paljon ja niitä kannattaa pikkasen opiskella). Ja ei muuta kuin tunettamaan oma systeemi sellaiseksi kuin sen haluaa.

  Molemmat IPFIRE ja OPNSense ovat erittäin helppoja käyttää, jos edes vähääkään ymmärtää palomuureista ja verkoista mitään.
  Pientä jeesiä asiaan: IPFIRE + NordVPN https://support.nordvpn.com/Connectivity/Linux/1047411172/How-to-configure-IPFire-firewall.htm

  OPNSense + NordVPN https://support.nordvpn.com/Connectivity/Router/1292598142/OPNsense-18–7‑setup-with-NordVPN.htm

  Vähänkään ATK:sta innostunut tyyppi saa kotikonstein suht turvallisen verkko ympäristön kotiin rakennettua, jos vain jaksaa nähdä pikkasen vaivaa. Ja muistakaa; ei Roomaa rakennettu päivässä.

  Kiitoksia hyvästä sivustosta Partisaani(t)

 • Scooby Doo

  Vastaa

  Demonsaw Free, Secure File Sharing
  https://www.demonsaw.com

  aria2 is a lightweight multi-protocol & multi-source command-line download utility.
  It supports HTTP/HTTPS, FTP, SFTP, BitTorrent and Metalink. aria2 can be manipulated
  via built-in JSON-RPC and XML-RPC interfaces.
  https://aria2.github.io/

  aria2c.exe http://spaceengine.org/media/2016/12/SE-0980-setup_exe.torrent

 • Goldstein

  Vastaa

  Huvittavaa että tuo (((Netflix))) on pakollinen sovellus nykyään ainakin tietyissä puhelimissa, esimerkiksi omassani, täten sitä ei pysty edes poistamaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi