Helsingin Sanomat: Pankkiirit pelkäävät ”äärioikeistoa” Italiassa

HS vaikuttaa ymmärtävän, että ainut uskottava vastavoima finanssieliitin ylivallalle ovat kansallismieliset.

Talous

Juutalaisten finanssielitistien pää-äänenkannattajana Suomessa toimiva Helsingin Sanomat (HS) on huolissaan ”äärioikeiston” mahdollisesta noususta Italiassa. HS varoittaa, että kansallismielisten esiinmarssi uhkaa erityisesti koronkiskojien voittoja.

HS:n mukaan Italian talouskriisin synnyttämä ”hintapopulismi” on polttoainetta kansallisradikaalien kannatukselle. Italiassa on ollut sodan jälkeen ainoastaan kosher-konservatiivisia ja vasemmistolaisia hallituksia, jotka ovat aina asettaneet pankkiirien tarpeet kansan hyvinvoinnin edelle.

HS vaikuttaa ymmärtävän, että ainut uskottava vastavoima finanssieliitin ylivallalle ovat kansallismieliset. Vasemmistohallitukset ovat Etelä-Euroopassa osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että kovasta uhosta huolimatta marxistit alistuvat aina globaalin suurpääoman käskytettäviksi.

”Rahamarkkinoilla painaa epäilys, että mahdollisessa talouskriisissä äärioikeiston johtama Italia ei suostuisi toteuttamaan niitä uudistuksia, joita siltä kriisiavun saamiseksi vaadittaisiin,” HS kirjoittaa.

”Uudistuksilla” HS tarkoittaa köyhiin ja keskiluokkaan kohdistuvia leikkauksia sekä kansallisomaisuuden yksityistämistä. ”Uudistuksilla” pyritään varmistamaan, että Italian veronmaksajat kykenevät selviämään koroista, joita heidän täytyy maksaa yksityisiltä pankeilta otetulle valtionvelalle.

Lähde: Helsingin Sanomat

Finanssikeinottelu Helsingin Sanomat Italia Kansallismieliset Kansallismielisyys Korko-orjuus Koronkiskonta Leikkauspolitiikka Pankit Pankkiirit Politiikka Rahamarkkinat Talous Ulkomaat Valtionvelka Velka Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Uusliberaalien uudiskieleen kuuluvat juurikin nämä sanat:
  ‑Populismi-
  Eli jos kansa haluaa sitä itseään hyödyntävää politiikkaa, niin se on populismia. Uusliberaali eliitti tietää aina kaiken paremmin. Kun katsoo Suomen ja läntisen maailman tilaa tällä hetkellä ja näkymiä lähitulevaisuudessa , niin on enää mahdoton vakuuttua meitä tähän asti johtaneen ”eliitin” järkevyydestä.
  -(Välttämättömät) uudistukset-
  Kaikki eliitin ajamat uudistukset ovat aina heikennyksiä. Käytänössä ne johtavat ylikansalliseen fasismiin tai kommunismiin jossa valtio, tietyt jättiyritykset, media sekä suuret pankit päättävät kaikesta. Kansalaisia suojaavat lait kuten perustuslaki heitetään roskakoriin ja ne korvataan uusilla tiettyyn ”hätätilaan” sorvatuilla laeilla. Suomessa ei ole edes perustuslakituomioistuinta, joka tutkisi eliitin ylilyönnit esim. pakottamiset koronassa sekä loputtomat väkisin väännetyt poikkeustilat.
  ‑Kestävä kehitys-
  Uusliberalistien uuskielessä kaikki termit tarkoittavat päinvastaista . Kun uusliberalisti puhuu kestävästä kehityksestä, niin kansalle se tietää matkaa säännöstelyhelvettiin ja the Great Resettiin. Vihreys ja luonnonsuojelu ovat tässä vain pintaa.

 • Antisionisti

  Vastaa

  ”Uudistuksilla” HS tarkoittaa köyhiin ja keskiluokkaan kohdistuvia leikkauksia sekä kansallisomaisuuden yksityistämistä.

  Tämä meni oikein.

  ”Uudistuksilla” pyritään varmistamaan, että Italian veronmaksajat kykenevät selviämään koroista, joita heidän täytyy maksaa yksityisiltä pankeilta otetulle valtionvelalle.

  Tämä taas täysin väärin. ”Uudistuksilla” nimenomaan pyritään varmistamaan se, etteivät velkaisen valtion kansalaiset ikinä vapaudu velkataakastaan vaan ovat aina sionistipankkiirien orjia. Asiaa epäileville: https://www.youtube.com/watch?v=SeEOousciB8

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Suomen ”lainsäädäntöhän” on vuosikymmeniä OSTETTU pankkieliitin toimesta !

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  No mitä ”suurimmilta” puolueilta sitten on OSTETTU ?

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.” 

  Tai julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.” 

  Kas kun ”lehdistö” on vuosikymmenet unohtanut julkistaa julkista lainsäädäntötyötä ?

  Uusimmat hallituksen esitykset 99 – 1042022 vp … Suomeen luotava ”hätä-pankkijärjestelmä”, koska kaikki Suomen pankkien serverit ovat maan rajojen ulkopuolella … ja taas ”lehdistö” unohti julkistaa julkista lainsäädäntötyötä !

  Tokentube Kimmo Leino puhuu … saa kommentoida !

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos valtio on alisteisessa asemassa eli velka-orjuudessa pankkimafialle, se ei todellisuudessa ole itsenäinen eikä voi toimia normaalisti. Valtion pitää luoda raha itse eikä lainata koronkiskojilta.

 • Mikko

  Vastaa

  Pahimmillaan koko EU on lähellä konkurssia tulevan talven aikana.
  Kansallismielisyys nousee varmasti, osittain uudella tavalla mitä enemmän tavallisten ihmisten elämää lähdetään kiristämään.
  Jos vielä käy niin että Venäjä oikeasti valtaa lisää alueita ja samaan aikaan on Ukrainaan lähetetty isoja määriä sotilastarvikkeita ja apua kuukausien ajan.. Niin yhä useampi miettii miksi apu vain pienentää Ukrainan omaa hallitsemaa aluetta. Silloin ollaan kovassa tilanteessa mitä lähemmäs EU:ta Venäjä oikeasti tulee.
  Oli lopputulos mikä tahansa niin se maksaa paljon EU maille

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti tämä inflaatiokehitys ja eurooppalaisten jatkuva alistaminen alkaa vihdoin valumaan kansallismielisten laariin.
  Vaikka valitettavan iso osa kansasta kulkee yhä laput silmillä ja on hyvin pitkälti ollut median vietävissä, on mielenkiintoista nähdä, kuinka kauan he ovat tässä sirkuksessa mukana ja löytyykö sitä älyä ymmärtää vallitsevia asioita.
  Mielenkiintoista on myös nähdä kuinka kauan eurojärjestelmä pysyy tekohengityksen avulla enää pystyssä, toivottavasti ei kovin pitkään.

 • Jorma Teräs

  Vastaa

  Vasemmiston tavoite on tuhota pienyrittäjät ja jättää jäljelle suuryritykset. Poikkeuksena ei-teollinen toiminta, kuten kahvilat. Jopa Neuvostoliitossa sai perustaa kahvilan. SDP:n Arvo Salon mielide talonpojista kertoo jotain. 

  Tavoitteena on, että suuryritykset on helppo sosialisoida, kun luodaan sosialistinen onnela. Kun tietää taustat, niin tietää miksi näin toimitaan. WEF on täynnä näitä ns. hyödyllisiä idiootteja. Ja idioottejahan he ovatkin. Tuppurainen on tuoreessa muistissa miljardien hassaamisessa. Onneksi Stubbille ei tullut vastaavia tilaisuuksia…

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Koska kaikki on tehty saadun LAHJONNAN takia; ja siten on valtiopetosta.…..tulee tekijöiden maksaa !

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi